Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Ik vind Kirby super leuk. Heb hem pasgeleden uitgespeeld. Maar helaas is SMB3 nog een stukje beter. Ik kies voor SMB3.
 3. Ice climber is grappig maar Metroid is geweldig. Ik kies Metroid!
 4. Hele moeilijke keuze maar ik kies toch voor Mega Man 2. Deze heb ik veel vaker gespeeld.
 5. Zoals al eerder gezegd doet smb2 me niet zo veel. Dus ik ga voor SMB1!
 6. Mij maakt het eerlijk gezegd niet zoveel uit welke game dit wint, als het maar Mario is.
 7. We hebben ook djkoelkast nog die een stem uit kan brengen
 8. Maar je staat nog wel achter je stem toch? Of zou je het nu toch anders hebben gedaan? (Niet dat jezelf bedenken nog mogelijk is... ) Volgens mij was o.a. Bananensap ook geen fan van Super Mario Bros. 2, dus de voorsprong die er stond kan inderdaad zomaar eens ombuigen
 9. Deze ontknoping kan dus nog spannend worden (vooral door mijn onverschillige stem)
 10. Ik ga hier duidelijk voor Super Mario Bros. Zoals Hinse aangeeft is dit de oer-Mario en de grondlegger van het platform-genre. Één groot nostalgisch avontuur... de allereerste ervaring op een game-console. De soundtrack wordt nog steeds vernieuwd hergebruikt in huidige Mario games. Uitdagend en soms écht moeilijk, maar wel het spel dat de basis legde voor de toekomst van de Mario franchise Met uitzondering dus van Super Mario Bros. 2. Hoewel gevarieerder in gameplay en mooier uitgewerkt blijft dit een afwijkende titel. Van origine geen Mario en dat voel je ook: andere gameplay, andere vijanden, ander uiterlijk. Op zichzelf zeker een goed en leuk spel, maar persoonlijk mijn minst favoriete Mario voor de NES
 11. Ik vond Super Mario World écht niet mooi in de afwerking. De wereldkaarten zijn vooral blokkerige vlakken, de Koopalings en Bowser zien er gewoon niet uit. Mario 3 vind ik veel verzorgder en al helemaal bij All-Stars. Maar beoordelingen kunnen per persoon verschillen
 12. Ik vind het ook geen stap terug. Het is anders, maar zeker geen stap terug. Verder zijn al die dingen die je opnoemt juist de dingen die ervoor zorgen dat het mijn favoriete Mario spel is @MarsM. Maar dat is iets voor bij een latere verkiezing.
 13. Ben het er niet mee eens dat Metroid mogelijk onterecht bij de top 4 zou zitten. Ik zou het zelf ook niet in de top 4 plaatsen, maar onterecht zou je het zeker niet kunnen noemen. Dan onderschat je Metroid een beetje. Maar ik begrijp het wel, het kan er raar uitzien als je er niets mee hebt. Ik heb dat zelf met Mega Man en Castlevania. Allebei niet mijn ding en ik zou ze waarschijnlijk niet eens in mijn eigen top 8 hebben, maar ik zou het zeker niet onterecht vinden als een van die twee de top 4 zou halen (wat ook gaat gebeuren ).
 14. Hi,I'm creating a new giana sister hack calls matteo's land. do you want to do a gameplay of a demo of this new game? here there is the link to download the demo: http://download1337.mediafireuserdownload.com/wzcmkpuv5oug/b8ak300jdzpxpgq/matteo\'s+land+demo+(2).d64 matteo's land demo.d64
 15. Einde van een wondere wereld.
 16. Tja ik ga denk ik ook voor Castlevania III, omdat dat spel mij wat beter ligt dan MM2. MM2 had een soundtrack die zijn tijd ver vooruit was en ook een verbeterde (en daarmee unieke) gameplay t.o.v. MM1. Alleen als ik puur kijk naar het plezier dat ik met Castlevania III heb gehad wint dat het toch van het (misschien wel betere?) MM2 dankzij nostalgie.
 17. Qua gameplay is SMB2 wel iets gevarieerder en eenvoudiger dan SMB. Het eerste deel heeft vooral vrij lastige physics/controls om mee om te gaan, maar het is natuurlijk wel de belangrijkste grondlegger aller platform games. Lastig om een winnaar aan te wijzen, maar ik stem op deel 1 omdat Frey en RM al deel 2 hebben gekozen en het anders zielig is voor deel 1.
 18. Hoe kun je SMW grafisch nou een stap terug vinden? Zelfds vergeleken met SMB3 uit Mario All Stars is SMW nog steeds grafisch superieur. Verder vind ik SMB3 ook een beter spel hoor, daar niet van. Maar grafisch is dat spel niet beter. Super Mario Bros 3 mag van mij sowieso deze knock out winnen.
 19. Wat mij betreft hebben beide games geluk dat ze via gunstige loting hier staan, want 1 van beide titels haalt straks (onterecht) de top 4. Ik ben van beide games niet specifiek fan, maar Ice Climber heb ik toch meer leuke herinneringen aan, 1 van de betere multiplayer spellen op de NES. Dus die krijgt mijn stem.
 1. Load more activity