Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

Lobo

User
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Lobo

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Films & TV-series
  VHS
 • Console
  Playstation

Recent Profile Visitors

189 profile views
 1. Het boek van Bas: https://www.bruna.nl/boeken/allememaggies-9789082724400?channable=e11996.OTc4OTA4MjcyNDQwMA&gclid=CIvgmZyQ8NQCFQwo0wodSs8ODA
 2. Dat klopt inderdaad niet. Ik bedoelde het bericht van MarsM. Want daar wordt gesuggereerd dat in het boek alleen neagtieve verhalen staan en dat is gewoon onterecht. Het is weldegelijk "een trotse en optimistische autobiografie van Aad over al het harde werk in zijn leven en het terechte succes van Bassie en Adriaan"
 3. Mee eens. Hier wordt alleen het negatieve uitgelicht. Het boek is veel meer dan dat. Het staat vol met mooie verhalen en niet, zoals hier gesuggereerd wordt, met alleen maar negatieve verhalen.
 4. Mijn pakket werd verstuurd met TNT . Volgens mij hadden zij grote storing door de cyberaanval.
 5. Ik heb het boek eergisteren ontvangen. Het is echt een prachtig boek!. Kwaliteit is top. Er staan ook een aantal pagina's in met niet eerder vertoonde foto's. O.a. een foto waarop duidelijk wordt dat De professor inderdaad gedeeltelijk op een naaktstrand is gefilmd. Ik heb nog lang niet alles gelezen,maar wat ik tot nu toe heb gelezen zijn leuke anekdotes, nieuwtjes en achtergrondinformatie. Persoonlijk vind ik vooral de jeugd en de beginperiode van The Crocksons interessant. De schrijfstijl van Aad is prettig om te lezen.
 6. In het origineel zegt de inspecteur : "Het is toch goed afgelopen dankzij..."hier stopt de stem en begint het titellied gelijk bij de tekst "Bassie en Adriaan, Bassie en Adriaan". In de bewerkte versie wordt de volledige zin gesproken : "Het is toch goed afgelopen dankzij Bassie en Adriaan". Vervolgens begint het titellied normaal met de intro. Misschien was dat de reden voor de herdubbing?, maar het is inderdaad slecht ingesproken, Net zoals in De Kroon tijdens de achtervolging de herdubbing van de agent "dat is geen zuivere koffie" of nog slechter in Winterpret dat de kerstman ineens een stem heeft gekregen op het einde
 7. Ja, dat was mij ook opgevallen. Heeft 602 nog een betekenis, of is dit willekeurig gekozen.
 8. Naast liefhebber van van oude (kinder)series, ben ik ook een autoliefhebber. Samson en Gert maken in sommige videoclips gebruik van een Rode Citroen 2CV, in Nederland beter bekend als de “Eend†en in België als “Geitâ€. Aangezien de auto maar incidenteel wordt gebruikt, zijn er in de loop der jaren minstens 5 gebruikt: 1: EYY 616 1991 Samson & Gert - Niet ver weg (videoclip) 1991 Samson & Gert - Verliefd Zijn (videoclip) 1992 Samson & Gert - Wij komen naar jou (videoclip) 2: KVD 555 1996 in-outro Caravanshow 3: CSP ??? 1998 Samson & Gert - Wakker worden (videoclip) 4: FE2PK 1999 Samson & Gert – Piloot (videoclip) 2004 Het verkeerslicht (tv afl.) Tevens is in deze afl. de gele caravan uit de “caravanshow†te zien, echter wel zonder logo’s . 5: SEG 602 2008- Hotel op Stelten (film) 2008- De Kerstwens (special) 2010- Het verrassingsfeest (special) Weet iemand of er misschien nog meer videoclips zijn, waarin de auto voorkomt?
 9. Destijds was FOKtv blijkbaar ook aanwezig, helaas is de aflevering niet meer te bekijken. http://frontpage.fok.nl/nieuws/181135?token=2eb5b567d2c1374f34964d76658cbf80&allowcookies=ACCEPTEER+ALLE+COOKIES
 10. Binnen bij Adrina, dat is dan wel weer gaaf.
 11. In de uitzending van Jensen waarbij Bas en Aad op bezoek zijn, wordt een fragment getoond uit een ander interview. Weet iemand misschien het oorspronkelijke programma waarin dit is te zien? op 2:53:
 12. Dat is wel slecht
 13. Op Wikipedia las ik dat Bassie en Adriaan te zien waren bij de "Nickelodeon Kids' Choice Awards" op 23 oktober 2004. Weet misschien iemand of ze hier daadwerkelijk als zijnde Bassie en Adriaan waren, of als "Bas en Aad"?
 14. Klopt, en wat ik begreep uit het verslag van de rechtzaak is, dat de overdracht van Joop van den Ende naar Bassie en Adriaan niet eens op papier staat. Dit gebeurde volgens mij rond 1992, toen er al wel degelijk sprake was van home video. Bas en Aad hadden toen niet zo naief moeten zijn en de contracten van de acteurs moeten bekijken en eventueel afkopen. Bij de series die ze zelf geproduceerd hebben, hebben ze dit wel geregeld, en de rechter heeft ze hierin ook gelijk gegeven. Ik snap wel van Aad dat hij duidelijkheid wil geven, omdat in de media niet vermeld wordt dat het alleen gaat om de eerste 4 series, waarin Paul dus niet de Baron speelde.
 15. Ik heb zelf een tijdje stage gelopen bij een productiemaatschappij, en heb mij destijds verdiept in rechten van acteurs. Als producent ben je namelijk verplicht om acteurs en actrices een vergoeding te betalen voor bijv. TV-uitzendingen en dvd verkopen. Tenzij je dit, wat tegenwoordig vaak gebeurt, duidelijk in het contract vermeld dat zij hier geen recht op hebben, en jij als producent dit afkoopt.