Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

Hinse

User
 • Content count

  5,370
 • Joined

 • Last visited

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...
 • Console
  Gameboy
 1. Tja, ze proberen haast altijd wel iets ontwrichtends te doen zodat je als kijker verrast wordt. Er viel vandaag maximaal 3000 euro (1000 fietsen en 2000 spreekworden) te verdienen in de pot, wat een matige bedragen zijn dat net voor de finale zeg.
 2. Best belangrijke fout als ik naar de stand kijk
 3. Dan verschillen wij van mening.
 4. Dan houd je in de algemene zin waarschijnlijk niet van natuurschone landschappen?
 5. Ben het wel eens met de kritiek op het huidige format en de invloed van Moltalk / montage / etc. Ik vind echter wel de locatie dit jaar een groot pluspunt, eindelijk geen Aziƫ of bananenrepubliek maar het prachtige Oregon. Ook vind ik de groep leuk t.o.v. andere jaren.
 6. Beiden leuke spellen. Kid Icarus heeft een overzichtelijke (maar natuurlijk wel enigszins voorspelbare) gameplay. Micro Machines is een klassieker, ik heb vooral de Mega Drive versies heel veel gespeeld vroeger (en nu nog steeds soms ). Altijd de frustratie van de voorste rijder die niets voor zich ziet en daarmee vol in het nadeel is. Ook oneerlijke beoordelingen over wie wie nou het scherm uit reed. Het hoort er allemaal bij. Micro Machine dus.
 7. MM4 ziet er wat makkelijker uit dan deel 3, dus dat is een voordeel maar niet genoeg voor een stem vanwege de andere optie. Bomberman vind ik namelijk een een leuk en origineel concept, daarmee een iconisch spel met als hoogtepunt de latere versies op de SNES. De NES versie werkt echter ook al best leuk.
 8. Tiny Toons 2 ziet er een beetje hetzelfde uit als deel 1. Niet onaardige gameplay volgens mij, maar ik heb niet echt wat met die kiddy karakters. Turrican is een best tof spel, wederom NIET de beste port die op de NES verscheen maar alsnog vrij goed uitgewerkt. Beide games spreken met niet in het bijzonder aan, maar Super Turrican wint hier.
 9. Pfff, lastige keuze. Zelda is natuurlijk Zelda, maar deel 2 staat nou niet bekend als de beste in de reeks. Veel fans vinden het zelfs een slechte game vergeleken met de voorganger en opvolger. TMNT II heb ik altijd veel plezier aan gehad samen met een vriendje. Wel vrij lastig, maar goed uitgewerkte port met ook heel toffe muziek. Daarom ga ik voor TMNT II.
 10. Ik heb pas na de 24ste hier tijd om er voor te gaan zitten, dus na die datum kun je mijn inzending verwachten.
 11. Grappig zo'n folder. Ik geniet altijd van die bruin- en groentinten, vooral eind jaren '70 en begin jaren '80 was die kleur overmatig aanwezig in veel uitingen.
 12. Super Mario Bros. Ja, het is maar een simpel spelletje maar iconisch voor de NES. Heb het vroeger veel 'even tussendoor' gespeeld met vriendjes. Prima vermaak. Bad Dudes vs. Dragonninja ken ik ook vrij goed en de NES port is samen met de C64-port de beste versie, alleen als je net als ik eerst de Arcade-versie hebt gespeeld kom je bedrogen uit: wat een dramatische controls en hit detectie als je het op de NES speelt (even los van de grafische kwesties). Dit soort spellen werden in het 16-bit era veel beter uitgewerkt dan in het 8-bittijdperk. Daarom wint Super Mario Bros.
 13. Duck Hunt, een echte NES classic. Solomon's Key ken ik zelf ook verder niet.
 14. Beide spellen regelmatig gespeeld, maar zoals RM zegt is Arkanoid geen onaardig spel maar niet de beste versie van Arkanoid van die generatie. Donkey Kong jr. is een 'geinig spelletje' zonder diepgang (net zoals de originele Donkey Kong eigenlijk), maar wel redelijk verslavend. Donkey Kong jr. wint het hier.