Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

Hinse

User
 • Content count

  5,481
 • Joined

 • Last visited

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...
 • Console
  Gameboy
 1. Deze ontknoping kan dus nog spannend worden (vooral door mijn onverschillige stem)
 2. Tja ik ga denk ik ook voor Castlevania III, omdat dat spel mij wat beter ligt dan MM2. MM2 had een soundtrack die zijn tijd ver vooruit was en ook een verbeterde (en daarmee unieke) gameplay t.o.v. MM1. Alleen als ik puur kijk naar het plezier dat ik met Castlevania III heb gehad wint dat het toch van het (misschien wel betere?) MM2 dankzij nostalgie.
 3. Qua gameplay is SMB2 wel iets gevarieerder en eenvoudiger dan SMB. Het eerste deel heeft vooral vrij lastige physics/controls om mee om te gaan, maar het is natuurlijk wel de belangrijkste grondlegger aller platform games. Lastig om een winnaar aan te wijzen, maar ik stem op deel 1 omdat Frey en RM al deel 2 hebben gekozen en het anders zielig is voor deel 1.
 4. Hoe kun je SMW grafisch nou een stap terug vinden? Zelfds vergeleken met SMB3 uit Mario All Stars is SMW nog steeds grafisch superieur. Verder vind ik SMB3 ook een beter spel hoor, daar niet van. Maar grafisch is dat spel niet beter. Super Mario Bros 3 mag van mij sowieso deze knock out winnen.
 5. Wat mij betreft hebben beide games geluk dat ze via gunstige loting hier staan, want 1 van beide titels haalt straks (onterecht) de top 4. Ik ben van beide games niet specifiek fan, maar Ice Climber heb ik toch meer leuke herinneringen aan, 1 van de betere multiplayer spellen op de NES. Dus die krijgt mijn stem.
 6. Dat hoop ik ook, alleen om te overleven zullen ze ook nieuwe games nodig hebben. Arcadehallen die enkel de oude games hadden zijn gewoon niet rendabel meer.
 7. Waar zal ik eens beginnen Nummer 8 dan maar
 8. https://www.duic.nl/uitgaan/grootste-gamecenter-benelux-opent-vrijdag-aan-mariaplaats/ Ik ga vrijdag even rondkijken
 9. Ik vind dat beide spellen niet in de top 8 van beste NES spellen horen, maar dat krijg je als Zelda vroegtijdig afvalt in een ander deel van het schema. Als we het puur over deze battle hebben mag ook Ice Climber van mij door gaan, maar puur omdat het spel een makkelijke loting had tot dusverre
 10. Mega Man 2 wint bij mij, ik vind dat spel beter uitgewerkt dan TMNT. Ik ben sowieso niet zo'n fan van dat eerste deel met alle bugs en glitches. MM2 heeft inderdaad een sublieme soundtrack!
 11. Ook ik ga wederom voor Mario. Van alle platformspellen die erna kwamen (Metroid / Mega Man / Contra / Master Blaster / Kid Icarus / etc.) was SMB het spel dat het platformgenre definieerde. Niet het beste platformspel ooit, maar wel het meest iconische. Daar kan Mega Man inderdaad niet van winnen!
 12. Zelda 1 is niet de beste versie van Zelda maar SMB3 is samen met SMW wat mij betreft wèl de beste Mario die er is. Fantastische gameplay, gebalanceerde moeilijkheidsgraad, leuke graphics voor die tijd, etc. Zelda werd op de SNES nog een stuk beter. De rest is hierboven allemaal zo ongeveer al gezegd, dus ook ik ga voor Mario!
 13. Deel 4 vond ik anders nog van een zeer hoog niveau.