Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

samba-boy

User
 • Content count

  5,259
 • Joined

 • Last visited

About samba-boy

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 06/07/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Bosch
 • Interesses
  Nederlandse televisie, film, games, etcetera. Televisionist van beroep. :P
 • Console
  SNES
 1. De laatste jaren door de herhalingen op NPO Best toch wel weer in de picture gekomen als de man met de vooruitzienende blik. Zo iemand had je toch het eeuwige leven willen geven, puur om 'm te kunnen laten zien wat de toekomst op technologisch gebied zou brengen.
 2. Hey Samba-Boy,

  i am Marc, from Germany and i have seen your post about the "Staatsloterijshow" here on this forum. The show existed in Germany under the name "Die 100.000 Mark Show" from 1993-2000. Except from what i found on YouTube, i was never successful to find episodes of the show elsewhere. You mentioned a friend who has episodes and that he wanted to give them to you. Do you still have access to that or do you own episodes of the show? I would buy them from you, just tell me what you want for it. We can use PayPal, to ensure the transaction. Believe it or not: I am a huge fan of this show and i am trying to find episodes for many many years and was never successful. I searched almost every part of the internet, forums and fan sites to meet someone who could sell my some copies. I hope you can help me, that would be a dream come true.

   

  Marc

   

  My mail: marcspiess@yahoo.de :)

 3. Goeiedag, ik speelde één level en werd wagenziek.
 4. Begrijp mijn reactie niet verkeerd; ik vind de reeks zeker minder dan de Winterpret-reeks, net als dat ik het meer dan jammer vind dat het personage Alberto pretty much verdwenen is. Echter, ik vind het een compliment waard dat ze tenminste nog met een uitleg komen (ten opzichte van de af en toe wanstaltige afleveringen uit post-2000; grappen maken over iemand die dik is is al makkelijk scoren, waar het bij grappen over een dik persoon maken terwijl hij niet dik is gewoon nergens op slaat). Dit gaat vast heel erg far fetched klinken, maar ik heb er een theorie'tje over. Ergens werkte Koens buikomvang als een soort van, hoe zal ik het noemen, 'acteerbuffer'. In de jaren dat hij zwaar overwicht had, was hij véle malen subtieler in zijn spel en leek zijn personage dan ook gewoon een groot kind, voor mijn part zie je het als een Vlaamse Cartman Nu (en toen, terug in 2001) hij extreem is afgevallen, viel die buffer als een last van zijn schouders (er viel letterlijk en figuurlijk een last van hem af :P). Dan wil hij de energie, die hij normaliter al kwijtraakt aan het rondzeulen met zijn lijf, stoppen in zijn spel, waardoor hij doorschiet en vooral de rare, op een foute manier-nichterige Alberto gaat uithangen Ik ben het wel meer dan met je eens, ze hadden al véél eerder moeten stoppen. Eigenlijk is er nog iemand naast Walter van de Velde die op tijd is gestopt; Danny. (Alhoewel, ook een paar jaar te laat maar soit). Als de reeks in 2000 netjes was afgerond met een special of whatever, dan was er geen gezeik met dat overbodige dorpsplein (en dus met die overbodige nare Frieda Kroket) geweest.
 5. Dit is al de tweede revival-reeks, maar eigenlijk is Samson nooit weggeweest (gezien de jaarlijkse singles, kerstshows, specials, etcetera). De stem van Samson kon na Peter Thyssen niet heel veel erger, ik was met de tweede stemwissel (naar Dirk Bosschaert, de oude Berend Brokkepap) eigenlijk juist blij verrast dat Samson nu gewoon klinkt als een oudere Samson. Deze reeks is op enkele punten minder dan 2 jaar geleden, toen ze 'Samson & Gert Winterpret' deden met een weer daadwerkelijk dikke Koen Crucke als Alberto en goeie chemie. Deze reeks, Samson & Gert Zomerpret, is Koen (en dus Alberto) weer afgevallen, maar meteen in de eerste aflevering leggen ze ook meteen uit hoe en waarom (in plaats van Koen een fatsuit aan te meten of te doen alsof Alberto nog steeds dik is (dat was in de laatste seizoenen van de reguliere reeks pas pijnlijk te noemen). Hun uitleg is dat Alberto op vakantie is geweest naar de jungle, maar daar twee weken verdwaald is Marc-Marie speelt JÁÁP Mengelmoes, de broer of neef (I dunno) van Joop. Dus geen recast. Het decor is een lieve knipoog naar het standaard huis, maar de laatste punten die je noemt zijn lullig Je begint over gebrek aan logica omdat de personages tegelijk boeken? ...De hond praat! Hoeveel meer onlogische zaken wil je hebben?
 6. Nee, hij zegt Alberto, maar maakt dit niet af omdat hij naar de taart toe rent.
 7. Ik heb door schooldrukte helaas niet meegedaan aan deze contest, maar wát een werk heb je hierin gestoken, ongelofelijk
 8. Het Nederlands elftal anno 2017 Je wil toch niet met zo'n team de selectie überhaupt halen? Krijgen we eenzelfde situatie als het... EK van 2012 (ik moest even denken), toen we ook al best wel het lachertje waren. Valt me op; per zoveel jaar is er weer gezeik. 2010 sta je goddomme in de finale, in 2012 ben je de free pass-verzorger voor de tegenstander. In 2014 wordt je derde, absoluut een pluim waard. Maar dan 2016... Toen zijn we niet eens gekwalificeerd. En... Oh, wacht, we spelen dus gewoon NOG STEEDS kut. Sjongejongejonge.
 9. Deze post maakt me gewoon blij, heerlijk spel uit mijn kindertijd (Wij hadden/hebben nog altijd een Dreamcast (2 zelfs, mijn broer heeft er nog eentje voor me gekocht jaaaaaren later )) en absoluut prachtig van begin tot eind. Alleen jammer dat Shenmue 2 niet de Engelse soundtrack heeft, die was exclusief voor XBOX. Also, als de tijd rijp is (lees: wanneer ik de tijd ervoor vrij heb) wil ik eindelijk beginnen met het maken van een Let's Play, met goedkeuren van mods en admin officieel en onder de vlag van Retroforum. En já, Shenmue/Shenmue II staan op mijn lijstje daarin. Maar ook Donkey Kong Country, Comix Zone, Sonic 2, Doom, Super Metroid, Maui Mallard, Toy Story, Lufia (shout-out aan mijn broer trouwens), en pretty much alle games op de Top 100 lijst van beste SNES-games volgens IGN die ik nog niet gespeeld heb. ...Dus we hebben nog wel even. Laatst gespeeld: niet heel spectaculair, de finale van Portal 2.
 10. Heb ik die review op de vorige pagina nu echt voor niets geschreven? Daar had ik het allemaal nog zo uitgebreid beschreven
 11. Nu ben ik vooral benieuwd wat er op die beta's staan die in die tas zitten. ... Holy crap, wat een aanwinsten
 12. Ghehe, je ontkomt er niet aan Gefeliciteerd
 13. Damnit, dat was wel heul snel Yes, jij bent
 14. En de billen van Sigrid ook, het moet gezegd.