Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

samba-boy

User
 • Content count

  5,225
 • Joined

 • Last visited

About samba-boy

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 06/07/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Bosch
 • Interesses
  Nederlandse televisie, film, games, etcetera. Televisionist van beroep. :P
 • Console
  SNES
 1. Godsamme
 2. Ik ga deze week voor de derde keer precies dezelfde inzending doen. Drie keer is scheepsrecht? Of vliegt mijn mol de laan uit?
 3. Ontzettend handig overzicht van software door de jaren heen, maar ik lees ze zo weinig dat ze hier nu gewoon in de weg staan. Wie maakt me los? Enorme stapel van allerlei verschillende edities (hier en daar mist er wel eentje maar die kunnen hier zomaar nog opduiken) van het computerblad Computer Easy, met een CD-rom gratis bijgeleverd. Wat het bevat: Complete edities, op 1 of 2 na met cd-rom (sommige uitgaven nog sealed): - Nr 2 april 2008 - Nr 1/2 (/ = dubbele uitgave), 3, 7/8 2009 - Nr 1/2, 4, 10-12 2010 - Nr 1/2, 3 2011 - Nr 90-93 (juli 2012, ze gingen ineens anders nummeren), 95-104, 106-107, 109-117 Losse Cd-roms; - nr 03-05, 08 2006 - nr 01 2007 - nr 10 2009 Foto's: [ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ] Ze staan echt in de weg, dus graag een snelle reactie, anders zijn ze met de kliko weg (3 weekjes blijven ze hier nog staan, max). Als je iemand kent die computerprogramma-gek is, ook gerust even laten weten. Ophalen in Den Bosch zou heel lief zijn, anders heb ik wel een doos en delen we verzendkosten. ^_^
 4. En ik zat er voor de tweede keer op rij met precies dezelfde invulling er naast
 5. De enige heuvels die ik in de afleveringen met Sigrid zag werden veroorzaakt door haar achterwerk. Opzich ook niets mis mee.
 6. Moltalk is gewoon corrupt. Vorige werk of twee weken geleden ging het helemaal mis met het scherm van Chris en kwam de eindstand al in beeld te staan midden in de uitzending. De camera draaide al weg maar de tussenstand was gelijk aan wat er aan het eind stond. Dus... En natuurlijk het feit dat de Laatste woord-hint massaal werd getweet, maar die uitgerekend niet in Moltalk behandeld werd. En dat 'zelfgeknutselde logo', tjongejonge Jij doet niet meer mee.
 7. Dan neem ik dat terug, maar blijft het feit staan dat het gewoon een afgeraffelde namaak is van een bepaalde blauwe fan-cover. Wees origineel, verzin eens zelf iets.
 8. Dat dus. De fotograaf van dienst hield volgens mij als kleurleidraad destijds het haar van Victoria Koblenko aan Op FOK heb ik het er al over gehad, dit was één van de betere cover-creaties uit deze reeks. Ik doe het ze niet na.
 9. Ga je lekker? Dat eerste is een (slechte) namaak van een cover die ik jaren geleden al eens deelde op 'dat andere forum', en nu loop je te pochen met het feit dat je files van ketnet.be kunt downloaden. Poehpoeh. Daarnaast vind ik het helemaal niet chique van je dat je een screenshot die ik maakte voor 'die andere website' nu zonder toestemming gebruikt voor je wanstaltige dvd-creatie. Zo, ik heb het gezegd. Soms kun jij ook een beetje om aandacht bezig blijven, hoor. :/
 10. Acht dagen. Acht. 89 uur, 20 dvd's, 8 dagen. Chapeau.
 11. Ik zeg: een slimme manier bedenken om Facebook structureel vol te gooien met content en daarmee een vaste publieksbasis creëren, en vervolgens een winactie met een klein bedragje inschrijfgeld (of valt het dan onder wetgeving loterij? :o). Hou je de simpele zielen buiten de deur én van de opbrengsten kun je de jaarlijkse 150 euro vergoeden
 12. Naww, jazz zanger Al Jarreau is ook niet meer Genoeg nummers die in me opkomen (Roof garden, anyone?), maar ook de zanger van de theme van Moonlighting.
 13. Ik zit nu te kijken (ik loop iets achter).
 14. Zo. Dat was me de uitzending wel.