Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

RM

Moderator Retroforum
 • Content count

  3,583
 • Joined

 • Last visited

About RM

 • Rank
  Frogger
 • Birthday 12/31/1983

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Gamen
 • Console
  NES / GB / Wii / Wii U

Recent Profile Visitors

2,482 profile views
 1. Inmiddels zijn er weer 15 maanden verstreken na het laatste deel uit de serie. En er zijn nog genoeg opgaven te vinden om met gemak een nieuw deel te maken. Ondanks dat het vakantietijd is, volgt vandaag; De LA LA LA CONTEST 5 Net als in de eerste 4 delen zijn er weer 25 fragmenten te horen uit 25 platen. En ook nu weer zijn het allemaal la la la fragmentjes uit diverse muziekgenres. Dit deel bevat makkelijke en wat meer pittige nummers om te raden, dus weer van alles wat. Toch denk ik dat het goed te doen zal zijn, gezien het (vaak) om grote namen gaat. Graag wil ik weer bij elke opgave van jullie weten: "artiest + titel van de plaat". Regels en verloop: - Er zijn in totaal 50 punten te verdienen (25 x 2 punten) - De contest loopt 3 weken na openen (afhankelijk van deelname kan besloten worden de contest te verlengen en dit wordt dan tijdig aangegeven) - 3 dagen voor sluiting van de contest kunnen er geen inzendingen meer worden gedaan door users die nog niet eerder aan de contest meededen - Als een user op de laatste halve dag van de contest een enorme inzet instuurt zal de looptijd van de contest met 1 dag worden verlengd (totdat de inzendingen stoppen) - Inzendingen graag via pb naar mij sturen - De eerste tussenstand wordt gegeven bij 3 deelnemers en daarna wanneer wijzigingen opgetreden zijn - Hints zullen enkel worden gegeven wanneer blijkt dat er genoeg animo is en de opgaven te lastig blijken. Awards: Uiteraard winnen de winnaar en de runner-up een award. Gezien in de eerste 4 delen een smurf als award kon worden verdiend (grote smurf, brilsmurf, smurfin en smulsmurf) ga ik ook voor dit deel een passende smurf zoeken. Opgaven: ID Contest - Lalala 5.zip SUCCES!
 2. Dat lijkt wel The Legend Of Zelda: Twilight Princess
 3. Dan vraag ik mij echt af of dat al tijdens de opnames van die serie was, want die serie heeft een nogal abrupt en open einde als het om de plaaggeest gaat; Ineens is hij weg
 4. Geeft niet, in ieder geval dank voor jullie informatie en voor het meedenken
 5. Niet alleen extreem slecht, maar ook zeer triest. Met name de reacties die eronder staan.
 6. Dan zal ik dus naar andere oplossingen moeten zoeken als dat echt gaat vervormen... Het gaat om enkele cassettes en om daar nou zoveel voor te moeten aanschaffen... Jammer
 7. De naam zegt me wel wat. Er kwamen in die tijd best veel van dat soort spelletjes uit. Supaplex lijkt hier ook veel op.
 8. Wat bedoel je precies met het gewenste resultaat? Het gaat mij er om dat ik de opnamen van het cassettebandje dusdanig kan over zetten dat het ruisloos is en vrij van magnetische velden en piepgeluiden. Met dat laatste bedoel ik dat ik het al eens heb geprobeerd via een telefoon, maar dat werkt niet. De opnames zijn ook al zo'n 20 jaar oud. Het hoeft van mij echt geen A++ of super professionele status te zijn. Als het werkt zonder de genoemde bijwerkingen dan ben ik al snel tevreden.
 9. Dus de kabel die jij aangaf is niet geschikt voor een walkman naar een PC? Heb je in dat geval andere kabels die je kubt aanbieden?
 10. Testen heb ik al gedaan In eerste instantie werd het geluid vervormd, maar door flink te blazen deed hij het weer. Alsof het een nieuwe walkman was .
 11. Ik heb de walkman gevonden (volgens mij heeft Napoleon er zelfs nog muziek mee geluisterd ). Dus ik zou nu deze walkman kunnen gebruiken door deze op mijn PC aan te sluiten op de onderste aansluiting met behulp van het kabeltje in de link ? https://www.popelectronics.nl/stereo-mini-jack-naar-2x-tulp-kabel-extra-hoge-kwaliteit-diverse-lengtes-hqas3458.html
 12. Ah dat biedt hoop Dan ga ik die vanavond weer eens opzoeken.