Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

Frey

User
 • Content count

  4,501
 • Joined

 • Last visited

About Frey

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Venlo
 • Interesses
  Pokémon, Bassie & Adriaan, Games, amiibo, anime
 • Console
  Super Nintendo

Recent Profile Visitors

2,129 profile views
 1. BurgerTime heb ik vroeger regelmatig gespeeld, The Adventures of Lolo kende ik nog niet. Die laatste even bekeken en ziet er wel uit als een spel wat ik zo een tijdje zou kunnen spelen. Muziekje blijft ook irritant in je hoofd zitten. Maar BurgerTime wint het toch, gewoon nostalgie. En de worstjes zijn natuurlijk ook best bekend geworden inmiddels op het forum. Vond het vanaf level 3 overigens wel erg pittig worden. Daar moest je meteen op het goede moment omhoog gaan, anders kon je het al schudden. Stem voor BurgerTime.
 2. Weer twee klassiekers tegenover elkaar die ik aardig wat gespeeld heb vroeger. Mijn voorkeur gaat hierbij uit naar Donkey Kong. Uiteindelijk is dit de oorsprong geweest van twee reeksen die ik voor altijd in mijn hart heb gesloten: Mario en Donkey Kong. Behalve de personages komen we vandaag de dag ook nog steeds elementen van deze game tegen. Natuurlijk de geniale Donkey Kong theme zelf, maar ook de hamer duikt nog steeds regelmatig op met de kenmerkende tune. Stem voor Donkey Kong.
 3. Pac-Man kan zo'n vreselijk verslavend spel zijn. Steeds maar weer opnieuw proberen om een zo hoog mogelijke score te halen. Zou het zeker verdienen om verder te komen, maar het staat hier helaas tegenover The Legend of Zelda, het begin van een legendarische spellenreeks. Zet deze even op en de overworld muziek blijft weer lange tijd in je hoofd hangen. Een tijd geleden gespeeld en vond het nog best pittig. Niet mijn favoriet uit de Zelda reeks, maar behoort zonder twijfel tot de absolute toppers van de NES. Stem voor The Legend of Zelda.
 4. Twee klassiekers tegenover elkaar die ik beide flink wat gespeeld heb vroeger. Maar Dr. Mario is het spel wat ik het meest gespeeld heb en zo af en toe nog wel eens opzet. Ik probeer dan vooral ook van die grote combinaties te maken, zodat veel virussen tegelijk weggaan. Echt een verslavend puzzel spel en het muziekje is natuurlijk ook zo vreselijk bekend. Een stem voor Dr. Mario.
 5. Vandaag neem ik deze uit The Legend of Zelda: Twilight Princess. Snowpeak is een van mijn favoriete Zelda locaties. Ik ben sowieso dol op sneeuwgebieden in games, maar de atmosfeer hier vind ik zo geweldig. Voelt echt alsof je naar het eind van de wereld gaat, mede door deze track.
 6. Ronde 1-21 t/m 1-24 zijn voorbij! De volgende spellen gaan door naar Ronde 2: Teenage Mutant Ninja Turtles 2: The Arcade Game Tiny Toon Adventures 2: Trouble in Wackyland Bomberman Kid Icarus Deze spellen zijn helaas afgevallen: Zelda II: The Adventure of Link Super Turrican Mega Man 4 Micro Machines Weer zijn nieuwe confrontaties in Ronde 2 bekend! We gaan verder met Ronde 1-25 t/m 1-28: Ronde 1-25: Balloon Fight / Dr. Mario Ronde 1-26: The Legend of Zelda / Pac-Man Ronde 1-27: Excitebike / Donkey Kong Ronde 1-28: BurgerTime / The Adventures of Lolo Een nieuwe week om te stemmen!
 7. BurgerTime (1982) Help Chef Pepper om hamburgers te maken, terwijl je de kwaadaardige etenswaren moet ontwijken. vs. The Adventures of Lolo (1989) In dit puzzel spel moet Lolo Princess Lala redden uit het kasteel van King Egger. Stem op het spel dat jij het leukste vindt en laat een reactie achter!
 8. Excitebike (1984) Race alleen of tegen anderen op je motorfiets. vs. Donkey Kong (1981) Donkey Kong heeft Pauline ontvoerd en Mario (Jumpman) moet haar zien te redden. Stem op het spel dat jij het leukste vindt en laat een reactie achter!
 9. The Legend of Zelda (1986) Link's eerste avontuur in Hyrule: hij moet Zelda redden uit de klauwen van Ganon. vs. Pac-Man (1984) De bekende classic: ontwijk de spoken en probeer alle bolletjes op te eten. Stem op het spel dat jij het leukste vindt en laat een reactie achter!
 10. Balloon Fight (1984) Prik de ballonnen van de tegenstanders door, voordat zij jou te grazen nemen. vs. Dr. Mario (1990) Help Dr. Mario in dit puzzel spel met het bestrijden van alle virussen. Stem op het spel dat jij het leukste vindt en laat een reactie achter!
 11. Voor het eerst een gelijke stand en dat betekent dat het oordeel van de jury uiteindelijk uitkomst biedt. Die waren het bij deze alle 3 met elkaar eens, dus: Kid Icarus wint en gaat door naar Ronde 2!
 12. Tiny Toon Adventures 2: Trouble in Wackyland wint en gaat door naar Ronde 2!
 13. Teenage Mutant Ninja Turtles 2: The Arcade Game wint en gaat door naar Ronde 2!
 14. Heb mijn stem toch aan Zelda gegeven. De volgende stemmer beslist dus. @Bananensap, jouw stem is niet doorgekomen in de poll.