Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

Frey

User
 • Content count

  4,859
 • Joined

 • Last visited

About Frey

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Venlo
 • Interesses
  Pokémon, Bassie & Adriaan, Games, amiibo, anime
 • Console
  Super Nintendo

Recent Profile Visitors

3,236 profile views
 1. Dat was toen speciaal voor de jubileumweek toen GTST 20 jaar bestond. De hele week zat ook vol flashbacks, geweldig was dat. De afleveringen begonnen die week met oude leaders van door de jaren heen. Ook kregen we toen de extra lange versie van de Ludo Tune te horen en er was een eerbetoon aan enkele overleden acteurs in de aflevering zelf. Die week was toch nog een hoogtepunt tussen alle ellende door. Enkele dagen later overleed echter ineens Antonie Kamerling...
 2. TMP komt op gelijke hoogte met samba-boy: 1. MarsM & RM 2. samba-boy 2. TMP 4. djkoelkast 5. Hinse
 3. De shorties... Ze zijn wel handig en ik maakte er ook al jaren gebruik van, maar het neemt natuurlijk ook de "spanning" weg. Iedereen weet vaak al wat er gaat gebeuren, al is dat de laatste tijd niet zo erg. En dan dat vooruit kijken... Tegenwoordig kun je tegen betaling zelfs al een hele week alles vooruit zien. En dan is alles dus ook al in geuren en kleuren terug te lezen en soms zelfs te bekijken op internet. Al begrijp ik sowieso niet waarom mensen betalen voor iets wat je een week later gratis kan zien op zowel televisie als internet.
 4. Wat heet zeg, een heerlijke soundtrack.
 5. Even een beetje door de shorties heengaan weer om te kijken wat ze van de comeback van Martine zouden maken. Wat er verder gespeeld heeft de laatste maanden, ik zou het niet weten. De laatste geslaagde comeback was eigenlijk die van Martine, maar dan wel die uit 2003. Na haar vertrek in 2005 werd alles langzaam minder. Maar toen kregen we nog één keer Ludo (en GTST) op zijn best.
 6. Het spel is zo groot als je zelf wil. Je kunt zelfs al vrijwel meteen naar Ganon toe als je wil, maar of dat verstandig is... De soundtrack vind ik wat onderschat. Misschien inderdaad niet zo bombastisch als eerder, maar er zitten echt enkele mooie werken tussen met soms ook een knipoog naar het verleden. En de soundtrack sluit prachtig aan bij de sfeer van de gebieden.
 7. Nee Bij de Club van Sinterklaas heb ik ook een seizoen overgeslagen omdat Bram er niet in zat. Heb dat seizoen zelfs altijd als niet uitgezonden beschouwd en het bestaat eigenlijk oprecht voor mij niet. Maar dat is weer een heel ander onderwerp. Nah, vanaf seizoen 16 raakten ze gewoon helemaal de weg kwijt. Ik wil niet weer door het Arnie = Dennis debacle heen gaan... Of tweelingbroer Hans die Frits ineens vermoord bleek te hebben in plaats van Hannie...
 8. Is ook niet voor niets dat de 15e DVD box mijn laatste was.
 9. Ook de comeback van Martine Hafkamp was één groot fiasco met deze schrijvers.
 10. Fred Meijer vind ik een goede stemacteur, maar je hoort hem de laatste tijd inderdaad ontzettend vaak. Marlies Somers had toen ook last van het "Misty effect" toen ze bekend werd van Pokémon en ineens in elke serie zat. Toch vond ik de nasynchronisatie in die tijd nog best van een goed niveau. Als ik de laatste jaren series voorbij hoor komen, dan lijkt het wel alsof iedere stagiair meteen een rol krijgt. Geef mij dan maar weer mensen als Fred Meijer.
 11. Ik heb alleen die nieuwere versie toen gezien met onder andere Laus Steenbeeke, Jon van Eerd en Fred Meijer. Was alleen een hele tijd geleden en uitgerekend die titelsong kon ik maar niet vinden in een contest.
 12. De Hyrule Castle muziek van Breath of the Wild... Deze keer is er niet gekozen voor de traditionele theme, maar een epische mix van onder andere Ballad of the Wind Fish, Ganon's theme en natuurlijk de Legend of Zelda main theme. Met deze muziek kost het niet veel moeite om je te motiveren voor het verkennen van het kasteel. Wat je daar allemaal te wachten staat zal ik nog niet verklappen, want nog niet iedereen hier is zo ver.
 13. De laatste week is ingegaan. Hier nog een lijstje met het maximale aantal hints dat alle deelnemers tot hun beschikking hebben: MarsM & RM: 5 samba-boy: 5 TMP: 5 djkoelkast: 4 Hinse: 4 Iedereen die nu nog instapt, beschikt over maximaal 3 hints.