Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

Frey

User
 • Content count

  4,752
 • Joined

 • Last visited

About Frey

 • Rank
  Dig Dug
 • Birthday 01/30/1988

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Venlo
 • Interesses
  Pokémon, Bassie & Adriaan, Games, amiibo, anime
 • Console
  Super Nintendo

Recent Profile Visitors

2,638 profile views
 1. Mij maakt het eerlijk gezegd niet zoveel uit welke game dit wint, als het maar Mario is.
 2. Ik vind het ook geen stap terug. Het is anders, maar zeker geen stap terug. Verder zijn al die dingen die je opnoemt juist de dingen die ervoor zorgen dat het mijn favoriete Mario spel is @MarsM. Maar dat is iets voor bij een latere verkiezing.
 3. Ben het er niet mee eens dat Metroid mogelijk onterecht bij de top 4 zou zitten. Ik zou het zelf ook niet in de top 4 plaatsen, maar onterecht zou je het zeker niet kunnen noemen. Dan onderschat je Metroid een beetje. Maar ik begrijp het wel, het kan er raar uitzien als je er niets mee hebt. Ik heb dat zelf met Mega Man en Castlevania. Allebei niet mijn ding en ik zou ze waarschijnlijk niet eens in mijn eigen top 8 hebben, maar ik zou het zeker niet onterecht vinden als een van die twee de top 4 zou halen (wat ook gaat gebeuren ).
 4. Beide spellen liggen niet echt in mijn straatje. Ik heb ze allebei vrij vluchtig doorgespeeld. Vond ze allebei erg pittig, maar dat zegt niet zo veel over de kwaliteit van een spel. Beide spellen hebben goeie gameplay en vooral ontzettend goede muziek. Op welk moet ik echter gaan stemmen? Daarvoor stel ik mezelf eerst de vraag voor welk spel ik het meeste geduld op zou kunnen brengen om het nog eens uitgebreid door te gaan spelen. Welk spel zou ik nog een keer spelen als ik moest kiezen? Dan kies ik voor Castlevania III: Dracula's Curse!
 5. Voor gek verklaren zal ik je niet. Zeker niet als je ziet wat ik gestemd heb. Ik heb beide spellen vroeger ontzettend veel gespeeld. Deel 1 is inderdaad de basis van alles en dat zie je bij haast iedere Mario game nog steeds terug. Deel 2 is de vreemde eend in de bijt. Als het oorspronkelijke deel 2 niet zo pittig was geweest, dan hadden we deze Doki Doki Panic variant waarschijnlijk niet eens gekend hier. Maar het ging anders... Deel 2 speelde inderdaad wat makkelijker/soepeler en daarom had ik vaak de neiging om die iets eerder op te zetten dan deel 1. Sommigen vinden deel 2 minder omdat het zo anders is dan de rest, maar ik heb er altijd een zwak voor gehad. Vroeger was het stiekem zelfs mijn favoriet van de 3. Tegen deel 3 kan het inmiddels ook voor mij niet meer op, maar van deel 1 laat ik het winnen. Mijn stem gaat naar Super Mario Bros. 2!
 6. Dit is zonder enige twijfel mijn persoonlijke NES top 2, mijn droomfinale. Maar helaas staan ze nu al tegenover elkaar. Mario en Kirby, twee franchises waar ik echt dol op ben. Telkens als er een nieuwe titel van een van beide uitkomt, ben ik er als de kippen bij. Kirby's Adventure is echt een heerlijk spel en ook het eerste spel waarin Kirby de mogelijkheid had om de vaardigheden van vijanden te kopiëren. Toch zijn er nog vele vervolgspellen die ik persoonlijk nog veel beter vind. Super Mario Bros. 3 heb ik inmiddels al alles over gezegd denk ik. De enige 2D Mario platformer die ik persoonlijk nog leuker vind dan deze is Super Mario World. Voor NES begrippen echter kwam dit spel voor mij dicht bij perfectie. Als ik een van beide games weer zou gaan spelen en ik moest per se kiezen welke, dan is dat degene waarvoor ik zou stemmen. En dat is... Super Mario Bros. 3!
 7. Dit is de makkelijkste keuze van deze week. Ik ben blij dat Ice Climber zo ver heeft kunnen komen, maar Metroid is natuurlijk een veel beter spel. Net als The Legend of Zelda niet de beste van de reeks, maar het heeft een geweldige basis neergezet voor enkele fantastische vervolgspellen. Jammer dat ze er de laatste tijd zo weinig mee doen. Een stem voor Metroid!
 8. Tijd voor de Kwartfinales! Kwartfinale 1: Metroid / Ice Climber Kwartfinale 2: Kirby's Adventure / Super Mario Bros. 3 Kwartfinale 3: Super Mario Bros. / Super Mario Bros. 2 Kwartfinale 4: Mega Man 2 / Castlevania III: Dracula's Curse Stemmen maar!
 9. Mega Man 2 (1988) De slechte Dr. Wily heeft een nieuw leger van robots gebouwd en Mega Man wordt op pad gestuurd om hem te stoppen. vs. Castlevania III: Dracula's Curse (1989) Trevor Belmont wordt ingeschakeld om het op te nemen tegen Dracula. Stem op het spel dat jij het leukste vindt en laat een reactie achter!
 10. Super Mario Bros. (1985) Mario moet voor de eerste keer de ontvoerde Princess Toadstool zien te redden uit de klauwen van Bowser. vs. Super Mario Bros. 2 (1988) Mario en zijn vrienden moeten in een droomwereld de kwaadaardige Wart verslaan, die alle bewoners heeft betoverd. Stem op het spel dat jij het leukste vindt en laat een reactie achter!
 11. Kirby's Adventure (1993) Kirby gaat op zoek naar de delen van de Star Rod, die gestolen was door King Dedede. vs. Super Mario Bros. 3 (1988) Bowser en de Koopalings hebben de koninkrijken van The Mushroom World veroverd en de koningen betoverd. Stem op het spel dat jij het leukste vindt en laat een reactie achter!
 12. Metroid (1986) Samus Aran moet de Metroids uit de klauwen van de Space Pirates bevrijden, voordat zij deze als biowapens in kunnen zetten. vs. Ice Climber (1985) Popo en Nana beklimmen hoge bergen om hun gestolen groenten terug te veroveren. Stem op het spel dat jij het leukste vindt en laat een reactie achter!