Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

jeugdmemories

User
 • Content count

  308
 • Joined

 • Last visited

About jeugdmemories

 • Rank
  Speed Freak
 • Birthday 08/31/1994

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Bassie en Adriaan, Samson en Gert, KinderNet, Ketnet (1997 - 2006) Fox Kids, top40
 • Console
  SNES

Recent Profile Visitors

833 profile views
 • Frey

 • RM

 1. Na een goede blik op de site van Aad valt mij nu op dat de interviews met de acteurs niet meer te vinden zijn....
 2. @samba-boy: Daardoor dacht ik ook dat het liedje bij deze CD hoorde. Een niet gebruikt liedje voor op Curaçao.
 3. Ik dacht dat 'Wat laat je me weer lachen' ook op deze cd stond? Dat vond ik altijd zo'n raar liedje.
 4. Marlene zou wel 602 keer met Jean-louis-Michel naar Parijs zijn gegaan.
 5. Een programma van 1/1 1/2 uur dus het waren enkele minuten. Het bekende verhaal hoe het begon, Bassie en Adriaan en volgens mij nog een stukje De baron en Japie.
 6. Laat die man toch lekker gaan...
 7. Geen kind die daarom geblaft heeft. En tegenwoordig is de stem al redelijk terug richting het oude niveau.
 8. Bol.com geeft ook nog altijd 24/2 aan. Adviesprijs is trouwens €12,99 daar... De film is persoonlijk nog geen tientje waard maar daar gaat het nu niet om. Ik heb alleen het begin nog even terug gekeken omdat ik jawel 4 hele seconden in beeld kom. 2 uur blauwbekken voor 4 seconden in een film...
 9. Klopt. Ik heb wel wat nummers maar wil nog even nadenken.
 10. Het jaar 2015 loopt bijna ten einde. Een jaar weer vol met hoogtepunten en dieptepunten ook op de Nederlandse televisie. Welk beeld is dit jaar bij jouw blijven hangen of op je netvlies gebrand en zal een plekje in jouw top drie krijgen? Dat kan iets vrolijks zijn maar ook een minder leuke gebeurtenis. In verschillende categorieën zullen we dit jaar beslissen welk moment uitgeroepen kan worden tot 'Het televisie moment van 2015'. Uitleg van de nominaties: In zes verschillende categorieën maak je jouw top drie van het afgelopen jaar. Dat zal zijn in de volgende categorieën: Nieuws/Actualiteit, Sport(evenementen), Kinderprogramma's/Jeugd televisie, Praatprogramma's, Showbizz en Talentenjacht/spelletjes programma's. De nummer één in elke categorie is drie punten waard, de nummer twee is goed voor twee punten en de nummer drie zal een punt opleveren. Mijn nominaties voor 2015: Nieuws/Actualiteit - 1 - 2 - 3 - Sport(evenementen) - 1 - 2 - 3 - Kinderprogramma's/jeugd televisie - 1 - 2 - 3 - Praatprogramma's - 1 - 2 - 3 - Showbizz - 1 - 2 - 3 - Talentenjacht/spelletjes programma's - 1 - 2 - 3 - Einduitslag: In de eerste week van 2016 zal ik alle gegeven punten bij elkaar optellen en de winnaars in elke categorie bekend maken. Veel succes met het kiezen en nomineren van jouw hoogtepunten van 2015.
 11. Ik had vroeger voor de PC een game gehad bij een schoenenwinkel maar weet niet meer welke... Iemand die misschien iets weet met deze vage informatie?
 12. Robin doet ineens weer volop mee naar jarenlang naar stof te hebben gehapt. Mensen worden kleiner naarmate ze ouder worden maar robots dus ook.
 13. Ik ben er wel bij. Maar niet voor forum leden. Ik zal trouwens niemand herkennen op samba-boy na.
 14. Vanmiddag ook de gehele lijst tot begin seizoen 5 nagekeken en de complete 5 die deze week zeer waarschijnlijk zullen komen: De sint en de schoorsteenveger De roeiwedstrijd Rookt de burgemeester pijp? Het vliegend tapijt Geld lenen Stuk voor stuk toppers!
 15. Oei... Dat is wel heel pijnlijk voor mij! Dan ben ik toch benieuwd waar deze waardevolle informatie vandaan komt?