Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

Keetie

User
 • Content count

  2,317
 • Joined

 • Last visited

About Keetie

 • Rank
  Pac-Man

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Interesses
  oude computers en software
 • Console
  bbc
 1. Is goed. Zo heet hij. Er zit ook een level editor bij.
 2. Gevonden, een c64 font. Eigenlijk zou dit topic Fonts of lettertypes moeten heten... Kun je meer mee.
 3. Linkin Park. Bekende naam. Daar had ik een stukje aan gewijd in het Bands en spelen topic.
 4. De stenen zijn belangrijk. Wat denk je dat er gebeurt als je naar rechts gaat?
 5. Gauw even gekeken hoe Paganitzu er ook al weer uitzag... Inderdaad, die snake! Hij spuugde of zoiets, of was het nou een vuurstraal? Het spel dat je op het plaatje ziet is een pc variant van een spel wat ik het eerste op de commodore64 heb gezien.
 6. Inderdaad, C64, zo apart. Ik ga eens op zoek naar plaatjes.
 7. Nee, het plaatje toont de verkeerde kabel. Kijk hier eens: https://www.allekabels.nl/audio_kabels/jack_kabel.html aan beide kanten moet je een jack 3.5 mm stereo male hebben zitten. Wat de walkman betreft, mooi dingetje. Dat Napoleon hem weg heeft gegeven...;) Wees verstandig, probeer eerst de walkman uit. Luister of er geluid uitkomt en kijk of het bandje niet wordt opgevreten. Gebruik een testbandje.
 8. Het was inderdaad een kiezen tussen 2 jaartallen. Ze stonden er alletwee bij. Het volgende plaatje is een makkelijke vanwege de vakantie.
 9. Gaat niet. Bij een koptelefoon gaat het om geluid uit en je moet geluid in hebben.
 10. Ja. Die wordt hier ook nog gebruikt als mijn man een oude Basicode cassetteband vindt.
 11. Dat is een mooi aanbod natuurlijk. Toch wilde ik nog wel weten wat voor een PC je hebt, wat voor merk. En welke geluidskaart ook nog - kun je vinden bij apparaatbeheer in Windows.
 12. Precies dat laatste stuk heb ik ook gezien. Klasse, hoor!
 13. Het is een kabel met aan beide kanten een 3 1/2 inch stekkertje. De ene gaat in de koptelefoon en de andere in de geluidskaart (meestal) aan de achterkant van de PC, het blauwe gaatje. Mocht bij het opnemen het volume te laag zijn dan kun je ook de roze microfoon-ingang gebruiken. Let op dat je het volume niet te hoog zet.
 14. Ik heb even mijn raadgever geraadpleegd. Hij vertelt: De eenvoudigste manier om cassettebandjes naar PC over te zetten is via de line-out van de cassettespeler naar de line-in van de geluidskaart van de PC dmv een kabel. Heb je geen line-out op je cassettespeler dan kun je de koptelefoon-aansluiting gebruiken. Als je cassettespeler op de radio is aangesloten kun je een uitgang van de radio nemen. Om op te nemen voldoet eigenlijk ieder audio-programma op de PC, een programma als audacity bv. Bij iedere geluidskaart zit ook vaak een programma dat dat kan.
 15. De 3 seizoenen van Broadchurch heb ik nu ook bekeken. Ik kende de serie niet, maar de vrouwelijke hoofdrolspeelster 'Ellie Miller' had ik net -weliswaar wat ouder- in een aflevering van The Accused gezien. Het eerste seizoen en de helft van het 2e seizoen van Broadchurch vond ik ook goed, maar de rest ontaardde in een soap. En nu zullen we nooit weten of ze elkaar krijgen of niet...