Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

Keetie

User
 • Content count

  2,271
 • Joined

 • Last visited

About Keetie

 • Rank
  Pac-Man

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Interesses
  oude computers en software
 • Console
  bbc
 1. Ja, heb ik ook last van. Ik ben al zover met mijn gedachten, dat ik denk dat je voor elk topic een apart profiel nodig hebt. Als ik het veranderen echt zat word, dan vraag ik DJkoelkast om de 'fabrieksinstellingen' weer terug te zetten.
 2. De film is inmiddels uitgezonden, de vorige maand al, blijkt. Het is een korte film geworden van 10 minuten. Niet eens zo'n slechte.
 3. De spin in het jampotje leefde nog, daardoor zag je bewegende spinnen op de muur. Geen wonder dat de fobie-patiente uit het raam sprong van schrik. Het licht was inderdaad groen vanwege het donker. Overdag bij het uitzoeken van het hoe en wat was het gewoon wit. Ik heb geen flauw idee wat voor een lichtbron er werd gebruikt; je hoorde een klik en er was licht. Bedankt voor de reacties. Ik ben blij dat jullie het met me eens zijn dat dit in het echt niet kan. Hoewel zo af en toe zou ik het graag geloven want deze prisma heeft wel facetten. Deed me ook aan een discolamp denken, echter dan wordt alles gereflecteerd dmv spiegeltjes. Maar dan zie je wel wat je ziet. Nou ben ik een heel klein beetje benieuwd of de schrijfster Maureen Jennings dit zo verzonnen heeft of dat het inderdaad een aangepaste versie van het script is.
 4. Wij kregen een klein meisje op rolschaatsen aan de deur, mijn man deed open en zei:'Hallo.' Waarop het meisje vroeg:'Bent u voor Feyenoord?' 'Jazeker', antwoordde mijn man. 'Gefeliciteerd', kreeg hij als antwoord en ze schaatste weg.
 5. Al enige weken geleden is op België 1 het zevende seizoen van de Murdoch Mysteries begonnen. Ook weer 's middags. Deze week, de 19e week, werd het programma 3x uitgezonden - op ma, di en vrij, de volgende week 2x - op ma en vrij, volgens de gids. Het zevende seizoen bestaat uit 18 afleveringen, waarvan ik het nog steeds leuk vind om de ontwikkeling van de diverse ontdekkingen mee te maken. Zo vindt de eerste aflevering plaats op een schip: Murdoch onderzoekt de verdwijning van de dochter van een scheepsmagnaat en de vondst van een lijk aan boord van een schip dat net feestelijk ingehuldigd zou worden. Voor het onderzoek is het nodig om contact met de basis aan wal te houden en dat gaat door gebruik van Morse met een ouderwetse seinsleutel.. Verbazing alom: draadloos! Over het algemeen is een aflevering met oplossing wel te volgen, maar dit keer worstel ik met de gedachte: kan dit wel? De aflevering waar ik moeite mee heb is aflevering 6, die gaat over de dood van een fobie-patiënte, zij is bang voor spinnen. Het betreffende fragment kan ik niet op youtube zetten vanwege copyrights. Mocht je de aflevering zelf kunnen vinden, het stukje staat ongeveer na 30 minuten. Het gaat hierom: een prisma En hier het resultaat : Nu dan mijn vraag: Kunnen er met behulp van deze prisma en een levende spin in een jampotje inderdaad vele spinnen op de muur en een kamerscherm in dit geval, verschijnen? Graag jullie mening, eventueel met uitleg.
 6. De nieuwste variant van een hinkelbaan: plakken!
 7. Hinse! Taart!
 8. Ik ken maar Eén JILL: Jill of the Jungle.
 9. Het klopt helemaal wat je zegt. Ik heb ook een paar afleveringen gezien, kleuterwerk, inderdaad. Marc Marie Huijbrechts vind ik het wel aardig doen. Alberto is zijn welluidende stem verloren en lijkt in niets meer op de oude. Het taartjes eten geeft nu een vreemd beeld. Op http://www.hln.be/hln/nl/34606/Story/article/detail/3044890/2017/01/03/Koen-Crucke-De-dikke-Alberto-is-definitief-verleden-tijd.dhtml wordt verslag gedaan van het afvallen van Alberto.
 10. Gefeliciteerd, winnaars! En RM nogmaals bedankt voor het organiseren en het daaruit vloeiende hints-systeem en de oplossingen, die ook veel werk vereisten. Het was een leuke tijd!
 11. Het is vandaag zaterdag, 1 april 2017. Een paar dagen geleden werd dit speciale verkeersbord onthuld: Ik vind hem wel aardig, maar zou hij blijven staan?
 12. Ja, ja, goed. Kuifje was ik samen met een neefje aan het spelen, toen. En maar puzzelen hoe je verder moest.
 13. Dat valt niet meer mee, dat spel spelen (om een prtscr te maken). Eens had ik het eerste level helemaal uitgespeeld...