Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

Keetie

User
 • Content count

  2,246
 • Joined

 • Last visited

About Keetie

 • Rank
  Pac-Man

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Interesses
  oude computers en software
 • Console
  bbc
 1. Aha! Dan is men daar zeker op vakantie geweest.
 2. Foto gestuurd. Het idee had ik al. Mogen er ook hier meerdere pogingen gedaan worden? En de letters, staan die in volgorde of gehusseld?
 3. Nou, ik zoek maar kan niet vinden... En de hulptroepen ook niet.
 4. Duits! Was het kookboek ook Duits?
 5. Chuckie Egg, made for the PC too! It's resting on my Win95 desktop. Goeie ouwe Chuckie, nog altijd dezelfde als vroeger. Geel.
 6. Goed dat Bananensap dat nog eens onder de aandacht brengt. Ik hoop dat iedereen die een zoek-contest organiseert deze zoekregel ook zal plaatsen. Voor de nieuwelingen en een herinnering voor de gevorderden.
 7. Nou, als je geen enkel antwoord weet dan zit je al gauw in de put, hoor. Het heeft mij ook een aantal overlezen van de uitleg gekost voordat ik het geheel begreep, onderwijl aantekeningen gemaakt. En ik zat met dezelfde vraag over het opzoeken als djkoelkast, totdat ik de vraag las over de reclame. Toen zag ik dat het nieuwe vragen waren. Het ganzenbord is een echt collectors item, a must have. Mijn man heeft hem praktisch op ware grootte uitgeprint.
 8. Daar heb je een maand voor! Het is een kwestie van horen, zien en piekeren.
 9. Wat een pracht idee. Ik popel. En nu maar hopen dat ik niet in de put geraak. Dit is inderdaad een contest waar (in/mee/bij) iedereen kan meespelen.
 10. Gezien vandaag, 6 januari 2017, op het Belgie1 journaal: Producenten vinylplaten kunnen vraag amper bijhouden Vinylplaten zijn al verschillende jaren weer erg in trek en de vraag blijft stijgen. Volgens prognoses van de muziekindustrie zijn er in 2016 in België opnieuw 28% meer verkocht dan het jaar ervoor. De producenten van vinylplaten kunnen de vraag nauwelijks bijhouden. Dan volgt er een reportage gemaakt in de Records Industry te Haarlem. http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/2.48120?video=1.2860842 Quote perser Ed Hartman: "CD is geluid en vinyl is muziek."
 11. Ook van mij gefeliciteerd! (honderd jaar na deze, wie zou er dan nog weze...)
 12. En Without a trace, op Net5, kijkt daar iemand naar?
 13. Ter ere van de opening van Keetie's Klets Kaffee trakteer ik hierbij op kletskoppen. Kletskoppen (24 stuks) 20 g gepelde amandelen 30 g boter 100 g bruine basterdsuiker 1/2 eetlepel water zout 30 g bloem 1/2 theelepel kaneel De amandelen fijnhakken. De boter in een grote kom romig roeren. Basterdsuiker, water en zout erdoor roeren. De bloem en de kaneel boven de kom zeven en met de gehakte amandelen door het deeg kneden. Van het deeg 24 grote balletjes draaien. Een bakblik beboteren en daarop 12 van de deegballetjes op fkinke afstand van elkaar leggen. Het blik in de voorverwarmde oven met overwegend onderwarmte schuiven. Baktijd: 5 minuten Ovenstand: elektrische oven 220 graden C; gasoven: gascijfer 5 of ruim 1/2 vlam. Uit de oven even laten bekoelen, maar de koekjes, warm, met een scherp mes lossnijden van het bakblik en op de bakplaat zelf laten afkoelen. Bron: Prisma Recepten Encyclopedie.
 14. Daar heeft mijn expert ook een tip voor. Schakel een weerstand van 82 ohm, 1 watt in serie met een ventilatortje. Dan draait het ventilatortje ongeveer op halve snelheid en het geluid is weg. En zonder gevaar... Dit werkt niet goed bij ventilatoren met een toerenregeling, alleen die, die met twee draden aangesloten zitten. Bij processoren wel af en toe de temperatuur in de gaten houden.