Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles

Spiny Norman

User
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

About Spiny Norman

 • Rank
  Breakout

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Interesses
  Bla
 • Console
  granieten lego
 1. Ja, ik had een paar jaar terug ook een doos vol plus grundig machine, en ik had géén moeite om ervanaf te komen. Ik geloof dat ze nog steeds bij iemand op een enorme stapel "moet ooit nog doorkijken" liggen.
 2. Okee, gaaf dat je geweest bent. Als het echt maar om 2 minuten gaat vind ik dat wel een beetje een tegenvaller, dan hebben ze de boel wel erg uitgesponnen. Ik had gehoopt dat die 10-15 minuten toch grotendeels uit echte opnames zouden bestaan. Verklaart wel waarom ze er nooit eerder iets mee gedaan hebben: 5% van een aflevering is gewoon te weinig om nog goed uit te kunnen smeren.
 3. Tegen de tijd dat de beschuit vervalt in het Public Domain, is deze waarschijnlijk te oud om nog op te eten.
 4. Ja, maar dat is dus niet zo dat ze een videoband hadden en die zomaar weg hebben gegooid; ze hebben alleen data-opnames gewist waar we anders veel hogere kwaliteit beelden vanaf hadden kunnen halen, omdat er een tape-schaarste was. Zonde, maar iets minder superstom dan het vaak verteld wordt.
 5. Dat was ook al wel bekend uit de 4 of 5 documentaires die er inmiddels over bestaan. Voor jou niet eens al te ver weg, vanuit Den Bosch, die screening.
 6. Ja, da's ook wel logisch, ze hadden echt geen complete aflevering gemaakt om die daarna nooit meer te gebruiken. Er is ook een incomplete Doctor Who die af en toe wisselt naar animatie. Maar dat ze hier nooit eerder mee zijn gekomen. Ik herinner me niet dat dit ooit ter sprake is gebracht, terwijl er toch diverse documentaires zijn van zowel de DVD als andere van televisie?
 7. http://www.leidschdagblad.nl/algemeen/cultuur/article28404216.ece/Premiere-van-dertiende-aflevering-Floris?lref=r_binnenland "LINGEWAARD - Bijna 47 jaar na de uitzending van de twaalfde en laatste aflevering van de tv-serie Floris, gaat een tot nu toe onbekende dertiende aflevering in première. Dat gebeurt vrijdag op het kasteel Doornenburg aan de rivier de Linge, in het bijzijn van toenmalig titelvertolker Rutger Hauer. Zijn rol als de middeleeuwse ridder Floris van Rosemondt betekende voor Hauer zijn doorbraak als acteur. Door ANP - 17-8-2016, 11:05 (Update 17-8-2016, 11:05) Paul Verhoeven was de regisseur van de twaalfdelige serie, die in 1969 werd uitgezonden. Een dertiende aflevering, getiteld Het Gericht, werd om verschillende redenen nooit afgemonteerd en is ook nooit vertoond. Het ruwe filmmateriaal was in bezit van de schrijver van de serie, Gerard Soeteman. Om een volwaardige aflevering te krijgen, zijn er nu tussen de beelden zwart-wittekeningen gemonteerd van tekenaar Gerrit Stapel, die met Soeteman eerder Floris-strips maakte." Asjemenou!
 8. Wel lang voor een LP, bijna 37 minuten. Misschien is dat een tikfoutje voor 27. Maar "Bestemming: televisie" snap ik niet meteen. Misschien omdat er idd. geen radiovariant van was. Of misschien niet eens een typfoutje: Okee, dat is dan ook weer opgehelderd.
 9. Zeg, andere vraag: Wat zijn al die "handelsplaten" eigenlijk in B&G? Je hebt bv. CE0006108867, "Oh moeder wat is het heet" = "It ain't half hot mum". Maar dat is een televisieserie, daar is helemaal geen radioserie van geweest. Ik dacht nog even dat het misschien Händelsplaten waren, maar dat is het dus ook niet.
 10. Ironisch eigenlijk, dat je juist dat programme wilt opsporen.
 11. Laat dat een les voor je zijn, Pikachu: Niet zuipen onder het schilderen, dan wordt het niks. Nou ja, ik ben allang blij dat hij niet schildert met Bob Ross.
 12. Ach ja, ik denk dat hij daar ook wel over nagedacht heeft. Maar als onverwacht serieuze opmerking: Je hebt twee soorten mensen, de ene heeft spijt van alles wat ze wél gedaan hebben, de ander van alles wat ze niet durfden. Het een is niet beter dan het ander. Op de billen kun je ze altijd verborgen houden, tenzij je vriend/vriendin het volgende vraagt, dan komt het juist goed uit:
 13. Tja, het zat er dik in dat er wat grappen over gemaakt zouden worden... Gelukkig kun je er zo te zien goed tegen. Had je nog een bepaalde plek in gedachten? Één op elke bil misschien, onder het motto "Bassie en Adriaan en de reis door het darmkanaal"?
 14. Deze bedoelde ik:
 15. De bijbehorende TV is allang heengegaan. Maar misschien heeft iemand er nog iets aan? Er zitten zelfs knoppen op voor de videorecorder (2 audiokanalen)!