Ga naar inhoud

[centraal] Bassie & Adriaan #2


Aanbevolen berichten

  • Reacties 250
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Zeldzaam ;( :')

Ja joh, een zeldzame videotheek-uitgave! Compleet met uniek opgeschreven videotheeknummer! Daar bestaat er maar één van!

_O-

EDIT: Kijk overigens ook eens bij de andere advertenties: Allemaal zeldzame buttons en een ingelijste AVRObode poster uit de Op Schattenjacht-shoot. :)

aangepast door samba-boy
Link naar bericht
Delen op andere sites

Let op, hier komt een zeldzame post van Jelger de goochelaar...

Met zeldzaam bedoel ik eigenlijk dat je het maar zelden tegenkomt. Dat is dus mijn definitie van zeldzaam. ;)

En ja, ik ga het een en ander maar eens verkopen. Eigenlijk doe ik dat omdat ik op korte termijn geld nodig heb voor m'n eigen film en na de aanvaring met Aad kost het me niet zoveel moeite om wat spullen op Marktplaats te zetten.

aangepast door Jelger_de_goochelaar
Link naar bericht
Delen op andere sites

Ieder zijn eigen smaak toch?:P

Ik vond de series van Amerika & Europa wel "leuk" op hun eigen manier maar als bepaalde mensen daar een andere mening over hebben mag dat toch? We wonen niet voor niets in vrij land en als het Bas & Aad niet aanstaat dat daar over gesproken wordt, mag ook, alleen dat ze daarom mensen gaan afsnauwen hoort niet!

Link naar bericht
Delen op andere sites

Forget it, gezien ik wil weten wat voor inbreng ik als 'fan' heb op de uitgaves van Bassie en Adriaan heb op DVD, ik ga Aad eens mailen met de informatie dat bij Beeld & Geluid alle afleveringen van de Plaaggeest tot de professor integraal in hoge kwaliteit te vinden zijn bij Beeld en Geluid.

...Kijken hoe lang het dan duurt voor er een nieuwe uitgave van series als de Plaaggeest en de huilende Professor verschijnt, met 'verbeterd beeld en geluid' :P

aangepast door samba-boy
Link naar bericht
Delen op andere sites

Hoe je zoiets kwijt kunt raken is me een raadsel trouwens. Ik heb alle ruwe banden nog van alles wat ik ooit heb gefilmd.

Tja, die masterbanden lagen eerst nog in de archieven van Joop van den Ende, hè. Pas later kocht Aad die banden over van Joop en toen miste Joop die banden al (ook van de Sleutel, ter voorbeeld).

Link naar bericht
Delen op andere sites

Dan is van den Ende dus de schuldige in deze en blijft de vraag hetzelfde: hoe kun je zoiets nou kwijtraken?

Simpel: Van den Ende kijkt niet om naar zijn troep en zorgt er dus ook voor dat verzamelaars eventuele masterbanden kunnen 'vinden'. :') De masterbanden van Jimi Hendrix uit Hoepla zijn ook destijds ontvreemd bij de VPRO. Was destijds écht niet zo uitzonderlijk, de organisatie en ordening van die banden was gewoon om te janken destijds.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Iemand had toch ook masterbanden "gekocht" voor een slagroomtaart bij een bandenverzamelaar _O-

Die bandenverzamelaar, juist, je snapt 'em. Dát verhaal vind ik zo vreemd, nog altijd. Die Menno Roozen (?) had een mega-popcollectie (ÉCHT groot, ik geloof ook best de missende Hendrix-masterbanden die destijds gewoon door een fan gejat waren), én de mastertapes van de professor. Aad bracht het in het nieuws (Maargoed, we weten hoe Aad tegenwoordig zijn materiaal 'terugvraagt' :')) en tóen wilde Roozen een groot bedrag ervoor vangen. Aad regelde het via justitie en die kende het natuurlijk aan Aad toe... Maar toen was een deel van die banden al verkocht voor een slagroomtaartje, inderdaad. :')

Mijn vraag dan vooral: Hóe kwam hij aan die banden in the first place, and secondly; Why aan Aad een hoog bedrag vragen (terwijl het alsnog zijn eigen beelden zijn) en dan uiteindelijk verkopen aan de eerste de beste voor een slagroomtaartje... :P

Link naar bericht
Delen op andere sites

Inmiddels heb ik het via de mail wat bijgelegd met Aad. Daar ben ik erg blij om.

Dat is dan wel weer leuk om te horen :)

Maar het meest opmerkelijke is nog wel dat er op je mail gereageerd is...mijn mails richting Adrina zijn tot nu toe allemaal blijkbaar in het niets verdwenen :P

Link naar bericht
Delen op andere sites

Waarschijnlijk heeft Jelger een ander direct e-mailadres. ;)

Ja, vooruit, dat is heel goed mogelijk.

Maar dan nog...mijn laatste vraag was volgens mij of men nog van plan is iets meer te doen met de aangepaste versie van de series dan alleen maar bij Telekids uitzenden, en je zou toch denken dat zoiets wel aanspoort te reageren, wegens verkoopmogelijkheden :P

Link naar bericht
Delen op andere sites

Waarschijnlijk heeft Jelger een ander direct e-mailadres. ;)

Ja natuurlijk, ik ben tenslotte een insider... :P

Nee hoor, heb het gewoon naar het mailadres gestuurd op de B&A site. Dus ik vind het toch wel leuk van Aad dat die me even heeft gemaild. Het eerste mailtje was nog best onvriendelijk, maar uiteindelijk is het toch weer goed gekomen, dus wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Geen idee of het hier hoort, maar weet iemand hoe en waar ik de uitzending van Jensen in 2003 kan terugkijken met Bas en Aad? Het archief van RTL.nl gaat maar tot 2004-05.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Offtopic: Weet je wat ironisch is? Dat MichaelB net 5 dagen is geunbanned en daarna weer een ban krijgt! (Sorry, maar ik lig echt dubbel hier)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Sinds wanneer is die snertbult unbanned? Heeft me godverdomme lastig laten vallen via mail...

Sinds 14 juli.. had ik gelezen in t banmeldtopic. ;)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Nu ze video's op youtube hebben staan moeten ze de kost elders verdienen! :P

http://link.marktplaats.nl/578775974

Het is dat ik nooit meer wil trouwen... :D (nog afgezien van het feit dat de kans klein is dat het met een B&A fan zou zijn :')).

Kunnen we die wagen niet een keer huren voor een oldskool B&A tour of zo?

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik ben naar Beeld en Geluid Experience geweest in Hilversum en daar heb ik een intro kunnen vinden (originele uit 1981) van aflevering 10! Helaas had ik geen camera bij, dus filmde ik het maar met me telefoon. Wat mij ook is opgemerkt, is dat er na de intro een scéne komt die niet op de Pentabanden staan! - http://www.youtube.com/watch?v=pEGfzD-gO-M

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...