Ga naar inhoud

Een roerei koken


Aanbevolen berichten

Een roerei koken.

 

Neem een trui met lange mouwen, liefst groen volgens Christoph van De Muis, en leg in 1 van de mouwen een ei. Bind aan beide kanten van het ei de mouw af met een touwtje zodat het ei vast ligt als je de mouw gaat slingeren, waarbij je aan beide kanten de mouw vasthoudt en ronddraait (zoals je een  touwtje met in het midden een knoop vasthoudt en slingert / ronddraait). Daarna strak trekken voor een snelle omwenteling. Herhaal dit een paar keer, draaien en strak trekken. Kook vervolgens het ei gedurende een aantal minuten en je hebt een roerei gekookt!

 

Christoph liet dit zien in de Paasaflevering van Die Sendung mit der Maus (www.wdrmaus.de).

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ja, eigenlijk wel :P Alleen zo lastig om er dan nog gevulde eieren van te maken :P 

Maar op een mandoline snijden en dan op brood met een beetje versgemalen peper en wat zout, ik zie het wel voor me.

Plakje uitgebakken spek maakt het geheel af. Op een volkorenpistoletje :9 

 

Hm hm ik heb net al gegeten.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...