Ga naar inhoud

Respondenten gezocht: 10 vragen voor echte filmliefhebbers


Aanbevolen berichten

Geachte forumbevolking,

Ik en twee medestudenten willen een start-up beginnen om filmevenementen te organiseren. Uiteraard moeten we dan wel wat meer van onze (dus nog te bepalen) doelgroep weten. Wij hebben jullie hulp nodig! Tien vragen over film kijken, hier is het linkje:



We zijn iedereen eeuwig dankbaar!


Omschrijving –voor de geïnteresseerden– van onze start-up:

Wij bedachten een concept waarbij filmliefhebbers meer kunnen halen uit hun kijkervaring zonder alsmaar toegewezen te zijn op de naar bier en popcorn riekende, sfeerdodende, volledig van tapijt voorziene bioscoopzalen en de eigen, benauwde woonkamer. Wij willen de filmfanaat, dat romantische stelletje of gewoon de persoon die een dagje uit wil, en nieuwe mensen wil ontmoeten bij beamerlicht, meer bieden dan de reguliere kijkervaring, door film te combineren met een toffe out- of indoor locatie. Misschien wel een film kijken met uitzicht over ‘t IJ, op een dakterras onder de sterrenhemel, op het water, in een ruime loft, een lege kerk, aan het strand, in het park of op een industrieterrein, wel of niet in samenwerking met een horecagelegenheid. Naar de film gaan moet weer een (spectaculairdere) beleving worden!

Onze (voorlopige) propositie: een (nog niet eerder vertoonde/klassieke/populaire/feestdagen-gerelateerde/onbeke nde) film draaien in een omgeving (minstens) zo interessant als de film zelf. Film kijken, nieuwe mensen ontmoeten, een dagje uit zijn en buiten je topografische comfortzone stappen door nieuwe locaties in of buiten jouw habitat te ontdekken; een kijkervaring voor de filmliefhebber die verder wenst te kijken dan het witte doek breed is.

Dank dat we dit bericht hier kunnen posten!

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...