Ga naar inhoud
Tiger game.com pocket pro
 
© © Retroforum

Tiger game.com pocket pro



De Tiger game.com pocket pro

Copyright

© © Retroforum


Feedback gebruiker

Aanbevolen reacties

Gaaf dingetje! Ik kende het apparaat niet en heb even opgezocht. Interessante specs, met name het touchscreen en mogelijkheid tot online gaan, en de PDA functionaliteit. Ik denk alleen dat het de plank mis sloeg door op 2 markten (games + zakelijk) te focussen. Ook was een zwart/wit scherm destijds al een beetje achterhaald.

Ik zie wel dat er wel wat vette titels op zijn verschenen, zoals Duke Nukem 3D, Mortal Kombat en Sonic Jam. Jammer dat Castlevania en Metal Gear Solid gecanceld werden.

Link naar reactie

Het scherm is vrij slecht zichtbaar moet ik zeggen, ik heb hier met de oude Gameboy veel minder last van. Ook is het scherm wat traag (het schijnt dat de 1e game.com, die ik nog niet heb, nog trager was qua refresh rate). Hij is net binnen dus ik heb er nog niet heel veel mee gedaan, maar het geluid en de speech synthesis zijn wel heel cool. Ik ga er zeker een videoreview van maken zodra ik er meer spellen voor heb.

Link naar reactie

Dat zou ik eens moeten uitzoeken, ik weet wel dat ze er een heleboel hadden maar dat de game.com toch geflopt is. Voor wat ik er van gelezen heb voor een groot deel door falende marketing en amper reclame. Ook hadden maar 2-3 winkelketens in de VS ze, terwijl de Gameboy in zowat elke winkel lag.

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Reactie toevoegen

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...