Ga naar inhoud
Mijn huidige opnameopstelling
 

Mijn huidige opnameopstelling



Van onder naar boven:

- Een Daewoo VHS/DVD-recorder combi. Destijds onze allereerste DVD-recorder, kan inmiddels geen DVD's meer opnemen maar heeft een goede VHS-recorder (hifi stereo bij LP-banden)

- Panasonic DMR-EH57, mijn allereerste harddiskrecorder en eigenlijk pas de tweede DVD-recorder die we in huis haalden. Had na een tijdje problemen met het klaarmaken van DVD+R's waardoor ik enkel nog DVD-R kon gebruiken, maar inmiddels brand de recorder totaal geen opnames meer naar DVD. Ik kan hem echter niet wegdoen omdat er nog een hoop opnames op de harddisk staan.

- Panasonic DMR-EH53, mijn tweede harddiskrecorder. 14 dagen geleden gehaald, hoewel een lager modelnummer wel veel moderner dan de EH57. Echter, schandalig genoeg nu al problemen. Na het inladen van een DVD+RW weigert de discdrive sindsdien te openen. De machine luistert naar open, loopt vast, zegt vervolgens close en laadt de DVD weer in, die echter incompatible blijkt. Dit omdat de DVD is opgenomen met de Daewoo-recorder... Maar nooit afgesloten.

- Humax IR-Fox C. Digitals decoder did ik van Ziggo kreeg bij het aansluiten van digitale televisie. Mist echter digitale verbindingsmogelijkheden (alleen maar scart), dus opnames zijn alleen maar digitaal via een analoge middenweg.


Fotogegevens


Feedback gebruiker

Aanbevolen reacties

Over je 'Panasonic DMR-EH53' die vastloopt:

Soms kun je een vastgelopen drive openen met een paperclip, dan moet er aan de voorkant een heel klein gaatje te zien zijn, mogelijk achter een klepje. Lukt dit niet, dan kast openmaken en vergrendeling van de dvdspeler zoeken om zo de dvd eruit te halen. Stroomloos, zonder stekker!

Link naar reactie

Aan de voorkant zat geen gaatje, was het eerste waar ik naar zocht. Kast opengemaakt en zonder stroom uiteraard en geprobeerd de vergrendeling te vinden. Probleem is echter dat ik die dus niet kon vinden. Inderdaad, hij is fijn. Ik ga er vanmiddag wel mee terug :P

Link naar reactie

Mee teruggegaan, en apparaat is terug naar Panasonic. Fijn. Nu maar weer mijn ouder harddiskrecorder aangesloten, die eigenlijk vooral problemen met de drive heeft. :P

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Reactie toevoegen

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...