Jump to content

Keyboardmaestro

User
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Keyboardmaestro


 1. Waar precies lees jij dat ik er verder over gesproken heb? Behalve toen die maat waarmee ik was zei dat 'ie hechtingen had (en verder niemand wist wat het was) hebben wij het er niet meer over gehad, beetje raar..

   

  Nu komt naar voren dat het huidknaker was en meld ik dus mijn observatie, en roep je dat... 2. Iemand die al gezien ? Ik moet je bekennen dat ik toen 'ie aangekondigd werd echt wel half zat te juichen, maar hij valt mij toch best tegen.

  Adriaan als voice-over is waanzinnig leuk! Dat 'ie dat nog doet voor die jongens heb ik respect voor.
  Maar veel te weinig beelden van de roadtrip, veel te weinig beelden van Adriaan, en te veel beelden van TV interviews en Radio interviews.. Op YouTube gaf ik daar ook al mijn mening over, maar dat mag natuurlijk absoluut niet, stel je voor dat je iets negatiefs zegt...


 3. Net Zeg Stel Je Eens Voor in m`n hoofd gekregen, en besloot het op te nemen:

   

  Kom ik er achter dat het origineel in Es staat, dacht dat het D was! Ach, ook leuk.

   

  Bassie kon trouwens serieus met z`n borststem best hoog, tijdens dat "Lalalalala" stuk op de tafel zingt 'ie een D5, zegt waarschijnlijk niemand hier iets, maar ik vond dat wel een leuk weetje, dat is voor een man sowieso al hoog, laat staan in borststem :D

   

  Blijft een van de leukste nummers van ze naast Caribisch Carnaval en Zo Vrij Als Een Vogel (Al is dat nummer meer droevig dan leuk, maar zoals Aad het zingt vind ik'm prachtig)


 4. Klopt, is ook jammer.

  Dat Bas er zo lang mee door is gegaan naja, een Clown kan makkelijker geloofwaardig zijn op late leeftijd dan een acrobaat. Maar Adriaan had gewoon na de Marathon moeten stoppen, een acrobaat met een bierbuik klopt gewoon niet..


 5. clown Bassie is jammer genoeg einde verhaal, en ik denk hiermee ook zeker einde van een tijdperk, Bas van Toor niet meer als Bassie, dus Aad van Toor ook niet meer als Adriaan? Misschien dat 'ie nu denkt "Goh, Bas stopt er mee, laat ik dan ook maar ophouden" 

   

  Verwacht overigens niet dat Bas van Toor het nog zo lang gaat volhouden hoor, met alle respect.. Denk ook dat het daar een beetje vandaan komt voor de meeste, al die gezondheidsproblemen sinds 2 jaar...


 6. Absoluut, maar niet alleen jeugd. Ik ben 27 en kijk zo nu en dan nog de filmpjes, omdat het gewoon ijzersterke series waren/zijn.


  Als jij Ernst & Bobbie kijkt en je zegt dat tegen je vrienden word je raar aangekeken en uitgelachen, als je B&A kijkt en je zegt dat tegen je vrienden krijg je ook rare blikken maar vervolgens kijken ze wel met je mee! :D


 7. Wat mij betreft waren ze gestopt naar de laatste serie.

  Dan waren ze gestopt op hun hoogtepunt, hadden ze lekker gerentenierd, waren ze waarschijnlijk ook niet steeds zo slecht in het nieuws gekomen.

   

  Bij Bas merkte je minder dat het een oude man was door de schmink, pruik etc, maar Adriaan was gewoon echt een oude man, mijn opa is 4 jaar ouder, mijn oma 2 jaar jonger, ik bedoel maar..

   

  Uiteraard is het zonde want denk dat over niet al te lange termijn het duo Bassie en Adriaan sowieso einde verhaal is..... Maar het is niet onbegrijpelijk natuurlijk.


 8. Erg verstandig, hoewel jammer natuurlijk is het niet onbegrijpelijk.


  Adriaan heb ik ontmoet vorige week, en hoe wel dat echt wel een soort jeugddroom is en in het kader van jeugdsentiment/jeugdheld natuurlijk heel leuk is, is het ook gewoon een man die slechts 4 jaar jonger is dan mijn opa die zijn acrobaten pak aan trekt terwijl je aan alles kan zien/horen dat het een oude man is (Al loopt 'ie nog verdomde goed)


 9. Overigens viel mij op dat op 0:05 (Dat fluitje wat overduidelijk D > F > Bb > D Speelt) er iets mis is gegaan met de quantizing volgens mij.. De F en Bb worden niet gespeeld als losse noten. Kan mij niet voorstellen dat dit écht zo bedoeld is toch?

   

   

   


 10. Ben begonnen met een Pocketline Swing, daarna een 3310, en toen in een periode tot aan mijn vorige (Note 3) Ik denk wel 20-25 toestellen, allemaal i.v.m een kort lontje en de straat.

   

  Tegenwoordig doe ik het gelukkig rustiger aan.

  Galaxy Note 3 heb ik van 2014 tot 2016 gehad, sindsdien een Galaxy S7 waar ik zeer tevreden mee ben, verlengen mag over 3 maanden weer, en ligt een beetje aan de huidige voorwaarden of ik een ander toestel neem en de S7 als reserve hou, of dat ik lekker met de S7 blijf voor nog een jaartje


 11. Naam: Bradley
  Geboortedatum: 05-12-1990
  Woonplaats: Loosdrecht
  Hobby's: Filmen (Vroeger veel met Video-8/Mini-DV, tegenwoordig met m`n telefoon, voldoet prima) Muziekmaken, slap ouwehoeren.
  Hier gekomen via: Het raadsel. Veel googglen does the trick, wilde wat weten over B&A en toen was daar "het fooorrrrrrrrruummmm" En paar maanden  wat rondgelezen, en vorige week besloten mij te registreren.

   


 12. Dat lijkt me quatsch. Ik twijfel er liever niet aan natuurlijk want het is wel Bert waar je de info van krijgt, maar de Trinity kwam uit in midden `95, en toen waren B&A al lang en breed klaar met opnames van de series natuurlijk, vandaar dat ik dacht aan een Wavestation..

×