Ga naar inhoud

dennismiiboy

Users
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dennismiiboy

  1. 52 minuten geleden, MarsM zei:

    Rustig?
     

    Nee, hier is nooit een dvd van gekomen en dat geldt voor steeds meer materiaal, want als alles op YouTube wordt gepleurd of op streamingdiensten of via andere internet-wegen wordt verspreid is dat toch ook op geen enkele manier rendabel of een markt voor? Zou jij daar financieel in investeren als uitgeverij?

     

    Je draait de hele situatie precies om. Je wilt het op YouTube omdat er geen dvd is, maar die dvd’s zijn er niet (meer) omdat het toch op YouTube wordt gepleurd. En waar is de stelling op gebaseerd dat de rechthebbenden er geen problemen mee zouden hebben? Als een auteur dat al vindt dan is dat eerder omdat het dweilen is met de kraan open.

     

    En er gaat geen geschiedenis verloren hoor, genoeg Spiny Norman’s die het op een zolderkamer op VHS in een mooie kartonnen doos hebben liggen waar  niemand het kan kopiëren ;)

    Jij klinkt echt egoistisch. Sorry hoor als je aangesproken voelt.

  2. 32 minuten geleden, MarsM zei:

    Wat een treurnis. De ‘pleur alles maar op youtube’-generatie heeft juist de hele markt verpest en verrassing; alles wat je nu bekijkt op je streamingdienstjes is er ook over 15 jaar niet meer als ze centraal besluiten dat het eraf gaat voor iets anders / nieuws.

     

    Dat is toch ook wat we willen met z’n allen? Nu is het dit en over 15 jaar heb je weer de huilerds die Game of Thrones nog eens terug willen zien maar ‘nu’ de dvd’tjes niet kopen of een hardcopy bewaren. Moet het dan zomaar online gepleurd worden?
     

    Spiny Norman heeft groot gelijk. Het is naast een principe kwestie ook nog eens auteursrechtelijk materiaal.

    Rustig en het probleem is dat er nooit een dvd is gekomen. Als er een dvd ervan was zou ik die kopen maar die is er niet. En de makers hebben er ook over de rechten geen problemen mee. Dit moet echt online bewaard worden, omdat de nasynchronisatie dan nooit meer te vinden is. Dan gaat een stuk geschiedenis verloren.

  3. Ik probeer het. Maar wil je toch alsjeblieft de opnames uploaden op YouTube of op google drive zetten ongeacht de beeldkwaliteit. Het is op Fox Kids uitgezonden maar nu is het Disney XD en waarschijnlijk heeft Disney het bronmateriaal vernietigd. Dit is echt wat gearchiveerd moet worden online om iedereen te laten zien hoe goed de zender was.

  4. 2 uur geleden, samba-boy zei:

    Gast, zit niet zo ongeduldig te graaien. De dude zegt nee, laat het daar dan bij.

     

    "Cruciaal ding voor de serie"? Welke serie? Ik snap niks van je berichtjes en wie Jeroen is zal me ook aan mijn reet roesten.

    Sorry ik wist gewoon niet wat hij bedoelde

  5. Op 18-11-2020 om 19:17, Spiny Norman zei:

    Volgens mij heb ik wel wat, terwijl ik de serie niet eens ken of leuk vind. Toevallig gevonden. Moet even kijken welke taal.

    Slechte beeldkwaliteit maakt niet uit gaat om de Nederlandse audio en Jeroen is iemand die de Nederlandse versie ook wil vinden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...