Ga naar inhoud

Detectives


Aanbevolen berichten

Ik kijk graag naar detectives, daarom dit topic ;).

Mijn favorieten zijn (naast Baantjer): A Touch of Frost, Inspector Lynley, Dalziel and Pascoe (_O_), Midsomer Murders.

Dalziel and Pascoe is mijn favoriet van deze 4. Dalziel wordt geweldig gespeeld door Warren Clarke. De serie zit vol met humor :).

Nog meer fans van deze of andere detectives ;) ?

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik kijk wel eens met mijn moeder mee, die volgt alles, ECHT alles, zowel op Nederland als op Belgie.

Dalziel en Pascoe en Morse vind ik tof, Frost is ook wel grappig, maar eigenlijk komt het allemaal op hetzelfde neer. Een ouwe lul die op norse onorthodoxe wijze werkt en iedereen tegen zich in het harnas jaagt, van een flinke slok en klassieke muziek en/of auto's houdt. Zijn jonge hulpje is net getrouwd en komt door zijn supervisor steeds in de problemen.

Ik heb wel een zwak voor Wieldy ;)

De serie die ik echt geniaal vind, is die met die goochelaar, ik ben alleen de naam kwijt. Dat was origineel en grappig en inventief.

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 3 weeks later...

Russen is trouwens ongeevenaard goed. Bijna Brits in kwaliteit van acteren, plotlijnen en karakteropbouw.

Wordt niet meer uitgezonden maar voor 20 euro per seizoen ERG de moeite waard.

Link naar bericht
Delen op andere sites
55 Degrees North, dat is ook een leuke ;). Ik heb hem tot nu toe alleen op de BBC gezien, op zondagavond.

home_generic_new_big.jpg

Meer info ;):http://www.bbc.co.uk/drama/crime/55degrees/

Begint over 10 min. (21.00u) Zeker de moeite waard om eens te bekijken als je van politieseries houdt. Ik zou alleen niet weten waar de aflevering van vanavond over gaat...

Link naar bericht
Delen op andere sites
Ik vond Wolffs Revier (ook wel Wolff) altijd een goede krimi (hoort dat ook bij detectives?). Maar naast het aspect "moord oplossen" speelde actie ook een belangrijke rol. Hoop er ooit nog eens DVD boxen van te zien.

Jaaa, dat was geniaal inderdaad _O_ leuke personages ook... die ouwe Sarwatzki en die dochter van Wolff die altijd van die criminele vriendjes had... goeie serie was dat ^O^ de meeste Duitse series in die categorieen zijn overigens vaak leuk om te zien ;)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik kijk zo af en toe wel eens Baantjer op TV en heb er ook een aantal DVD's van liggen die ik gekocht heb in de tijd dat ik het nog wekelijks volgde.

Tegenwoordig kijk ik het wat minder omdat ik nu veel vaker achter de computer zit en daardoor minder TV kijk. Ondanks dat blijf ik Baantjer echt een geweldige serie vinden.

Link naar bericht
Delen op andere sites
[..]

Jaaa, dat was geniaal inderdaad _O_ leuke personages ook... die ouwe Sarwatzki en die dochter van Wolff die altijd van die criminele vriendjes had... goeie serie was dat ^O^ de meeste Duitse series in die categorieen zijn overigens vaak leuk om te zien ;)

En die minister van justitie ofzo, doctor Fried. Wolffs dochter heette Verena. Ja, echt mooi was dat :)

0003.jpg

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 4 weeks later...

Voor de liefhebber ;):

Binnenkort op TV: Dalziel and Pascoe.

Men's Sana (H) 27 jul 2005 21:00 Ned. 1

Harriet Vanstone is gewurgd in de particuliere kliniek Paxley Hall. Haar broer verblijft er ook. De twee konden niet met elkaar overweg. Dalziel is officieel nog niet aan het werk, maar laat zich in Paxley Hall opnemen om aanwijzingen te verzamelen. Pascoe, die de leiding van het onderzoek heeft, concentreert zich op de verpleegster. Zij is al eerder geassocieerd met sterfgevallen in de kliniek.

Het is echt een geweldige aflevering, ik heb 'm zelf al meerdere keren gezien _O_. Mijn favoriete aflevering van deze serie.

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 1 month later...

Lewis: Reputation is de werktitel van de serie die de populaire detective Inspector Morse moet gaan opvolgen. De pilot van de serie is in productie. In de zomermaanden zijn de opnamen begonnen. De regie is in handen van Bill Anderson, die ook Silent Witness regisseert.

Kevin Whately zien we in deze serie weer terug in zijn vertrouwde rol van Robbie Lewis. Inmiddels heeft hij het van sidekick tot detective inspector geschopt en heeft hij zelf een assistent. Een ander bekend gezicht dat terugkeert in de serie is dat van patholoog Dr. Laura Hobson. Zij wordt sinds 1995 gespeeld door Clare Holman. Vanaf eind september is zij te zien bij de KRO in Prime Suspect 6 als Elizabeth Lukic.

Lewis' sidekick Detective Sergeant James Hathaway is een nieuw gezicht in de serie. Deze rol wordt gespeeld door Laurence Fox. Hij was ook al te zien in de Foyle's War-aflevering War Games als Simon Walker. Verder kennen we uit de KRO detectives vooral zijn nicht Emilia Fox die Amanda Burton is opgevolgd als hoofdrolspeelster in Silent Witness.

De serie rond Morse was grotendeels gebaseerd op de boeken van Colin Dexter. Stephen Churchett schreef het script voor Lewis: Reputation. Dat deed hij overigens ook voor de allerlaatste Morse-aflevering The Remorseful Day, voor een aantal afleveringen van Marple en voor de aflevering Mens Sana van Dalziel & Pascoe. Churchett is ook wel te zien als acteur, onder andere in de aflevering Foreign Bodies van Dalziel & Pascoe.

Ik ben benieuwd naar deze serie ik ga er zeker naar kijken :). Maar Morse is echt een geweldige serie dus ik denk niet dat het even goed of zelfs beter is. De scriptschrijver heeft wel de, naar mijn mening, beste aflevering van Dalziel & Pascoe ooit geschreven, dus ik denk dat ik het wel leuk ga vinden ;).

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 11 months later...

Ik kan trouwens ook Silent Witness aanbevelen. De afleveringen met Amanda Burton vond ik nooit echt leuk. Maar de laatste twee seizoenen is er een nieuw team met Emillia Fox erbij en dat bevalt met stukken beter ;).

Het seizoen op de BBC is nu afgelopen, dus het zal binnekort wel op Canvas of op Nederland 1 te zien zijn ;).

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb net drie seizoenen Jonathan Creek gedownload (die goochelaar waar ik het eerder over had). Brad vindt het ook leuk dus dat kijken we regelmatig in bed. Ubergrappig en de zaken zijn weer eens wat anders.

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 3 years later...

Het is ook een stuk nieuwer ;)

We hadden Second Sight gekregen van Netflix... Omdat ik dat vroeger leuk vond. Nu heb ik het na een halve aflevering opgegeven, ZOOOOO traag :')

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 2 years later...

Dit topic kan wel een kickje gebruiken, ik mag graag een thriller of detective serie zien.

Midsomer Murders was ook een van mijn favorieten, totdat de echte Barnaby er mee ophield en zijn rol werd voortgezet door zijn neef, ook onder de naam Barnaby. Wat mij tevens begon te storen was dat de vrouw van Barnaby overal opdook, ze was opeens zeer creatief en sportief geworden en daar waar zij ging gebeurde wel iets.... net zoals met haar van Murder she wrote: Jessica Fletcher.

Als je de volgende intro hoort kun je maar moeilijk geloven, dat criminaliteit ook hier een grote hoofdrol speelt. Het klinkt zo vrolijk en blijft uren in je kop zitten ....

De serie heet Murder in Paradise en de 1e serie van 8 afleveringen werd vorig jaar door de KRO uitgezonden, met als omschrijving:

Spanning en humor gaan hand in hand in deze nieuwe detectiveserie die zich afspeelt in tropische sferen. De onorthodoxe rechercheur Richard Poole wordt naar het Caribische eilandje Saint-Marie gestuurd om de moord op een Britse politieagent te onderzoeken. Hoe briljant hij als speurder ook is, Poole heeft een hekel aan zon, zee en zand.

Dit jaar heeft België het overgenomen en zendt op het ogenblik elke woensdag op België 1 de 8 afleveringen van het 2e seizoen uit. Er schijnt een 3e in de maak te zijn.

De twee hoofdpersonen zijn:

post-598-0-17461000-1365191332.jpg

Ben Miller als DI (Detective Inspector) Richard Poole

post-598-0-91683200-1365191402.jpg

Sara Martins als Camille Bordey, vrouwelijke detective

Link naar bericht
Delen op andere sites

En heb je er niets voor in de plaats bekeken?

Jonathan Creek had een assistente, gespeeld door Caroline Quentin. Dezelfde Caroline Quentin is te vinden in Blue Murder, waarin ze, als alleenstaande moeder met 4 kinderen, een politievrouw speelt. Haar werk gaat boven haar kinderen.

Het was wel even wennen die serie te bekijken, nogal jachterig. Na de gewenning hoefde het niet meer, valt dan ook tegen.

Link naar bericht
Delen op andere sites

En heb je er niets voor in de plaats bekeken?

Nee, geen nieuwe series eigenlijk. Sherlock op de BBC is wel leuk, maar daar zijn maar weinig afleveringen van gemaakt. Er gaat wel nog een nieuw seizoen komen. Verder kijk ik nog wel eens een aflevering van Dalziel and Pascoe, dat blijft toch mijn favoriete detective. Af en toe een (nieuwe) aflevering van Lewis, die serie zit doorgaans ook erg goed in elkaar.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Is het iemand ooit gelukt een moord/doodslag op te lossen voordat de oplossing gegeven werd?

Bij Baantjer, Flikken Maastricht en Alarm Für Cobra 11 (en vroeger ook bij Kommissar Rex) lukt(e) het regelmatig om de dader aan te wijzen. Soms zelfs ver voor het eind van de aflevering.

Dat maakt voor mij echter een aflevering of een serie niet minder leuk. Vaak zijn de dialogen en de verhaallijnen ernaast ook leuk om te volgen.

Ik ben ook van mening dat hoe meer series / aflveringen je hebt gezien of hoe meer detectives je hebt gelezen, hoe makkelijker het kan worden om een dader te vinden, omdat je dan op een gegeven moment de "tructjes" van de scriptschrijvers wel kent (de kijker / lezer eerst op het verkeerde spoor zetten en dan ineens het verhaal laten omkantelen tot het motief van een persoon die het dan ineens heeft gedaan.

Vaak is het ook het personage waarvan je het het minst verwacht of die het minst voorkomt. ;)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Bij Baantjer, Flikken Maastricht en Alarm Für Cobra 11 (en vroeger ook bij Kommissar Rex) lukt(e) het regelmatig om de dader aan te wijzen. Soms zelfs ver voor het eind van de aflevering.

Vaak is het ook het personage waarvan je het het minst verwacht of die het minst voorkomt. ;)

Het is inderdaad vaak iemand die ergens vrij vroeg al heel kort in beeld komt.

Niet bij een bepaalde aflevering van Murder in Paradise, waar de dader voortdurend in beeld kwam om te vragen of de dader al gevonden was: het was tenslotte zijn vrouw die vermoord was.

Soms kan ik ook wel eens de dader 'raden', waarvan ik denk dat hij het gedaan heeft, maar zo bedoel ik het niet. Kun je behalve de voorspelling over de dader ook de hele oplossing geven, waarom jij denkt dat het de dader is? Ik niet, alleen het gevoel speelt mee.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Zo ook bij Bones, serie die ik nu van begin tot eind aan het kijken ben na jááren op RTL4 random afleveringen langs te zien komen. Ik zit in seizoen 4, waar een kunstenaar van autowrakstukken nu zelf in een autowrak werd gevonden... De eigenaresse van het atelier is er stellig van overtuigd dat het zelfmoord is (kunstenaar speelde zelf al met het idee om deel van de kunst te worden), maar wanneer het moord blijkt zijn de ogen gericht op de muze van de kunstenaar, een lesbische jongedame die ook nog de gehele erfenis toegespeeld krijgt (tevens een ex van één van de medewerksters in het lab).

Lekker verwarrend uitgelegd en een lekker volle aflevering, maar ik vond het entertainend. :')

Link naar bericht
Delen op andere sites

Zo ook bij Bones, serie die ik nu van begin tot eind aan het kijken ben na jááren op RTL4 random afleveringen langs te zien komen. Ik zit in seizoen 4, waar een kunstenaar van autowrakstukken nu zelf in een autowrak werd gevonden... De eigenaresse van het atelier is er stellig van overtuigd dat het zelfmoord is (kunstenaar speelde zelf al met het idee om deel van de kunst te worden), maar wanneer het moord blijkt zijn de ogen gericht op de muze van de kunstenaar, een lesbische jongedame die ook nog de gehele erfenis toegespeeld krijgt (tevens een ex van één van de medewerksters in het lab).

Lekker verwarrend uitgelegd en een lekker volle aflevering, maar ik vond het entertainend. :')

Dit lijkt precies op een aflevering van Aspe een seizoen of 1-2 geleden, alleen dan met een kunstenaar die zichzelf in het kunstwerk "ongeluk" zou hebben neergeschoten en blijkt het iets met homo's te maken te hebben.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik ben na Baantjer eigenlijk helemaal gestopt met dit genre.

Flikken Maastricht is een echte aanrader in jouw geval!

Ook met Victor Reinier en een topserie.

Grote verschil ten opzichte van Baantjer is dat er een rode draad door de serie loopt die je moet volgen en niet zoals bij Baantjer dat na de oplossing van de moord en het oppakken van de dader de aflevering is afgelopen en in de volgende een nieuwe moord wordt gepleegd en het hele circus weer opnieuw begint ;)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat vond ik juist zo lekker aan Baantjer, steeds weer een nieuwe zaak. En dan vooral de focus op die zaak. Wanneer de hoofdpersonages ergens bij betrokken raakten, dan was dat meteen een speciale situatie. De andere series die ik daarna wel eens zag, vielen me enorm tegen. Flikken Maastricht heb ik wel enkele dingen van gezien, maar ik heb op het moment gewoon niet de puf om aan een compleet nieuwe serie te beginnen. :P

Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat vond ik juist zo lekker aan Baantjer, steeds weer een nieuwe zaak. En dan vooral de focus op die zaak. Wanneer de hoofdpersonages ergens bij betrokken raakten, dan was dat meteen een speciale situatie. De andere series die ik daarna wel eens zag, vielen me enorm tegen. Flikken Maastricht heb ik wel enkele dingen van gezien, maar ik heb op het moment gewoon niet de puf om aan een compleet nieuwe serie te beginnen. :P

Maar GTST is nu ook allang niet meer de serie die het ooit was. :')

Om in ieder geval ontopic te blijven: ik noemde hem al even, maar ik ben momenteel helemaal gek van de serie Bones. Misschien niet echt een detective te noemen (of in ieder geval een echte Amerikaanse crimeserie :P) maar wel meesterlijk in elkaar gestoken. Een beetje Moonlighting-ish en toch ook weer een originele kijk op het oplossen van misdaden :)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Kijk Aspe (Belgisch), briljante serie, vergelijkbaar met wat Baantjer voor Nederland is, maar dan veel beter in elkaar gestoken, beter gefilmd, beter geregisseerd etc.

De BBC-versie van Wallander is ook een echte topper trouwens.

Momenteel volg ik Broadchurch, ook BBC, schitterende serie.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Had dat niet meer te maken met het toneel? Peter Tuinman speelt Baantjer op het toneel. Erg goede acteur, heel naturel, dicht bij zichzelf. Schitterde vooral in een aantal films en series als Bureau Kruislaan en Unit 13.

Nee, ik hoorde dat Peter Römer in de huid ging kruipen van Buitendam en dat het om een nieuwe TV-serie zou gaan

Link naar bericht
Delen op andere sites

De laatste aflevering van de 2e serie van Murder in Paradise ging - net als de laatste van de 1e serie - over de kans die Richard Poole werd gegeven terug te keren naar zijn vaderland, Engeland.

In de eerste serie had Richard eerst geen tijd om met zijn mobiel naar Engeland te bellen om zijn terugkeer te bevestigen, omdat hij een moordzaak moest zien op te lossen, en ook omdat hem die mogelijkheid pas op de laatste dag van afloop werd doorgegeven. Toen hij eindelijk tijd had om voor het afgesproken tijdstip te kunnen bellen, kon hij geen verbinding krijgen: hij had geen bereik genoeg. Hij bleef dus voor een 2e serie.

Op het einde van de 2e serie ging Richard een gevangene naar Engeland overbrengen die daar berecht moest worden en daarbij vroeg het team van medewerkers zich alleen maar af: Komt hij terug of niet?

Ha, nu in afwachting van de 3e serie!

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 3 weeks later...

De boeken zijn en blijven altijd beter... alleen al als ik 'Wallander' en 'Lynley' lees ;-) . Maar de series zijn ook leuk. Hoewel... BBC Wallander is geweldig qua drama, maar het Engelse tintje stoort wel en ook de volgorde van de afleveringen klopt voor geen meter met de boeken. En The Inspector Lynley Mysteries wijken ook enorm af van de boeken, met daarnaast een voor mooi nog steeds 'te knappe' Barbara Havers ;-)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Klopt, zijn steeds maar 3 afleveringen per seizoen en ze komen gemiddeld om de 1,5 jaar.

Ik vermoed wel dat seizoen 4 gelijk final season wordt, want ze hebben alleen 'De witte leeuwin' (deel 3), 'de Piramide' (jonge wallander - deel 9) en het laatste boek 'De gekwelde man' (deel 10) nog over. En eventueel nog zijspoor 'Terugkeer van de dansleraar' (te verwachten gezien keuze voor 'het graf' e.d.), maar zoals eerder vermeld is BBC niet echt trouw aan de chronologische volgorde van de boeken... en tezamen met toch het grote overheersende Engelse tintje t.o.v. een puur Zweeds product blijft mij dat persoonlijk storend. ;-)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik vind het lastig ondertitels te volgen als ik de taal zelf niet machtig ben want ik lees zeg maar op het ritme waarop ze praten.

In het Zweeds is dat heel moeilijk en kijkt het dus minder lekker. Al moet ik zeggen dat ik wel alle originele Zweedse versies van Millennium heb gezien, die lijken me dan weer niks in een Amerikaanse remake.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Op 1 juni zendt de KRO als opmaat voor de KRO Detectivemaand weer een hele nacht detectives uit op Ned. 2. Vanaf donderdag

16 mei (12.00 uur) t/m donderdag 30 mei (12.00 uur) kun men weer stemmen op vier gloednieuwe afleveringen van KRO

Detectives.

Midsomer Murders - Written in the Stars of Lewis - Down AmongThe Fearful

Death in Paradise - Aflevering 1 of Taggart - Fallen Angels

Scott & Bailey - Aflevering 1 of Endeavour Morse - Girl

Foyle’s War - The Russian House of Silent Witness - Death Has No Dominion

Bron: KRO.nl/detectives

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 2 months later...

Hele late reply (sorry...)

Maar wat betreft Millennium; imo gezien Larsons vroegtijdige dood zeer opgehemelde en uitgekauwde trilogie. Maar wel terecht wat betreft kwaliteit, want zelf vind ik de boeken 'meesterwerken'. Qua films heb ik alleen de Zweedse versies gezien en daar was ik inhoudelijk wel tevreden over, al haalt het qua diepgang niet het niveau van de boeken (eigenlijk zelden als het om boekverfilmingen gaat). Daarbij ook té duidelijk merkbaar dat alleen deel 1 bioscooprelease was en deel 2 en 3 tv-films waren... veel slechtere beeldkwaliteit.

Amerikaanse versie heb ik niet gezien, maar gezien het chauvinisme in Amerikaanse films, het persoonlijk algemene gevoel van 'orgineel is Zweeds' (zie Wallander) dus storend met engels gesproken enzo...... en het belangrijkste: Daniel Craig (die imo James Bond van Hot naar Not wist te degraderen) zeg ik op voorhand al dat ik 'm zeker niet enorm zal waarderen ;-)

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 6 months later...

Ha, nu in afwachting van de 3e serie!

Op België 1 is Murder in Paradise in de herhaling. Ze zonden vandaag deel 5 uit van de 2e serie. Ook al heb ik ze allemaal gezien, ze blijven intrigerend en zeer knap opgezet.

Op de BBC is inmiddels de 3e serie gestart. De allereerste aflevering geeft een 'niet-te-geloven' gevoel, maar de uitvoering is geheel dezelfde gebleven.

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 1 month later...

@djkoelkast;

Zoals verwacht: BBC-Wallander wordt afgesloten met een 'final season 4'. Dit laatste seizoen, dat wordt opgenomen in de zomer van 2014, bestaat wederom uit 3 afleveringen. Opmerkelijk is wel dat wordt gekozen voor verfilmingen van 'de witte leeuwin' (boek 3) en 'de gekwelde man' in 2 delen (laatste boek - boek 10.). 'De Jonge Wallander' (deel 9) wordt dus niet verfilmd in deze reeks. Voelt, ondanks de charme van deze serie, voor mij allemaal niet helemaal lekker. Ik blijf zeggen: leest de boeken! ;-)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Gewoon eens doen... boek pakken en jezelf isoleren op je balkon! Probeer het anders eens een kort halfuurtje met ForumSchorum (ok...sorry, flauw ;- )

Zonder dollen: Wallander is écht de moeite waard. Het heeft mij weer aan het lezen 'geholpen'... goede ontspanning.

aangepast door MarsM
Link naar bericht
Delen op andere sites

Gewoon eens doen... boek pakken en jezelf isoleren op je balkon! Probeer het anders eens een kort halfuurtje met ForumSchorum (ok...sorry, flauw ;- )

Zonder dollen: Wallander is écht de moeite waard. Het heeft mij weer aan het lezen 'geholpen'... goede ontspanning.

Ik heb helemaal geen balkon :N

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 5 weeks later...

Onlangs toegevoegd aan de lijst van detective-series die ik graag bekijk zijn de Murdoch Mysteries, die elke zaterdagmiddag worden uitgezonden op België 1. Ik had wel vaker de aankondigingen gelezen, maar er verder geen aandacht aan besteed, want onbekend, hè ?

Een paar weken geleden ben ik begonnen met kijken en dat viel helemaal niet tegen eigenlijk. Dus heb ik maar even meer over deze serie uitgezocht.

post-598-0-47897600-1397479143.jpg

De Wiki vertelt:

Murdoch Mysteries is een Brits-Canadese televisieserie naar de gelijknamige boeken van Maureen Jennings.

De serie volgt de excentrieke detective William Murdoch die vele zaken opheldert door middel van - voor die tijd - ongebruikelijke methodes. Deze methodes bevatten onder andere onderzoek door middel van vingerafdrukken, bloedtesten, surveilleren en sporenonderzoek. Hij wordt geassisteerd door lijkschouwer Dr. Julia Ogden en de jonge politieagent George Crabtree.

Rolverdeling

Yannick Bisson - William Murdoch

Thomas Craig - Inspecteur Brackenreid

Helene Joy - Julia Ogden

Jonny Harris - George Crabtree

Lachlan Murdoch - Higgins

Georgina Reilly - Emily Grace (Terugkerende rol in seizoen 5 en hoofdrol in seizoen 6)

Volgens IMDB is de serie in 2008 begonnen en nu in 2014 bezig met het 7e seizoen. Dat is veel inhalen ... ;)

Het productiebedrijf achter de serie is Shaftesbury Films. Rogers Broadcasting Ltd. is eigenaar van CityTV Network dat Murdoch Mysteries uitzond in Canada. Toen die in 2011 verklaarde dat ze daarmee stopte na het vijfde seizoen werd dat een paar maanden daarna overgenomen door CBC TV. Dat in samenwerking met UKTV, eigenaar van Alibi TV die het in Engeland uitzendt

Inmiddels wordt de serie in meerdere landen uitgezonden.

Men heeft wel goed naar andere detectiveseries gekeken; sommige scènes zoals die van een paar weken terug met een laserstraal lijken zo van De Wrekers af te komen en die van de vorige week een scène aan het water van Midsomer Murders.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...