Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Tsja als je Nederland nu zo ziet spelen kun je alleen maar hopen dat ze niet te vroeg 'gepiekt' hebben in het toernooi, maar als de zogenaamde B-groep ook al goed speelt geeft dat alleen maar vertrouwen.

Zou inderdaad erg zuur zijn al je zo imponeert in een lastige groep en er dan in de kwartfinale meteen uitvliegt. Maar Nederland moet zowel Zweden als Rusland zeker kunnen hebben. In de halve finale daarentegen zal het erg lastig worden tegen Italië of Spanje. Om van een eventuele finale tegen Duitsland of Portugal nog maar te zwijgen. De Kroaten en de Turken moeten te doen zijn, maar ik verwacht niet dat die de finale halen, zeker de Turken niet...

Ik zou niet te hard zeggen dat Kroatie de finale niet zou halen... Als ze Turkije verslaan kunnen ze wanneer Duitsland vanavond de Portugezen uitschakeld weer een onderonsje krijgen met de Duitsers en die hebben ze al eerder verslagen...!

Link naar bericht
Delen op andere sites

GRIEKENLAND - SPANJE : 1 - 2

cqs1213911042w.JPG

RUSLAND - ZWEDEN : 2 - 0

cqs1213911116o.JPG

Rusland en Spanje door, Rusland speelt tegen Nederland.

Mooie wedstrijd tussen Rusland en Zweden. Had eerlijk gezegd niet verwacht dat Hiddink het weer zou flikken...

Link naar bericht
Delen op andere sites

KWARTFINALE

PORTUGAL - DUITSLAND : 2 - 3

opt1213911265m.JPG

En weer verslaan de Duitsers Portugal! Knappe prestatie. Ik had eerlijk gezegd een verlenging en zelfs strafschoppen verwacht tussen beide landen...

Waarschijnlijk gaat het nu aan de linkerkant tussen de Kroaten en de Duitsers en aangezien Kroatie al eerder gewonnen heeft van Duitsland gok ik dat Kroatie een goede kans moet kunnen maken om de finale te halen...

Link naar bericht
Delen op andere sites

Nee, als de Duitsers moeten staan ze er en dus zal ook Kroatie daaraan moeten geloven in de halve finale. Nu maar hopen dat aan de andere kant Nederland de finale haalt, dat zou een droomfinale zijn zeg!

Link naar bericht
Delen op andere sites
Spanje - Duitsland, leuke finale.

Hopen dat de Spanjaarden winnen, ze verdienen het ook :Y!

Spanje speelt inderdaad mooi voetbal, maar zoals ik al dacht is Duitsland ook ver gekomen. Jammer dat Spanje Villa moet missen in de finale, maar de huidige groep zal wel in staat zijn dit gemis op te vangen.

Link naar bericht
Delen op andere sites
Met Spanje kent dit EK een waardige eindwinnaar :Y.

Absoluut! Duitsland viel enorm tegen in de finale. Zoals ze zelf zeggen in Duitsland hebben ze op Portugal na niet eens briljant gespeeld, maar Die Mannschaft is toch weer ver gekomen. Uiteindelijk niet ver genoeg dus.

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...