Ga naar inhoud

[BE] Samson en Gert


Aanbevolen berichten

  • Reacties 305
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Inderdaad dien ik me niet zo op te werpen als een minimod, pardon daarvoor. Net als mensen zich vast en zeker daar aan storen, stoorde ik me echter aan de langzaam opkruipende stijl van topichijacks met haast marktkoopman-sferen. Vind ik, net als deze offtopic-discussie (die alweer met deze post 5 berichtjes teveel duurt) compleet zonde van het topic. ;(

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 3 weeks later...

Ik vraag me al een tijdje iets af, betreft Samson & Gert:

 

Een X aantal jaar geleden waren er een aantal afleveringen uit de beginjaren (1990-1995), online gezet, in matige/baggerkwaliteit, en soms met watermerk (volgens mij Samsonnostalgie).

Iedereen die ik spreek of hoor over die titels, heeft het over die Samsonnostalgie versie, maar niemand die ze in goede kwaliteit hebben.

 

Zijn er dus wel anderen die ze in goede/mooie kwaliteit hebben, of is de Samsonnostalgie versie het enige, tot nu toe?

 

Misschien heb ik gewoon nog niet de goede contacten, dat kan evt. ook, heb er niet echt veel en/of goede ;)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Nooit echt fan van geweest (beetje na mijn tijd...) maar laatst kwam ik per toeval een oude scan tegen van de Samson & Gert krant uit 1998. Best grappig :)

Jaaa, de fotostrip van Sterke Joe :D_O_ Een van mijn eerste 'internationale' aankopen, een gigantische verhuisdoos uit Vlaanderen met de 10 verzamelmappen met daarin alle 216 Samson & Gert Krantjes die elke zaterdag geleverd werden bij de Vlaamse krant 'Het laatste nieuws'. Na aflevering 216 ging de krant over in de Plopsakrant, en daarmee verdwenen ook de fotostrips. :)
Link naar bericht
Delen op andere sites

Maar lopen de verhalen ook gelijk? Is het een korte strip van die aflevering, of hebben ze gewoon totaal andere teksten onder die beelden gezet? ;)

Nope, ze volgen heel strak de afleveringslijnen. Nu moet ik bekennen dat er een tiental afleveringen tussenzit uit oudere seizoenen waar geen verdere informatie over is op de strips na, maar omdat de beelden uit die afleveringen nogal specifiek zijn wordt wel heel strikt die verhaallijn gevolgd :)
Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 1 month later...

Als onderdeel van de collectie verdwazing der omroepen met als credo 'zolang we in godsnaam maar niets moeten maken dat een studio en/of een scenario vereist' programmeert VTM dit najaar de korte reeks 'Alloo bij'. In de eerste aflevering loopt Luk Alloo achter Gert Verhulst aan, net zolang tot de heren genoeg van elkaar hebben/Alloo door een boekhouder teruggefloten wordt/Verhulst ontvoerd wordt door Marsmannetjes (schrappen wat niet past).

 

Voor de schotelkijkers en/of verdwaalde Vlamingen onder u te zien volgende week dinsdag, 6 september, om 21.45 uur.

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 4 weeks later...

Ondertussen enkele pareltjes kunnen bemachtigen, zoals Schaapjes tellen en Bril weg (beide seizoen 4), De man met drie benen (seizoen 6), en Mac Samson/Mac Gert (seizoen 7), allemaal TV1/TV2 opnames  :P

aangepast door Brammeke
Link naar bericht
Delen op andere sites

208xkye.png

 

Heb ze via via, en er kunnen nog meer afleveringen komen, niet de hoogste kwaliteit, maar wel goed genoeg om kijken.

Tot nu toe is dit de vangst, allemaal TV1, TV2, of oude ketnet opnames:

 

Seizoen 4:

Schaapjes tellen

Bril weg

 

Seizoen 6:

De man met drie benen

De zonnebank

 

Seizoen 7:

De Biljarttafel

Octaaf Tamboer-Majoor

Het kacheltje

Mac Samson & Mac Gert

 

Seizoen 8:

Op een onbewoond eiland

Get Ready!

Taxibedrijf

 

Seizoen 9:

Pannekoeken met zout

Mevr. Jeannine is burgemeester

Het leger

aangepast door Brammeke
Link naar bericht
Delen op andere sites
3 minutes ago, djkoelkast said:

Nou kippetjes, niet zo jaloers naar elkaar doen en stoefen met wat je hebt.

Ja precies, maar dat is wel wat je hierdoor krijgt. Er zijn hele topics op andere fora door gesloten omdat dat gruwelijk uit de klauwen begon te lopen. Leuk voor Bram, absoluut, maar het is gewoon totaal niet productief.

 

Al mag Richel/Bobby/'whatever zijn naam is' me altijd bellen als hij een lead heeft naar 'Tante van de burgemeester'. 

Link naar bericht
Delen op andere sites
9 hours ago, djkoelkast said:

Nou kippetjes, niet zo jaloers naar elkaar doen en stoefen met wat je hebt.

_O- 

 

Je kan het beter niet zeggen inderdaad, want het is of opscheppen of er zijn gelijk heel veel personen die het ook willen en als je het deelt staat het in no-time op YouTube via andere opscheppers die zeggen dat 'zij' het hebben geregeld. Vervolgens is het ook gelijk niet bijzonder meer.

 

Al met al kan je beter te melden hebben dat je een extreem knappe vriendin hebt, maar pas op... er zijn altijd kapers op de kust :')

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 2 months later...

Het valt me op dat er dit jaar (nog) geen kerstliedje is uitgebracht van Samson & Gert, terwijl er sinds de wisseling van de Samson-stem in 2013, wel ieder jaar eentje kwam.

En aangezien ze in november de opnames van de zomerserie hadden, hoopte ik dat er 1 of 2 dagen werden uitgetrokken voor een nieuwe kersthit, maar blijkbaar niet...

aangepast door Brammeke
Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Ga je lekker? Dat eerste is een (slechte) namaak van een cover die ik jaren geleden al eens deelde op 'dat andere forum', en nu loop je te pochen met het feit dat je files van ketnet.be kunt downloaden. Poehpoeh. Daarnaast vind ik het helemaal niet chique van je dat je een screenshot die ik maakte voor 'die andere website' nu zonder toestemming gebruikt voor je wanstaltige dvd-creatie. Zo, ik heb het gezegd.

 

Soms kun jij ook een beetje om aandacht bezig blijven, hoor. :/

aangepast door samba-boy
Link naar bericht
Delen op andere sites
1 minute ago, samba-boy said:

Dan neem ik dat terug, maar blijft het feit staan dat het gewoon een afgeraffelde namaak is van een bepaalde blauwe fan-cover. Wees origineel, verzin eens zelf iets.

Daar heb je dan wel gelijk in, maar was nooit de bedoeling geweest om het als "afgeraffelde namaak" te doen...

 

Tevens denk ik dat ik gewoon met alles stop, qua forums, want ik doe volgens jou toch nooit iets goeds, en heb je ook eindelijk rust van mij...

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Je hebt gelijk, komt door m'n autisme dat ik misschien "verkeerd" overkom bij sommige, ondanks ik het nooit zo bedoeld heb.

 

Nu weer verder over Samson:

Ik heb, zoals een aantal waarschijnlijk wel weten, op een VHS 2X een halve Samson aflevering met tekenfilmpjes, "Zandkastelen" en "Miss Dorp". Na uitzoeken via teletekst, internet, en de band zelf, blijken het allebei de 1e uitzending te zijn qua datum, maar het zijn TV2 opnames, en tussen 17.00-18.00 uur uitgezonden.

Zal dit door de toenmalige kerstvakantie zijn, of heeft het een andere rede?

Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat zou geen probleem mogen zijn, als iedereen er rekening mee houdt en jij probeert wat men zegt en te direct overkomt te relativeren (wat vrij lastig kan zijn voor iemand met autisme) dan komt het vast goed. Het is ook echt niet de bedoeling dat we hier persoonlijk gaan worden en persoonlijk mensen gaan afvallen.

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 2 weeks later...

Ketnet (of Studio 100, ik weet zo even niet meer welke) heeft inderdaad een paar maanden geleden bekend gemaakt dat 'Samson & Gert Zomerpret' in de Paasvakantie uitgezonden zal gaan worden. Dat zal dan ook wel kloppen, zeker na het bekend worden van de releasedatum van de DVD.

Link naar bericht
Delen op andere sites

'Bepaalde bronnen op Facebook' _O-. Oh, jaren 90 waar ben je toch gebleven ;(

 

Maar dat moet dan haast wel vlogger Arie zijn; dé autoriteit op het gebied van kwaliteitsjournalistiek en betrouwbare bron voor feitelijke nieuwsgaring. Ook bekend van het populaire YouTube kanaal 'Arieverteltlarie-koek'. ;)

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • RM changed the title to Afleveringen van Interflix, schuif af en Samson

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...