Ga naar inhoud

Voetbal International


Aanbevolen berichten

post-39-0-12136400-1306920666.jpg

Elke maandag en vrijdag te zien op RTL 7 van 20:30 tot 22:00. Het wordt gepresenteerd door Wilfred Genee en de vaste mensen aan tafel zijn de altijd kritische Johan Derksen en de grappige René van der Gijp met zijn geweldige lach. Elke aflevering schuift er weer een gast aan en sommige daarvan keren regelmatig terug. Een van hen is natuurlijk Hans Kraay Jr.

aangepast door Frey
Link naar bericht
Delen op andere sites
  • Reacties 131
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hoewel ik dit programma een tijd heb gemeden (ik was bang dat het programma door de aanwezigheid van Gijp een te lollige lading zou krijgen), ben ik inmiddels vaste kijker geworden. Mede omdat ik VI Oranje enorm kon waarderen en de gasten in dit programma tegenwoordig een stuk boeiender zijn dan die van Studio Voetbal (zeker nu Borst daar voorgoed weg is).

Enige minpunt vind ik het nodeloze gehak van Johan op Studio Sport, Jack van Gelder en Mart Smeets. Waarom dat nou nodig is om steeds z'n ergernis uit te spreken weet ik niet, om met Gijp te spreken: 'laat gaan joh!'.

Hilarisch vind ik dan weer de discussies van Johan en Wilfred en het elkaar lekker afzeiken op een ludieke manier. Wat dat aangaat hoop ik ook dat Hansie Hansie weer terugkomt, want dat gebekvecht met Johan was super!

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
gepost (aangepast)
Hans Kraay Jr. terug in Voetbal International

Hans Kraay Jr. heeft na bijna een jaar eindelijk overeenstemming bereikt met zijn werkgever SBS 6 over uitstapjes naar de concurrentie. Hij mag voortaan eens per maand aanschuiven in een tv- programma van de concurrent. Dat heeft Kraay Jr. woensdag bevestigd op Radio 538. Kraay Jr. keert dankzij deze regeling weer terug in de RTL 7-talkshow Voetbal International. “SBS heeft zelf gezegd dat ik eens per maand in een voetbalpraat- programma van een andere omroep mag aanschuiven“, zegt hij.

Kraay Jr. zat tot begin vorig jaar wekelijks in Voetbal International, maar toen RTL Kraay Jr. presenteerde als ‘topper van RTL 7′, was voor SBS de maat vol. Hij mocht niet meer naar VI. “Maar bij SBS 6 zijn ze absoluut niet rancuneus of haatdragend, en zeker niet tegen RTL“, zegt Kraay Jr. nu.

De voetbaldeskundige verheugt zich op zijn terugkeer in de RTL 7-talkshow. “Ik heb Johan Derksen wel een beetje gemist, en Wilfred en René natuurlijk ook.“

Hansie *O*

van VI.nl:

Hans Kraay jr. keert terug bij Voetbal International

02/03/2011 12:19

Hans Kraay junior keert op maandag 14 maart terug in het RTL7-programma Voetbal International. De ex-voetballer zal vervolgens eens per maand aanschuiven bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.

Kraay was maandenlang onderdeel van een soap tussen zijn werkgever SBS6 en RTL7. In het verleden was Kraay vaste gast in Voetbal International tot SBS6 zijn optredens in het programma verbood. Dit tot teleurstelling van Kraay zelf.

Daarna ontstond een lange periode van gesteggel tussen beide zenders. Kraay, momenteel in onderhandeling met SBS6 over een nieuw contract, heeft nu bedongen dat hij een keer per maand mag verschijnen in een voetbalpraatprogramma.

Om 13.45 uur vanmiddag zal Hans Kraay jr. samen met Johan Derksen een toelichting geven op VI Radio over zijn terugkeer bij het programma Voetbal International.

Overigens heeft RTL 7, de zender waarop Voetbal International twee keer per week wordt uitgezonden, de 44-jarige Marco Louwerens benoemd tot nieuwe directeur. Hij volgt per 1 april a.s. Peter Lubbers op, die naar de AVRO vertrekt. Louwerens was eerder werkzaam voor RTL als creative consultant en de afgelopen twee jaar als lid van het programma managementteam.

Johan en Hans op VI Radio:

http://www.vi.nl/Radio-item/196306/Johan-Derksen-Hebben-Kraay-jr.-gemist-VI-Radio.htm

aangepast door Frey
Link naar bericht
Delen op andere sites

Ja dit is echt goed nieuws! Tijl hoeft van mij niet terug te komen. Leuke lama, maar in VI vind ik hem totaal niet passen. Hij heeft ook al eerder aangegeven niet meer terug te komen omdat hij zijn eigen voetbal knowhow te laag vindt om iets zinvols bij de kunnen dragen.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik vond het echt de beste aflevering van het seizoen. _O_

En toch is de verjaardagsaflevering van Johan (31 januari) onovertroffen en dus beter :)

Verder leuke uitzending, maar Kraaij was wel erg opgefokt aan het einde. Opvallend was dat hij zich vaak richtte tegen Wilfred Genee.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Hansie was wel weer leuk, maar ik ben toch blij dat hij niet elke week komt. Hij is ook wel ontzettend nadrukkelijk aanwezig.

Dat was gisteren natuurlijk wel veel meer dan anders. Maar hij had er dan ook 10 maanden niet gezeten. :D

De volgende keer zal het wel iets minder zijn. Hoewel, 1 keer per maand... Dan is hij misschien ook weer 4 keer zo fanatiek. :P

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...