Ga naar inhoud

Beste SNES Game: Poule 09-04


Poule 09-04  

5 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke game is beter?

    • Kirby's Dream Land 3
    • Toy Story
      0


Aanbevolen berichten

5a89ef6f14e38_Poule09-04.thumb.png.3244f9bd76f5ec65ed738b0b45ac27c2.png

 

Kirby's Dream Land 3

Kirby's Dream Land 3 is het vijfde platformspel in de Kirby serie. Kirby en Gooey zijn aan het vissen, wanneer opeens Dark Matter verschijnt die de ringen van de planeet verbrijzeld. Hij neemt verschillende Dream-Landers over, waaronder King Dedede. De besturing van dit spel is vergelijkbaar met de andere Kirby spellen. Kirby kan het scherm rondvliegen en blokjes inademen en uitspugen. Je kunt ook vijanden inademen. Bij sommige vijanden neem je hun specialiteit over. Als je bijvoorbeeld een op vuur gebaseerde vijand inademt en inslikt kun je daarna vuurballen uitspugen. Tijdens het spelen kan Kirby een bondgenoot oproepen, elk met zijn eigen specialiteit. Bijvoorbeeld een hamster die niet uitglijdt over ijs of een uil die kan vliegen.

 

Toy Story

Toy Story is een platformspel, waarvan het verhaal gebaseerd is op de gelijknamige film. Je speelt als Woody en loopt door diverse levels. Je kunt je trektouwtje gebruiken als zweep. Deze zweep bindt de vijand vast, zodat je er langsheen kunt lopen. Ook kun je er mee aan haken vasthaken. Af en toe kun je ook op afstand bestuurbare voertuigen besturen. Het speelveld is dan van boven te zien en dan kan de speler gas geven, sturen en remmen. Je batterijen gaan langzaam op en moeten bijgevuld worden door tegen Buzz aan te botsen.

 

Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Hoewel ik Kirby vorige keer geen stem heb gegeven t.o.v. Mario's RPG titel, voornamelijk omdat het niet veel ontwikkelder en origineler oogt dan de NES en Gameboy Kirby's, krijgt het deze keer wel mijn stem. Ondanks de grafische aspecten waar de SNES mogelijkheden niet volledig zijn benut, blijft het toch de vrolijke Kirby gameplay en muziek en in adventure opzet zeer vermakelijk (veel meer dan minigame of golf concept).

 

Toy Story spreekt me helemaal niet aan, vooral omdat het zo ontzettend grof is. De poppetjes vullen bijna je hele scherm. Grafisch wel mooi, maar gameplay gaat toch wel boven uiterlijk.

aangepast door MarsM
Link naar bericht
Delen op andere sites
  • RM locked this topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...