Jump to content

Achtste Finale 4  

6 members have voted

  1. 1. Welke game is beter?

    • Kirby's Dream Land 3
    • Super Tennis


Recommended Posts

5af8a495cdfef_Achtste4.thumb.png.3d80505663fc03e8cce0d0e710b53618.png

 

Kirby's Dream Land 3

Kirby's Dream Land 3 is het vijfde platformspel in de Kirby serie. Kirby en Gooey zijn aan het vissen, wanneer opeens Dark Matter verschijnt die de ringen van de planeet verbrijzeld. Hij neemt verschillende Dream-Landers over, waaronder King Dedede. De besturing van dit spel is vergelijkbaar met de andere Kirby spellen. Kirby kan het scherm rondvliegen en blokjes inademen en uitspugen. Je kunt ook vijanden inademen. Bij sommige vijanden neem je hun specialiteit over. Als je bijvoorbeeld een op vuur gebaseerde vijand inademt en inslikt kun je daarna vuurballen uitspugen. Tijdens het spelen kan Kirby een bondgenoot oproepen, elk met zijn eigen specialiteit. Bijvoorbeeld een hamster die niet uitglijdt over ijs of een uil die kan vliegen.

 

Super Tennis

Super Tennis is een tennisspel met drie modes. In singles mode kun je tegen de computer of tegen een tegenspeler spelen. In dubbel mode kun je samen met een andere speler tegen computerspelers of samen met computerspelers tegen elkaar spelen. In Circuit mode speel je diverse toernooien die bestonden in de tijd dat het spel werd uitgebracht. De drie verschillende ondergronden hebben invloed op hoe de bal stuitert. De spelers zijn kleine schattige varianten van de toen beroemde wereldspelers. Hun achternamen zijn uit het spel gelaten. Elke speler heeft zijn eigen talenten. Knoppen aan de rechterkant beïnvloeden je slag en de richting van de bal kun je beïnvloeden met de D-pad.

 

Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!

 

 

Link to post
Share on other sites

Super Tennis, want dat is gewoon zéér leuke gameplay, heeft multiplayer functionaliteit en eenvoudige maar aantrekkelijke graphics. Dit is zo'n spel dat ik altijd eventjes laagdrempelig kan spelen als bijvoorbeeld werkpauze. De tournament mode is wel wat saai, dus het is vooral leuk voor korte potjes tegen de AI of een andere speler. Kirby was al tijdens de hele contest niet zijn plek zeker in volgende rondes, en wat mij betreft eindigt het hier. De NES-versies zijn wat beter en gezien het feit dat het spel pas in 1998(!) uit kwam, mag je concluderen dat het rond die tijd wel ingehaald door veel andere spellen.

Link to post
Share on other sites
  • RM locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...