Jump to content

Hoe noemden Amerikanen vroeger een elektrische agenda?


Recommended Posts

Ik ben al jaren op zoek naar een Amerikaanse film en ik kan er gewoon NIKS over vinden. Hi, welkom in dit topic.

 

Er is dus een herinnering die tot zo'n 12 jaar geleden stamt, als het inmiddels niet langer is. Ik herinner me dat ik op een avond een typische 80s/begin 90s-film keek op ik geloof Net5. Het was volgens mij een comedy ofwel een actie-comedy. Ik vergeet het nooit want die avond is halsoverkop een bezoek aan de tandarts noodzakelijk geweest om een verdwaalde melktand te verwijderen... Ja, voor u niet interessant verder maar ik vind het een giller dat ik het dus nog weet. :')

 

De titel van deze film was 1 woord, en dat woord was een duur technologisch woord voor 'Elektronische zakagenda/dagplanner/adressenboekje', eigenlijk dus een PDA, maar voordat dit al bestond. Het was in mijn beleving iets met Multo...?

 

Van wat ik me er van herinner qua verhaalbeschrijving raakte de hoofdpersoon, een lowlife figuur in handen van zo'n elektronische agenda, eigendom van een rijk en succesvol iemand, en maakte hij zo in de high society helemaal de blits door een dagje diens leven in te pikken, terwijl die rijke snob de grootste moeite had de lowlifer te vinden.

 

Ik heb een hele lange tijd gedacht dat Jim Belushi de rol van lowlifer speelde, maar hem haalde ik door de war met 1 van zijn andere films. Wie oh wie kan dit raadsel voor me oplossen?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...