Ga naar inhoud

Zonder Ernst


Aanbevolen berichten

Een pareltje uit de jaren negentig sinds kort is de serie te zien op youtube

 

Comedyserie waarin drie generaties vrouwen onder één dak wonen. Jet Valkenburg (Trudie Labij S1-2) (Sjoukje Hooijmaayer S3-S6) is nog niet zo lang weduwe en moet wennen aan een leven zonder Ernst, haar man. Haar moeder Fréderique (Ellen Vogel) trekt bij haar in zodat ze zich niet alleen hoeft te voelen. Dochter Klaartje (Ellemijn Veldhuijzen van Zanten) woont op de bovenste verdieping. De drie vrouwen hebben het gezellig maar worden ook gek van elkaars bemoeizucht. Jet brengt daarom veel tijd door bij haar goede vriend die een boekwinkel runt. Ze gaat ook werken bij De Boekenstal.

Zonder_Ernst_1602392544.jpg

aangepast door samhomsma
Link naar bericht
Delen op andere sites

Voor de volledigheid; je zet 2 van de 3 hoofdrolspelers tussen haakjes, maar de actrice achter Jet Valkenburg zelf precies niet :P. Op de foto is dan te zien dat het Trudy Labij was, maar dit was enkel in de eerste twee seizoenen. Vanaf seizoen 3 werd die rol overgenomen door Sjoukje Hooymaayer.

 

Is overigens ook alweer een hele tijd in de herhaling bij RTL Lounge. Vind het zelf ‘wel aardig’, maar toch niet zo briljant als andere comedy’s uit dezelfde tijd (zonnetje in huis, vrienden voor het leven, enz.).

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...