Jump to content

[AFGELAST] Retro gamedag Schagen - 14 november 2021


Recommended Posts

Hallo allen,

 

Bij deze de aankondiging dat de Wijkvereniging Hoep Zuid te Schagen op 14 november weer een Retro gamedag organiseert in de kantine van het Clusius College te Schagen. Van 11:00 tot 17:00 uur kan je weer genieten van oude computers. Haal herinneringen op en geniet en game met de diverse computers die er weer zullen staan. 

 

Ook dit jaar is er weer voldoende ruimte om je eigen spullen mee te nemen. Laat mij dit vooraf even weten i.v.m. de indeling.

 

Verder is de entree natuurlijk weer gratis.


Namens de wijkvereniging wel even aandacht voor het volgende, in het kader van de actuele COVID-19 maatregelen: Als wijkvereniging zijn wij, i.v.m. de door de overheid gestelde Covid-19 maatregelen, verplicht om, aan iedereen vanaf 13 jaar, bij binnenactiviteiten te vragen om een toegangsbewijs via de CoranaCheckApp. Dit kunt u laten zien via uw smartphone of een geprinte versie. Met de QR code laat u zien dat u negatief getest bent op corona (maximaal 24 uur geleden), gevaccineerd bent of hersteld van corona.

 

Laten wij er een veilig, maar vooral ook weer een ouderwets leuk evenement van maken. Hopelijk tot zondag 14 november in Schagen.

 

424107976_Retrogamedagposter202125.thumb.png.e0d4f72875fec7cf00b274e9453ae632.png

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • djkoelkast changed the title to [AFGELAST] Retro gamedag Schagen - 14 november 2021

Helaas, balen, maar het zat er wel dik in. Wat Hinse aangeeft is wel best een goede suggestie denk ik, afhankelijk van wat mogelijk is qua organisatie natuurlijk.

 

Maar goed, we zitten wél volledig on par wat betreft die 'editie 2019 was zeer gezellig laten we niet weer 15 jaar wachten tot de volgende meet :+'.

Link to post
Share on other sites

Hoi allen,

 

Inderdaad, met de voorzitter van de wijkvereniging het erover gehad om te kijken naar de mogelijkheden in het voorjaar/zomer. Sluit ook aan bij de suggestie van Hinse. Want het is té leuk om op de lange termijn te schuiven, mits het natuurlijk veilig kan.

 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...