Ga naar inhoud

Wie is de Mol 2022


Wie is de Mol?  

4 leden hebben gestemd

  1. 1. Wie is de Mol?

    • Arno Kantelberg
      0
    • Everon Jackson Hooi
      0
    • Fresia Cousino Arias
      0
    • Glen Faria
    • Hila Noorzai
      0
    • Kim-Lian van der Meij
    • Laetitia Gerards
      0
    • Sahil Amar Aïssa
      0
    • Suzanne Klemann
      0
    • Thomas van Luyn
      0
    • Welmoed Sijtsma


Aanbevolen berichten

Kim-Lian zit er nog steeds in _O- en Bing ook, zó obvious al vanaf het begin.

 

Zoals eerder gezegd, na aflevering 4 of 5 (weet niet meer precies) gestopt en niks meer gezien. Je hoeft het ook niet te kijken gelukkig.

 

Het einde wordt sowieso weer een nieuw dieptepunt;

- Of het is Kim-Lian en iedereen wist dat al. Een Klaasje 2.0 zou ik zelfs stellen met die ‘ogen achter het masker’ plaat die al maanden rondgaat.

- Of het is Bing en dan gaan ze weer aankomen met zo’n -5000 en laagste pot ooit zweem. Sorry dan alleen als ik in dat scenario niet geloof dat het niet is geregisseerd (iets met ‘Bing jij bent de Mol, ga even bij Glen rondhangen en vrienden worden / bondje maken, dan gaan wij bij eliminatie 1 zeggen dat de kijker hem het minst verdenkt met grote kans dat hij jou die vrijstelling geeft’).

- Of het is Fresia en dan hebben ze niet 11 kandidaten mee laten doen omdat de kijker die walk-over afleveringen altijd zo vervelend vond, maar in het kader van stupide hints, zoals; ‘er zitten 11 man in een voetbalelftal, dus Fresia is de Mol’. Past wel mooi bij ‘schot voor de boeg, wie is de mol’, katapultschieten met een voetbal of dat spel 1,2 en 3 in aflevering 1 achtereenvolgens 45, 45 en 30 minuten duurden :')

 

En dat allemaal nog los van dat het weer live is voor ‘BN-VIP’s’. Nee, deze show heeft op de huidige koers voor mij ook geen kans meer. Al is dat ook weer niet een unicum tussen de grote hoeveelheid meuk op tv (het hele jaar door Hunted bijvoorbeeld, ochoch).

Link naar bericht
Delen op andere sites

In aflevering 8;

- Stemde Thomas op Bing én Kim-Lian en vloog eruit

- Stemde Bing all-in op Kim-Lian

- Gingen Kim-Lian en Fresia all-in maar mochten we niet weten op wie.

 

In aflevering 9 mogen we ineens wél weten dat beide dames all-in op Bing zijn gegaan.

 

Maw: ALS Fresia de Mol is, is er zeer merkwaardig gemonteerd. We weten van Kim-Lian al wekenlang in afl 3,4,5,6,7 en 9 dat ze op Bing zit en Bing op haar, maar in aflevering 8 is het ineens geheim. In het midden laten van Kim-Lian’s all-in keuze is puur om voor de finale de suggestie en verdenking te wekken dat ze voor Fresia zou kunnen zijn gegaan en daarmee goed zat en Thomas met zijn keuze op die andere 2 kan zijn afgevallen. Aangezien niemand echter op Fresia blijkt te zitten een opvallend gegeven dus, omdat ALS Fresia de Mol is ze in aflevering 8 dan ook gewoon alle keuzes van alle kandidaten inclusief die van haarzelf openbaar zouden kunnen hebben gemaakt (droomscenario voor de productie als niemand op de juiste Mol zit, dat hadden ze dan echt wel met beide handen aangepakt). Door dit in aflevering 8 niet te doen maken ze Fresia in een potentiële rol van Mol dus juist (onnodig) verdacht bij de kijker.

 

Het was me sinds half januari al duidelijk dat Kim-Lian en Bing tot de eindscene over zouden blijven en all-in op elkaar zouden gaan. Fresia de Mol kan ik niet 100% uitsluiten, omdat dat gewoon niet kan bij de NL versie van de Mol, máár ik schat het ook highly unlikely in; áls Fresia de Mol is dan hebben ze zitten kloten met de beelden en dan hebben ze dat nog slecht gedaan ook... ik kan haar namelijk juist niet van de verdenking afhalen door de wijze waarop ze aflevering 8 eliminatie hebben gemonteerd, terwijl ze ‘schot voor open doel’ zouden hebben gehad om de volledige verdenking op Kim-Lian of Bing te gooien.

aangepast door MarsM
Link naar bericht
Delen op andere sites
gepost (aangepast)

Het ergste is nog dat 44% van Nederland op Fresia zat en dat er al vaak is gezegd "als het Kim-Lian is dan is het het slechtste seizoen ooit". 

Dus 80% van Nederland vond deze uitslag fantastisch en dus is het seizoen voor hun gered en krijgen we volgend jaar weer net zo'n kutseizoen.

Feit blijft wel dat Nederland weer in de montage truukjes is getrapt en daardoor massaal Fresia ging verdenken.

 

En Mars en ik hadden het er gisteren nog over, hetgeen hij in januari hier al postte is dus uitgekomen; Everon en Kim-Lian zaten al vanaf het begin op elkaar en 1 van hen moest dus de mol zijn en je gaat er dan niet van uit dat het een soapie is.

 

Overigens kun je mij ook niet wijsmaken dat die 5000 euro via 2 toevalsschijven alsnog uit die pot is gegaan.

Eerst moet heel toevallig Glen het minst verdacht zijn (wat al niet klopt want half Nederland verloor punten in die kutapp toen hij eruit vloog) en vervolgens moet hij uit tien kandidaten nét die mol aanwijzen. Yeah right.

De regie heeft hier zwaar de vinger in de pap gehad en het is overduidelijk dat avrotros moet bezuinigen en dat er daarom meer mingeld dan plusgeld verdiend kan worden.

Dat stimuleert de kandidaten nog meer om mee te mollen en dan vind je de mol helemaal niet meer.

En ja, dan hebben we massaal hints nodig, die niet eens behandeld worden in de finale.

En daarmee is de cirkel weer rond.

 

Of, nee toch niet, want zoals al voorspeld zijn de termen "beste mol" en "laagste pot ooit" zijn gevallen... Chapeau!

 

Amen.

 

 

aangepast door RM
Link naar bericht
Delen op andere sites
12 uur geleden, djkoelkast zei:

Nou het was nog erger dan we dachten _O- 

Alleen dankzij het zinnetje "het is geen soapie" is Everon nooit in mijn vizier geweest. En in de montage was niets te zien. Kim-Lian of Fresia werden verdachtgemaakt.

Kortom weer een ongelooflijk waardeloos kutseizoen :') 

 


Op basis van typecasting vooraf ook absoluut niet wat ik vooraf zou bedenken, net als met Rob Dekay. Dat is dan misschien nog de enige verdienste van deze productie. Het was echter al héél snel duidelijk dat Kim-Lian en Bing zouden overblijven tot het eind en dat één van de twee de Mol moest zijn. Achteraf dom natuurlijk want in aflevering 2 werd ook al duidelijk dat Kim-Lian steeds heel kloterig erin werd gemonteerd. Fresia kon je gewoon obv deductie gewoon al wegstrepen, maar kennelijk ben ik hierin dan even Louis van Gaal.

 

Punt blijft vooral; je kúnt het niet meer weten omdat ze het hele concept hebben vernaggeld. Zoals ik gister al typte geloof ik geen ene dikke reet van dat precies Glen op een kans van 1/11 door het publiek wordt gekozen als minst verdacht en dat hij vervolgens op nog een kans van 1/10 precies zijn vrijstelling aan Bing geeft. Is gewoon een set-up (wat nooit wordt bevestigd of toegegeven natuurlijk). Gevolg is wel dat de pot geregisseerd op -5000 start en dat de Mol geld loopt te verdienen om ‘niet op te vallen’ en Sahil en Fresia alles staan te verkloten in die spelletjes. En dan denk ik weer; het concept is toch dat de Mol probeert te saboteren en dat wij kunnen ontdekken wie het is en dat de kandidaten het geld moeten verdienen?! Je kunt nu helemaal niks duiden… als je nu iemand geld ziet verdienen of iets ziet verknallen in zo’n spelletje, wat heb je dan aan die info? Helemaal niks. Sahil was de Mol van dit seizoen.

 

Het is een complete shitshow geworden en waardeloos geproduceerd met die domme spellen en koppen in beeld en al die geregisseerde invloed. Ongekend hoe dit is weggezakt in het moeras. Ik heb het gisteren ook niet gezien hoor, maar ik hoorde weer iets over Molactie - ‘de Mol heeft geld in de verkeerde pot gedaan’, waarna je de Mol geld door het toilet ziet spoelen? En toen zat iedereen te gieren in het live publiek. Sorry hoor… :')

Link naar bericht
Delen op andere sites

Rick McCullough en zijn minions hebben er de afgelopen seizoenen alles aan gedaan om 'Follow the money' de nek om te draaien. Het is ze gelukt.

 

Parels voor de zwijnen. Meer heb ik er niet voor.

 

@RM, kom er maar in met die quotes uit dat dubbelinterview tussen Gilles en Rik uit het Molboekje(?); een verschil van nacht en dag. Ik wil helemaal niet zo'n fanboy zijn die "Belgium gooooood, Holland baaaaad" gaat, maar het is in mijn optiek gewoon niet anders.

 

Ik wil vooral even meekijken op dat reality-net forum. Wat vonden ze hier nou echt goed aan?

Link naar bericht
Delen op andere sites
2 hours ago, samba-boy said:

 

@RM, kom er maar in met die quotes uit dat dubbelinterview tussen Gilles en Rik uit het Molboekje(?); een verschil van nacht en dag. Ik wil helemaal niet zo'n fanboy zijn die "Belgium gooooood, Holland baaaaad" gaat, maar het is in mijn optiek gewoon niet anders.

 

Ik kan natuurlijk ook gewoon het interview hier plaatsen, zodat iedereen zelf de conclusies kan trekken.

Maar vooral het gedeelte rondom de gedachten om het spel te spelen met onbekende Nederlanders danwel bekende Vlamingen en de gedachten over het wel of niet in het spel brengen van troeven (vrijstellingen en jokers) zijn zeer interessant en mijns inszien essentieel in hét verschil tussen de beide reeksen.

 

20220306_124608.thumb.jpg.b18ebb770500c6df8b31bf319563b22c.jpg

20220306_124626.thumb.jpg.8a0a51da506e65dbc9de2ce1823b691d.jpg

20220306_124647.thumb.jpg.c2557ad2dc4daa0df27f216949388987.jpg

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...