Ga naar inhoud

W00fer

Users
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door W00fer

  1. 53 minuten geleden, samba-boy zei:

    Een hele mooie zaak, geüpload wegens het verschijnen van Gert Verhulst in het programma 'Van Algemeen Nut' waarin ze op die eerste aflevering terugkijken (eveneens op VRTNu terug te zien). Nu maar hopen dat het niet allemaal downloadende gekkies oplevert, daar zijn er al genoeg van :')

    Downloadende gekkies?

  2. Met een ouder cassettedeck weet je nooit of de AZIMUTH nog klopt. De stemmen kunnen daarom vervormd klinken of je hoort kant B er doorheen.

    Sowieso raad ik aan om een schoonmaakcassette te kopen (met de speciale vloeistof) om de koppen te reinigen vooraf.

     

    Vaak hebben die torens inderdaad geen line-out omdat er al speakers aan zitten.

     

    Je kunt IZoTope RX gebruiken op de pc om tape hiss en dergelijke te verwijderen. Audacity kan dat ook maar niet zo uitgebreid.

     

    Ik zou eerst een proefopname maken voordat je voor het echte werk gaat.

     

    Als je het echt netjes wilt doen heb je een cassettedeck met een digitale uitgang, bijvoorbeeld een TASCAM.

  3. Ik ben naar de tentoonstelling geweest, het was best bijzonder om Bassie, Adriaan, Coby en Ina te zien. Ik denk dat de tentoonstelling een stuk leuker is als zij er ook echt bij zijn.

    Het optreden heb ik net gemist maar dat is ook leuk. Het miniatuurcircus van Aad Vis erbij (heeft hij veel werk aan gehad).

     

    Het boek van Bassie heb ik ook gekocht en je kunt op je klompen aanvoelen dat het allemaal wat aangedikt is, dat zegt hij ook in het voorwoord.
    Het boek van Bassie leest prima weg. Met een bekende van Bassie heb ik naderhand nog op het terras wat interessante anekdotes uitgewisseld, ik kan ze helaas niet hier herhalen.

    Ze hebben zelfs een speciaal B&A menu met een bal gehakt en een frikandel. Adriaan kwam nog even op het terras wat buurten.

     

    De tentoonstelling is zeker de moeite omdat je enkele behind the scenes foto's ziet die (voor zover ik weet) nooit eerder op dvd zijn verschenen.

    Ik hoop echt dat iedereen met zijn handen van de spullen afblijft want dat zou erg zonde zijn.

    De twee zijn hoe zal ik het zeggen best te begrijpen als ze niet ten onder willen gaan aan alle aandacht. Er zijn ook mensen met minder goede bedoelingen die naar ze toe komen. Wat ik het meest bijzonder vond is dat er meer merchandise is dan ik ooit gezien had. En ik heb op de diverse fora (Fok en op andere sites) door de jaren heen toch wel wat kasten vol gezien. 

     

    Ik miste nog wel wat rekwisieten zoals de kooi van Sweety of de Starsky en Hutch jassen of foto's daarvan. Zo zijn er nog wel meer dingen zoals foto's van het circus of foto's van de landen waar ze met de Crocksons hebben opgetreden. Er was verder genoeg te doen zoals het midgetgolfen, penalty schieten met Bassie en laserschieten.

     

    Ik ben benieuwd waar ze nog meer mee komen. Aan bezoekers in elk geval geen gebrek. Bassie zit er wel mooi elke dag om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan.

     

    Ja er is een beetje een schaduw omdat er allerlei verhalen naar buiten komen (in de roddelbladen en de rechtszaak met de boeven) waar de waarheid ook wel weer in het midden zal liggen.

     

    Verschilt trouwens de tentoonstelling in Vlaardingen veel van die in Ter Schuur? Ik kan me herinneren van foto's dat het toen een paar kasten waren en nu veel meer.  Zelf ben ik toen niet gegaan.

     

    Mocht je willen gaan dan zou ik dat zeker doen. Heeft er iemand nog het shirt gekocht van de tentoonstelling?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...