Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. RM

  Wie is de Mol? # 2

  Ik speel met de gedachten om het format van zowel de Pool van de Nederlandse als de Vlaamse Mol te combineren tot 1 format. Dus van Nederland worden dat dan waarschijnlijk wekelijks vragen over de Mol, maar geen 100 vragen en geen rode schermen meer en van Belgie de jokerverdeling (misschien net iets anders) en daarnaast wekelijks inzetten op wie de Mol is en wie de afvaller is, maar niet meer het "gokken" op wie uiteindelijk winnaar en verliezer worden. Doordat dat eruit wordt gehaald gaat dat ook inhouden dat het geven van tussenstanden lastig(er) wordt, maar dan wordt de Pool wel "eerlijker" en dan wordt degene die op de juiste Mol zit en degene die de afvallers juist voorspeld wel meer beloond. Met dit format wordt dan de Nederlandse Pool ingekort (terug naar de basis) en de Vlaamse Pool wordt dan uitgebreid ten opzichte van de huidige Pool. Daarnaast denk ik nog aan enkele kleine aanpassingen.
 3. Ik had ook nog geen Netflix in die tijd. Als een dvd met NL stemmen beschikbaar was zou ik die kopen.
 4. Ik zoek naar de nldub vanwege dat ik het wil zien en Jeroen vraagt ook om de dub. Zie bijlage. En ik vind alleen de NL dubs interessant vanwege de stemrollen.
 5. In 't Granny Smith groen bestaat-ie ook. https://www.ebay.nl/itm/HANNSPREE-GREEN-APPLE-SHAPED-NOVELTY-10-LCD-TV-T094-RARE/264715065949?hash=item3da23f5a5d:g:ofQAAOSwLDZeqU~S Koopje! Da's gek... Waarom zie ik die rode zoekresultaten (van de link een post terug) NIET als ik op feebay internationaal zoek op hannspree apple trouwens?
 6. TMP

  Wie is de Mol? # 2

  Ik heb rond die tijd weinig tot geen tijd om te kijken, dus ik pas. (Los van dat mijn interesse er niet echt meer bij ligt, heb het vorige seizoen uiteindelijk niet eens afgekeken...)
 7. Bijna: kwam eerst rond 1999-2000 op Cartoon Network (toen nog in de originele versie met ondertiteling), en na een paar jaar afwezigheid met een NL-dub op Fox Kids.
 8. samba-boy

  Wie is de Mol? # 2

  Graag, gewoon in het format van de Vlaamse pool. No joke(r).
 9. 1e hit google: Hannspree T091 https://www.ebay.com/p/21026171436 Er zijn meer versies, ook met 1 deur of zonder deur.
 10. Ik vraag me af waarom je moeite in zo'n videorecorder zou willen steken. Koop een leuk exemplaar bij de kringloop Maar het klinkt alsof je koppen vies zijn geworden, draai eens een nieuwe band voor een uur of langer. Dus eentje waar nog niets op is opgenomen (tip: nieuwe videobanden koop je bij Pop Electronics: https://www.popelectronics.nl )
 11. Welkom op Retroforum! Ik heb het wel eens gezien, was vrij matig maar toch wel eens blijven kijken ook, weet ook niet waarom Ik zal het onthouden voor als ik het eens tegenkom, kwam dat niet op Fox Kids? Of was het Nickelodeon.
 12. Ahhh wat een schattig modelletje! Ik wil 'm dichtgeklapt zien Ook gewoon NIKS over te vinden online. Wat is dat 'Apple' waar ik de hele tijd treffers over vind als ik zoek op 'apple tv'?
 13. Ik weet uit eerste hand dat het inpakken van materiaal in pallet-verpakkingsmateriaal (Van dat zwart-rubberige plastic meukzooi die overal aan hecht als een vel, zeg maar) echt heel erg goed beschermt bij kleinere doosjes.
 14. Ik heb een trackingprobleem met mijn Philips VR685/2 videorecorder. Sommige banden speelt hij moeiteloos zonder strepen en dergelijke, maar bij enkele andere (die ik gisteren geprobeerd heb en het toen wél deden) krijg ik geen beeld op mijn scherm. Weten jullie hoe ik dit kan oplossen? Ik heb al de handmatige tracking geprobeerd, gisteren kreeg ik op een band hiermee wel beeld, maar diezelfde band is nu één van de banden waar de tracking helemaal niet meer op lijkt te werken. Ik ondervond dit probleem voor het eerst toen ik gisteren mijn decoder op de videorecorder heb aangesloten, maar toen ik deze heb losgekoppeld bleef het probleem hetzelfde. Ik heb dus verschillende banden een aantal keer geprobeerd en soms krijg ik wel beeld, soms met storingen en op een enkele band dus helemaal geen beeld meer. Hopelijk kunnen jullie mij helpen dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Jorn
 15. Ik ben op zoek naar Nederlandse Angela Anaconda afleveringen. Heeft iemand die toevallig?
 16. Goedemorgen, ik ben Jorn, 20 jaar en ik woon in Elsloo, Limburg. Ik lees hier al een jaartje mee en dan vooral in de topics over TV en video. Mijn favoriete retro-programma's zijn B&A en S&G en verder kijk ik graag naar (retro)voetbal en darts! Retro-apparatuur heb ik niet veel, een Sony KV-M1451D tv, Philips VR685/02 VCR en Sony Walkman WM-FX153.
 17. Last week
 18. Flippervereniging? Weet je zeker dat het niet een fanclub is van deze hier?
 19. Hah, leuk idee, leuke tip. Dat zou ik eens kunnen onderzoeken. Voorlopig mik ik nog op eren bezoekje aan https://www.dutchpinballmuseum.com/ Daarnaast tip ik iedereen dat er in ons land een heuse Nederlandse Flipper Vereniging bestaat. Zie https://www.nfvpinball.nl/ En omdat ik de lat graag hoog leg: hiermee wil ik graag een bijdrage aan het laten herleven van de flippercultuur. Groeten uit Utrecht.
 20. Is er niet een leverancier op marktplaats die schrijft dat je ook best mag komen kijken? Daar kan toch wel iets te regelen zijn zonder dat je enorme leugens op hoeft te hangen?
 21. RM

  Wie is de Mol? # 2

  Naar alle waarschijnlijkheid begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol in september. Is er behoefte om hiervoor een Pool te houden? Ik zeg er wel meteen bij dat het geen uitgebreide Pool gaat worden zoals we de afgelopen 2 jaar hebben gedaan .
 22. Dank djkoelkast en Hinse voor het meedenken. Gamestate: arcadehal op de Mariaplaats, ja. Daar ben ik intussen/laatst geweest (ze morgen weer open zijn). Er staan drie flipperkasten. 1) Batman 66 (van Stern) 2) Willy Wonka (van Jersey Jack) 3) ....en nog een. Vergeten, Die houden jullie (en de meelezers) tegoed. AwesomeSpace ga ik zeker eens onderzoeken. Verder heb ik gevonden: 1. Café Lebowski op het Domplein: een Mata Hari van Bally. 2. Lasergames (bij Ozebi) op de Bilstraat: Een Superman. (Nog niet op kunnen spelen). 3. Misschien bij Foodspot, Proostwetering. Nog niet kunnen checken. Opmerkingen: sites als https://pinside.com/pinball/map zijn hopeloos verouderd. Ik hou me aanbevolen voor tips, ook van 'thuiskasten'. Ben ik ergens welkom? #durftevragen Prettige dag!
 23. Tja, je mag blijer zijn als je vredig in je slaap overlijdt, maar veel mensen eindigen op het laatst toch in een (kort) ziekbed of via zoiets.
 1. Load more activity
×