Ga naar inhoud

Alle activiteit

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Spiny Norman

  Het nieuwe sociale netwerk, ANVIL

  't Is een aflevering van Black Mirror, toch?
 3. Hinse

  Galgje #13

  _ A _ A _ E T R S K D Dit was het zesde plaatje, bij het volgende plaatje is ie compleet en is het spel afgelopen. Dus de volgende letterkeuze MOET de juiste zijn.
 4. Deemster

  Galgje #13

  D
 5. Hinse

  Galgje #13

  _ A _ A _ E T R S K
 6. djkoelkast

  Galgje #13

  K
 7. Hinse

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  De interesse in de maan is even weg geweest ook, maar met die nieuwe Hollywoodfilm (First Man) merk je dat men weer wat nieuwsgieriger wordt naar de maan. Dus je timing voor dit project is perfect!
 8. Hinse

  Galgje #13

  _ A _ A _ E T R S
 9. Afgelopen week
 10. djkoelkast

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  Wel echt heel tof, ik zit zelf ook niet in de ruimte (letterlijk en figuurlijk trouwens ) maar dit vind ik een zeer interessante materie om te blijven volgen Heb er alleen echt geen verstand van.
 11. T4600C

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  Hij voegt mijn individuele scans samen tot één foto. Gewoon een willekeuring iemand van het internet, zit niet op deze website. Links is de hoogste resolutie versie van de NASA, rechts een verkleinde versie van mijn scan (Totaal 6000x7000): AS14-80-10503
 12. samba-boy

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  En voor de goede orde... Wie is 'Paul'?
 13. T4600C

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  Hallo Samba, Dat klopt, dit zijn foto's van het maanoppervlatke. Mijn tweede post is simpelweg een vergelijking van verschillende bronnen; Lunar Orbiter, Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) Kaguya/SELENE en Chang'e zijn ruimtesondes die in een baan om de aarde zitten, en foto's maken van het oppervlakte. Deze onbemande sondes van verschillende tijdperken heeft Paul vergeleken met mijn Apollo 14 scans, gewoon voor de lol en om de resolutie te vergelijken. Op de maan verandert er niet veel, af en toe een nieuwe krater, nieuwe landing, inslag van man-made object. Tenzij je een van die locatie's neemt om te vergelijken zul je niet veel verschil zien. Wat er bijzonder aan mijn scans is, NASA heeft veel van deze Apollo 14 foto's niet online staan, laat staan in hoge resolutie. Daar ga ik verandering in brengen.
 14. samba-boy

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  Even voor de ruimteleek onder ons (Hoi daar, ik ben zo iemand): ik snap dat we maanoppervlakte zien op deze prints (of klopt die gedachte ook al niet?), maar zien we hierop nog iets specifiek bijzonders wat op de andere scans/prints niet eerder zichtbaar was? Laat ik mijn vraag anders zo formuleren: wat zien we concreet?
 15. samba-boy

  Het nieuwe sociale netwerk, ANVIL

  Wat is dít voor een raar berichtje? Even zoeken levert me deze bijzondere music video op:
 16. T4600C

  Het nieuwe sociale netwerk, ANVIL

  Om overpopulatie te bestrijden, zal het Post Mortem sociale netwerk ANVIL binnenkort worden vrijgegeven, ondersteund door de grootste tech-bedrijven ter wereld. Mensen kunnen ervoor kiezen om te worden gedigitaliseerd in een sociaal netwerk, na een dodelijke injectie kunnen familie en vrienden blijven praten met hen. De eindgebruiker kan kiezen in welke kunstmatige omgeving hij zich bevindt, de digitale wereld is helemaal aangepast aan de gekozen wensen. Natuurlijk is het mogelijk om werelden van andere gebruikers te bezoeken, en samen activiteiten uit te voeren. Vrienden en familie kunnen speciale hologram-beamers aanschaffen binnenshuis zodat de gebruiker echt aanwezig is. Verschillende tech-bedrijven zijn aan het experimenteren met het plaatsen van hologram-beamers in steden, zodat gebruikers kunnen rondlopen waar ze willen. Heb je intresse om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen? stuur een mail naar: n̷̸s̸̕ç̴͡ţj̧́Ļ̢͜͢͠Ơ̸̷͞͡R͏͜͝N҉̴)̵̧͢͜͞*̕͜͝͞͡ḿ̧̕à͢͞3̴͞a̧͝͠.́ȩ͟͏̵r̨̕
 17. T4600C

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  Een andere vergelijking door Paul. Deze print was onscherp, dus heb ik maar gescand op 300DPI. Nog steeds is de resolutie goed. Hier een lijst met mijn foto's en progressie: 10412: Nog niet gescand! 10441: Individuele scans, samengevoegd. 10444: Individuele scans, samengevoegd. 10453: Individuele scans, samengevoegd. 10455: Individuele scans, nog niet samengevoegd. 10459: Individuele scans, samengevoegd. 10466: Individuele scans, nog niet samengevoegd. 10503: Individuele scans, samengevoegd. 10518: Nog niet gescand! 10535: Individuele scans, samengevoegd.
 18. djkoelkast

  Galgje #13

  S
 19. Keetie

  Reclame spellen

  Dat is goed gevonden. Ik ben ook verder gaan zoeken en vond op Archive.org een paar McDonaldland iso's, waaronder die van de Silly Games. Deze spellen zijn bedoeld voor Win3.1 en/of Win95. Op XP kreeg ik een soort foutmelding na het aanklikken van RUN em met Install wilde hij het systeem bijwerken. Afgeslagen... Op Win95 deed hij het prima! Ook deze heeft een screensaver in zich. This is the saver with: Ronald Fry Kids Grimace Happy Meal Burger Happy Meal Fries Happy Meal Shake McDonaldland logo Nog niet geprobeerd...
 20. Deemster

  Galgje #13

  R
 21. Hinse

  Reclame spellen

  Kwam online deze nog tegen: Blijkbaar was er een hele serie aan games van McDonaldland: Card Game Party Card Workshop Create 'N' Paint Silly Games Stickers 'N' Fun T-Shirt Fun
 22. Hinse

  Galgje #13

  _ A _ A _ E T
 23. djkoelkast

  Galgje #13

  T
 24. Deemster

  Galgje #13

  A
 25. Hinse

  Galgje #13

  _ _ _ _ _ E
 26. Deemster

  Galgje #13

  E
 1. Load more activity
×