Ga naar inhoud

Alle activiteit

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Dat zal wel dezelfde versie zijn die jaren geleden al eens op de Adriaan homepage stond. Ik vind het alleen heel irritant dat het Bassie & Adriaan logo zo groot in beeld staat bij al hun filmpjes.
 3. Yesterday
 4. Ross

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Helaas, helaas....
 5. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  @Logitech, @TMP, @samba-boy (antwoord via pb!) Voor de overige lezers, ter informatie .
 6. doeska

  Bassie & Adriaan #10

  Op hun facebookpagina stond dat over 7 weken de verloren aflevering Het Spaanse restaurant op youtube komt te staan. De filmrol is nog zoek, maar de versie die er is hebben ze zo goed mogelijk proberen op te knappen.
 7. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Een nieuwe vrijstelling zou ook meer dan welkom zijn.
 8. Afgelopen week
 9. samba-boy

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Potverdorie, gaan er op dit punt in de pool nog jokers verdiend kunnen worden? 😮 ...Ja, ik vind het oprecht spannend worden. Wat de fuck.
 10. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Hierbij de vragen voor aflevering 8; En wederom geldt; Bij een gelijke tussenstand krijgt de deelnemer die het laatst heeft ingezonden (of heeft gewijzigd) een rood scherm Er volgen geen reminders, zoals in de OP ook is aangegeven; Als je te laat inzendt (na zaterdag 20:25) dan betekent dat automatisch 10 foute antwoorden En mocht dat gebeuren dat laatste gebeuren, dan graag niet in het topic aangeven dat je te laat was met inzenden. Maar liever heb ik natuurlijk gewoon dat iedereen op tijd is met inzenden .
 11. Minuteman

  Medsch Centrum West-tapes

  Dank voor de feedback, we gaan het zien en anders heb ik nog een mooie lichtjeskast 😂
 12. Integra

  Medsch Centrum West-tapes

  Die Bosch monitors zou ik weinig aandacht aan besteden. Ik moet de eerste nog tegen komen met een buis die nog fatsoenlijk beeld kan geven. Die cirkel op de scope is nogal logisch, hij heeft geen referentie Zijn leuke dingen, waveform en vector in één! Wat betreft de voeding... Ik help het je hopen.... Die voeding is erg sterk... Als daar echt wat mis is, blaas je IC's op. Verder kun je niet zomaar delen wisselen tussen de machines.... Afhankelijk van release zit er verschil in. Delen van de machine zijn gematched. Uitwisseling van verkeerde release resulteert in opblazen... De ellende bij de 42 - 52 serie: het past allemaal! Delen van een 42 en 52 zéker niet gaan uitwisselen. Dat is vragen om problemen. Bij de 50 en 51 zijn ook verschillende releases, echter passen die fysiek niet onderling.
 13. Minuteman

  Medsch Centrum West-tapes

  Uiteindelijk na een lange rit goed thuis aangekomen en de apparaten naar binnen gesjouwd. Ze zijn wat dat betreft wel heel solide gemaakt (lees loodzwaar) Na een beperkte poetsbeurt heb ik de machines eens nader bekeken. De machines waren eigenlijk best schoon, van binnen was er nauwelijks stof te vinden. Wel waren de wieltjes wat vies dus die moesten even schoon voordat ze het marmoleum over konden, even de garagekrik eronder. Hier en daar wat oude stickers verwijderd en een eerder apart gezette monitor en Waveform in de BCN gestopt. Dat ziet er al gelijk goed uit, al denkt mevrouw Minuteman daar anders over 😅 Dan maar eens ergens een stekker indoen, eerst de monitoren en de Waveforms. De eerste monitor deed niets, zelfs geen lichtje. De tweede monitor kwam op en spontaan begon TopPop te spelen. (het kan zijn dat dit van youtube afkwam overigens) De Waveforms waren verassend. De ene knetterde bij het insteken van de stekker en begon te roken en te stinken. De andere deed het en kwam met deze Dan de BNC's zelf. Apart ik dat het een 52 en een 42 is. Hoewel ze er hetzelfde uitzien en bijna alle onderdelen het zelfde lijken zitten er toch subtiele verschillen in. Noem net dapper, dom of onnadenkend maar ik heb de stekker in de 52 gestopt. Dat ging aanvankelijk goed, maar na een halve minut begon er toch wat te roken vanuit de voeding. Snel de stekker eruit gehaald natuurlijk en de buitendeur opengedaan, wat een meur.. Ik verwacht dat er een ingangscondensator of iets dergelijks is opgerookt, daar gaan we van de week eens voor zitten en kijken of we kunnen achterhalen wat het is. De voeding van de 42 ziet er hetzelfde uit dus we hebben een reserve, maar die is even oud en zal ook wel roken.
 14. Minuteman

  Lezen van NASA 10.5" computer banden

  Deze draad leest ook als een spannend jongensboek zeg !
 15. T4600C

  Lezen van NASA 10.5" computer banden

  Ah ja, ik heb de advertentie gevonden en de verkoper een aantal vragen gesteld. Hellaas hebben de banden wel SSS, dus daar moet ik iets vinden. Geen informatie over de recorder waarmee het opgenomen is. Maar het aantal sporen kan ik zelf wel zien met mijn magnetische intwikkelaar.
 16. Integra

  Lezen van NASA 10.5" computer banden

  Volgens de verkoper zijn ze allemaal ½ inch. Aantal schroeven zegt op zich niet veel.... Ik heb ¼, ½ en 1 inch met 3 schroeven en met 6 schroeven. En nog de afwijkende ¼ inch met 4 en met 5 schroeven
 17. T4600C

  Lezen van NASA 10.5" computer banden

  Hmm, interessant, de spoel met 6 schroeven, afgaande van de labels, lijkt data van de https://en.wikipedia.org/wiki/TD-1A satelliet te hebben. Maar volgens mij is dit een 1 inch band? 1/4 en 1/2 hadden maar 3 schroeven. Metingen van de verschillende banden zou handig zijn, hoe hoog en groot de spoelen zijn. Aan de foto's van de Quantegy banden kan ik niets zien. Als er ergens documentatie voor is, of dingen geschreven op de dozen zou ik die moeten zien. Heb graag meer informatie, bedankt.
 18. djkoelkast

  Lezen van NASA 10.5" computer banden

  Zoek je nog steeds ex-NASAtapes? Er worden er net aangeboden namelijk. Zie bijlagen, als het wat voor je is kan ik verder informeren voor je.
 19. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Daar gaat Rik ons morgen alles over vertellen ...
 20. TMP

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Hopelijk geen twee afvallers in de pool ...
 21. djkoelkast

  Medsch Centrum West-tapes

  Denk ook wel dat dat goed komt zo
 1. Load more activity
×