Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Hahaha.... Zal een uitdaging worden met een "oven" die alleen Chinees lult!
 3. Misschien moeten Amerikaanse tapes op Fahrenheit gebakken worden i.p.v. Celsius?
 4. Tsja, IVC is een Amerikaans bedrijf.... Het had daar minder succes dan Ampex, maar was wel degelijk vertegenwoordigd. Maar of het nu Ampex of IVC is, deze Memorex tapes moeten eerst gebakken worden. Zowel Ampex als IVC zijn bij In-Archive/Artisan aanwezig in "PAL" en "NTSC".
 5. Die tapes zijn gelijk aan een arsenaal IVC tapes die we hebben liggen ter digitalisatie.... Aangezien IVC wel veelgebruikt is in Europa en het systeem uit 1967 is, zou het dus buiten Ampex ook IVC kunnen zijn. Wel is zeker dat deze tapes eerst gebakken moeten worden, anders lopen ze geheid vast op de scanner.
 6. Toevallig noemde ik het net een paar dagen terug tegen Rene Kroon. Dat zal wel geen toeval zijn. Ik hoop, dat hier iets moois van komt. Hoeft niet per se een "verloren uitzending" te zijn, het is sowieso fascinerend natuurlijk.
 7. Ik heb je mail voorbij zien komen (deze was onverhoopt bij "spam" terecht gekomen. Er zal nu dan wel antwoord van gaan komen (van Inn-Archive of Artisan)
 8. Maar iemand moet toch voor de digitalisatie kosten opkomen. Als het verloren nieuwsuitzendingen zijn is dat misschien mogelijk... Het probleem nu is identificeren wat er daadwerkelijk op staat. En daarvoor is een machine nodig...
 9. Bedankt, erg geinig om te zien inderdaad!! En hoe klunzig dit er ook uitziet, als mensen deze stappen niet hadden gezet waren we nooit verder gekomen tot de techniek van nu!
 10. Umatic 1984 (was geen 1988) Cebit tape #01 Cebit tape #08 BMW Motorrad tape. Deze was een uitdaging omdat de tape niet best meer was (1980). Toch nog wat van weten te maken op het kriebeltje onderin na dan. Daar moet ik nog een trucje voor leren. Deze is ook leuk uit 1984 al moet deze nog even door NeatVideo heen.
 11. Earlier
 12. Dank u, djkoelkast, Misschien interessant enkele gebruikte materialen te vermelden: het lichaam is van aluminium afvoerbuis (100mm breed), vijverslang voor de armen en benen, een wekker, het haar is van binddraad (gewikkeld en geel gespoten) Uitschuifbare telescoop antennetjes en voor de rest wat bloed zweet en tranen en hobbymateriaal wat ik hier en daar nog had liggen. Groeten, Erwin
 13. Goedendag retroliefhebbers, Zie hier mijn versie van Robin de Robot
 14. Ik zou ze uitpakken en vervolgens in vacuum trekken, dan wordt het een dikke flippo .
 15. RM

  Bassie & Adriaan #11

  Ieder woord dat hier aan verspild wordt is er één teveel .
 16. De Huilende Professor is er wel op dvd, maar eigenlijk is het een VHS in vermomming. Blu-ray? Jij vraagt nu wel héél veel hoor
 17. Je kunt natuurlijk zo’n koelvitrine aanschaffen om je verzameling koekjes en Big Macs in te presenteren in de woonkamer. En @djkoelkast laat sowieso altijd alles in de verpakking toch .
 18. Ze hadden ook iets met bluray kunnen doen, ik hoor daar goede verhalen over. Desnoods SD als het niet anders beschikbaar is. Handige Harry had dat toch zeker wel kunnen regelen?
 19. Ik spreek voor mezelf, maar zeker! De inhoud is zoals samba-boy aangeeft exact hetzelfde als de caravan-box en dat had tenminste nog wel ‘iets’. Los van dat de dvd’s toen ook al 50x in andere vorm zijn uitgegeven vond ik het design / idee heel aardig en het was de eerste keer de complete collectie. Deze doos voelt gewoon als een slechtere niks toevoegende commerciële versie van de restvoorraad van de caravanbox. Kan je dus beter voor die caravan-editie kiezen als je ze helemaal nog niet in huis hebt, want die is qua prijs nog niet aan inflatie onderhevig .
 20. Dus wij gaan deze uitgave aan de binnenkant van onze ogen bekijken?
 21. Ik ga ‘m ook maken: ‘Een schat aan herinneringen’ zijn die momenten dat ik vol spanning op de bank zat en de TROS de series met Klaris muziek uitzond. Feit: deze uitgave is zonder Klaris muziek. Conclusie: de complete/ultieme/definitieve uitgave is nog steeds niet uitgegeven!
 22. Ik ga 'm gewoon maken: wat een verschrikkelijk lelijk ding. Dat stijltje kennen we nu wel; box uitbrengen met de series die we al in honderd vorige complete/ultieme/definitieve uitgaves hebben gezien, nu weer aangevuld met nog wat andere meuk die nog rondslingerde. Mok, cd's, barbecueschort wellicht omdat het seizoen nu toch voorbij is? Tel daar die vormgeving bij die ongeveer 15 jaar te laat komt. Leuk in 2004, maar nu ben ik er wel klaar mee.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...