Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Ik hoorde na afloop dat één van die winnende teams uit de top 3 bestond uit één van de medewerkers aan de pubquiz. Vond ik raar. Leuk voor de mensen die hier nog zo mee bezig zijn, maar ik heb er zelf niks aan gemist.
 3. Yesterday
 4. als het beeld nog steeds roodachtig beeld heeft wil ik er wel een keertje naar kijken
 5. Last week
 6. Ja hij heeft inmiddels een gedeelde tweede plek. Maar alsnog heel goed natuurlijk. Zellf gedeeld negende geworden in de definitieve uitslag.
 7. hello it's thebradge here again
 8. Wat?! Is Jelger tweede geworden?!
 9. Toch een bijzondere filosofie, ik zou spontaan denken dat het uitgangspunt van archivering omroepvolgend is en niet zendervolgend. Niet dat er zo heel veel gebeurt op die themazenders, maar dit specifieke voorbeeld is toch een uitzending die me het archiveren waard lijkt.
 10. Earlier
 11. De Loesje posters waar ik naar op zoek was in deze lockdown fase, heb ik intussen gevonden. Ze staan op hun site onder posters: https://www.loesje.nl/posters/ Er blijkt ook een Loesje app te bestaan zodat je de Loesje posters gewoon op je mobiel kunt bekijken: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.loesje&hl=nl
 12. Ja, alleen dat "Hamelen", dat schijnt bekend te zijn, zou je denken, toch?
 13. Dat antwoord krijg je standaard. Ik heb nog hele reeksen Bert's Yellow Cab op Betacam SP. Hadden ze genoeg van.
 14. Ik zal het proberen. Dank je voor het idee
 15. Ja, het hele idee dat álles gearchiveerd wordt, is natuurlijk een misvatting. Overigens bood ik laatst nog een mogelijke band van Hamelen aan, maar de reactie was: daar hebben we al een goede selectie van dus hoeft niet. Nu was de kans meer dan 2/3e dat het reeds bekend materiaal was. Maar toch.
 16. Themakanalen worden niet gearchiveerd door B&G... Dat zijn "projecten" van de omroepen zelf en die zullen dan ook zelf moeten archiveren als ze daar behoefte aan hebben...
 17. dan moet ik even denken dat was eind jaren 90, toen had ik al wat arcade games en consoles staan
 18. Ik heb er geen uitgebreide studie van gemaakt, maar mijn globale indruk is wel dat uitzendingen van de themazenders minder grondig gearchiveerd zijn dan die van de hoofdkanalen. Dat, al dan niet gecombineerd met het feit dat de registratie van die voorstelling misschien inderdaad gemaakt is in opdracht van het gezelschap i.p.v. een omroep, zou dan kunnen verklaren waarom de opname niet bij B&G te vinden is.
 19. Iemand nog aan de tweede pubquiz meegedaan? Vond het zelf weer leuk gedaan. Een stuk korter als de eerste en ook wel wat makkelijkere vragen dit keer ertussen. En nog Aad even die op het einde erbij kwam toen ze de 3 prijswinnaars bekend maakten.
 20. Leuk dat je jezelf even voorstelt. Ik zal er op letten wanneer dat ooit mocht gebeuren. Tot die tijd heb je recht op je eigen mening.
 21. Gebruik je bij de Playstation 2 dezelfde composiet kabel als voor de PS1? Zo nee, probeer dat eens indien mogelijk. Mocht het rode beeld dan ook optreden ligt het aan de kabel: kabels vervangen en door.
 22. samba-boy

  Snes

  Sorry. Dit is echt heel, heel erg summier. Op deze wijze zou het aan werkelijk alles kunnen liggen, van een slecht contact tussen SNES en TV (dan zou je hoogstens de kabels moeten vervangen), tot een probleem in het ding zelf (dan moet je 'm open (laten) maken en ernaar (laten) kijken). Waar heb je 'm vandaan?
 23. Oh man dit is gaaf Wellicht dat de vraag eerder in het topic al gesteld is, maar wanneer ben je begonnen met verzamelen?
 24. Aangekochte lokale productie. Het is vaker voorgekomen met NPO 2 Extra: klasgenoten van mijn opleiding hebben ooit een documentaire gemaakt die, buiten het 2Doc-systeem om, zo ook (via een omroep?) zendtijd kreeg op NPO 2 Extra.
 25. Goeiedag, jij kan er echt niet tegen als je terechtgewezen wordt en dat terecht is. Slowchattende zeiksnor van me. Daarover gesproken...
 26. Loesje zou zoiets zeggen.
 27. Wacht, wat zei je nou ook alweer over on topic blijven... Ja, dat is moeilijker dan het lijkt, hè?
 28. Loesje van de posters spreekt voor iedereen, yups. Keetie van deze thread spreekt voor hem of haarzelf en wil kennelijk gewoon een thread over Loesje met het verzoek ontopic te blijven. Dus een verzoek om ontopic te blijven is nu ineens gelijk aan zeuren? Zo kan je alles wat krom is wel recht praten zeg.... Doet de regering ook tegenwoordig: ben je het niet met hen eens, nou, dan zeur je gewoon en ben je een wappie. Het werkt kennelijk aanstekelijk, maar ik heb liever het oude normaal waar we gewoon even respect hebben en houden voor eenieder.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...