Ga naar inhoud

Alle activiteit

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Ze heeft niet gemold... Verven zonder iets op d'r roller en ook zichtbaar letters overgeslagen staat sowieso toch echt vol en duidelijk op beeld in die aflevering. Jan sprak haar daar ook op aan. Vervolgens als Loes bijna de zin raadt roept ze snel een andere oplossing en is het 0 euro (terwijl ze verder de hele tijd het muurbloempje was in de groep). Of heb ik een andere aflevering gezien? Ze kan net zo veel in interviews zeggen als ze wil, maar ze heeft gewoon feitelijk het meest gekost / gemold van alle kandidaten (wel of niet bewust). Dat er stineisdemol in die woordzoeker verwerkt staat (Toeval? Of kiezen ze dat specifiek uit? Reken maar dat het vooraf 30x gecheckt wordt welke letters waar staan) en dat de oplossing van de zin preciés aansluit op alleen haar gedrag met het als enige en direct wegstrepen van d'r eigen naam (net als dat bijv. bij het park alles enkel aansloot op haar actie, waar ze de enige was die nee zei icm wat Art zei en het Moldagboek) komt allemaal wel érg goed uit voor het monteren. Zoals gezegd kom je er nooit achter of valt het niet te bewijzen maar ja: ik heb wel steeds vaker het gevoel bij die entertainment programma's dat je gewoon in de maling wordt genomen. De makers kunnen gewoon nooit voorspellen wat Stine gaat doen en toch kozen ze niet voor janisdemol en veegde niet Simone haar eigen naam als eerste en enige door. Naast deze en zoveel andere sluitende Stine hints / gebeurtenissen icm haar eigen gedrag is op basis van zuiver toeval schier onmogelijk. 1x toeval kan, bij 5x wordt het wat twijfelachtiger.
 3. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Stine legt dat uit in het gesprek met Annemieke (mp3'tje hierboven). Het was een domme fout van haarzelf zoals ze zegt (en ze geeft ook aan dat ze niet heeft gemold tijdens de woordzoeker opdracht)
 4. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Dat is ook niet eens zo erg. Wat wel erg is zijn de montagefouten (een scherm uit aflevering 8 in aflevering 6 tonen) en foutieve misleiding ('de Mol kwam bij jullie allemaal voorbij' <> 'steeds als iemand vraag 1 met ja beantwoordde moest ik weer langslopen' - klopt gewoon niet). WIDM draait juist om de details, dan mogen dit soort dingen gewoon niet gebeuren, anders hoef je ook gewoon niet meer mee te puzzelen als kijker. Daarnaast 'Stineisdemol' met een bochtje in de woordzoeker zetten en daarbij als oplossing 'streepte de mol de mol weg' icm met Stine die d'r eigen naam als enige zichtbaar wegstreept... je zal het nooit weten, maar ik geloof wel / ga wel sterk twijfelen aan of dat ze d'r gevraagd hebben om dat te doen en dat het deels doorgestoken kaart is. Het was het eerste wat ze deed toen dat spel begon, dus hoeveel toeval wil je hebben . Zijn 3 factoren die precies zo moeten gebeuren in 1 spelletje... Maar los van de montage; wat was dat nou met die zwarte vrijstelling. Stine gaat wel met een leeg envelopje d'r best doen omdat ze 'denkt' dat er een jokertje kan worden verdiend, maar als mensen vrijstellingen hebben houdt ze de zwarte vrijstelling vast. Het is allemaal idioot gedrag. Mja het blijft apart dat Olcay dat ding zomaar weggeeft als zij kandidaat is... ook wel erg koel en berekenend voor in aflevering 3.
 5. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Dat is eigenlijk elk seizoen wel het geval, toch? Ook in de betere seizoenen probeerde de regie je op het verkeerde been te zetten.
 6. Mijn stem is enigszins strategisch. Vind het beiden leuke spellen maar vanwege de populariteit van Tiny Toon hier in de vorige duels kies ik voor Killer Instinct. Tiny Toon gaat naar verwachting toch makkelijk winnen en bij gelijke stand voor mij zelf ga ik voor Killer Instinct. Tiny Toon is gewoon een solide platformer en Killer Instinct een van de betere (en grafisch mooiere) vechtspellen. Dan is het maar net welk genre je voorkeur heeft.
 7. Twee leuke platformers, waarbij SMW natuurlijk de kwalitatief betere titel is. Ik heb echt een zwak voor de Mickey titels op de SNES vanwege de laagdrempeligheid, alleen helaas staat dit spel tegenover SMW, een spel dat daar in feite ook aan voldoet. SMW mag van mij dit duel winnen, het is gewoon een completer en beter spel.
 8. Makkelijke keuze: Earthworm Jim is echt een goede platformer die met veel humor en aardige graphics leuk in elkaar steekt. De setting is ook leuk met mooie achtergronden en sprites. Aan de andere kant heb ik eigenlijk niets met Final Fantasy, de zoveelste rpg waar we op mogen stemmen. Het ziet er allemaal prima verzorgd uit hoor, maar mij krijg je geen uren achter elkaar spelend op de SNES om zo'n quest te gaan uitvoeren. Ik ben gewoon geen liefhebber.
 9. Ik vind deze helemaal niet zo eenvoudig. Plok heeft veel meer gunfactor want het is een spel dat eigenlijk best wel leuk is, grappig karaktertje in een evenzo geinige spelwereld. Super Mario Kart heeft veel meer de naam en natuurlijk ook prima gameplay en muziek. Ik twijfel nog even waar ik op ga stemmen.
 10. Lijkt me duidelijk, Sunset Riders! Qua naam alleen al de stoerste titel ooit, veel humor, heerlijke gameplay en vrolijke setting. Zoveel SNES-spellen zijn er niet gemaakt in western setting (ik kom even snel op Lucky Luke en Gunple). Lufia II is andermaal een rpg, wederom één die heel hoog aangeschreven staat en het ziet er ook allemaal fantastisch uit enzo....maar het genre vind ik per definitie minder boeiend dan een beat-em-up zoals Sunset Riders, dus Lufia II speelt als snel een verloren strijd
 11. Al die rpg's Earthbound vind ik qua verhaal wat grappiger en ook grafisch wat origineler dan het overigens veel mooiere Secret Of Evermore. Die laatste ziet er niet alleen beter uit maar heeft ook mooiere muziek. Ik denk dat ik dan toch voor Secret Of Everrmore zou gaan, ik zou me daar wat beter kunnen inleven.
 12. Ik heb weinig met Toy Story en als platformer oogt het allemaal behoorlijk lomp. Kirby is daarentegen een fatsoenlijk deel in de serie (i.t.t. Dream Course). En hoewel het grafisch niet super is, is de gameplay wel in orde. Dus Kirby mag deze winnen van mij.
 13. Zo'n typische battle waar de winnaar me niet zo heel veel uit maakt, aangezien ik van beide spellen niet echt gecharmeerd ben. Als het puntje bij paaltje komt zou ik waarschijnlijk toch Soul Blazer proberen, omdat het binnen het genre wel aardig uitgewerkt lijkt. Ik kan maar niet wennen aan Super Mario RPG en dat rare isometrische perspectief. Bovendien zit er te weinig actie in. Dus Soul Blazer.
 14. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  En er worden opzettelijk slordigheden van non-mollen zeer hard in beeld gebracht. Een beetje zo'n goochelaarstrucje, afleiding.
 15. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Tja zoals de meeste kijkers... Olcay heeft ook eigenlijk vrij veel geld gepakt, maar zoals het nu gaat maken de basisregels duidelijk niks uit en kan iedereen de Mol zijn
 16. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Olcay paste wel in die schim hè, zou mij niets verbazen hoor Maar ik ben vol in de Stinetunnel gegaan.
 17. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  "Wil je nu al weten wie de Mol is?" Dan moet je vooral goed opletten wie het meeste geld binnenhaalt. Vorig jaar was dat Thomas met ca 15.000 euro (wel 'de beste Mol ooit' volgens Art want niemand van de kandidaten verdacht hem... nee echt Art? Zou dat komen omdat hij zoveel geld pakte misschien? ) en op dit moment staat Ruben bovenaan op... 8.000? Nja, op een pot van ca 11.500 is dat waarschijnlijk genoeg om de Mol te zijn. Dat het niet je rol is als Mol boeit niet. De rest van de lage pot regelt de NPO zelf wel met veilingspelletjes of zoals in deze serie spellen waar vooral min-geld te verdienen valt . Toen Art zei dat de pot ca 46.000 had kunnen zijn maakte Ruben daarop ook een 'Eerlijk is eerlijk... jullie verdienen ook de credits, enorm bedankt' handgebaar (kan het helaas niet cappen, anyone..?). Ik hoop eigenlijk dat het Jan is (hele tijd enorm fanatiek terwijl hij bij elkaar blijkbaar niet eens veel heeft verdiend. Dat zou hij dan nog best knap hebben gedaan) en anders Simone. Maar gezien dat spel met de deltavliegers in aflevering 3 moét de Mol bijna wel op de grond hebben gestaan (gezien er kaartjes waren verdwenen en er 'rode' wijn was ingevuld ipv 'witte' wijn... dat soort dingen kunnen toch alleen maar opzettelijk zijn? Jan en Simone zaten in de lucht, Ruben en Olcay op de grond. De plassende Mol zou alleen nóg erger zijn dan Mollen met een grote spaarrekening, dus dáar weiger ik echt in mee te gaan
 18. [BE] Samson en Gert

  Op VRT NU (de Vlaamse uitzending gemist) staat nu de allereerste aflevering van Samson en Gert uit 1990. Inclusief de tekenfilms. https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/samson-en-gert/1990/samson-en-gert-s1990a1/
 19. Een (svhs) vcr met 100-240 volt?

  Krijg je PAL-output, dat is eerder de vraag. Als dat niet zo is dat lijkt me dat aardig zonde van de weggegooide kwaliteit. (Overigens zijn er wel degelijk adaptertjes die niet alleen een verloopstekkertje zijn maar ook het voltage aanpassen - en niemand gebruikt die geheel vrijwillig. 8) )
 20. Yesterday
 21. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Wat een waardeloze "kijk ons weer een Klaasje doen"-montage
 22. En ook de tweede ronde van poule 5 t/m 8 zit er op. We zitten nu op de helft van de poule fase; De OP is weer bijgewerkt. De aankomende week is het de beurt aan de tweede ronde van poule 9 t/m 12. Onderstaand de links naar de 8 battles: Poule 09-03: Super Mario RPG - Legend Of The Seven Stars Vs. Soul Blazer Poule 09-04: Kirby's Dream Land 3 Vs. Toy Story Poule 10-03: Erathbound Vs. Secret Of Evermore Poule 10-04: Lufia II - Rise Of The Sinistrals Vs. Sunset Riders Poule 11-03: Super Mario Kart Vs. Plok Poule 11-04: Tiny Toon Adventures - Buster Busts Loose! Vs. Killer Instinct Poule 12:03: Super Mario World Vs. The Magical Quest, Starring Mickey Mouse Poule 12-04: Earthworm Jim Vs. Final Fantasy VI (Final Fantasy III)
 23. Earthworm Jim Earthworm Jim is een run-and-gun platformspel. De speler bestuurt een worm genaamd Jim en moet diverse obstakels ontwijken en vijanden verslaan, terwijl hij zich door de levels beweegt. De speler kan schieten met zijn geweer of zijn hoofd gebruiken als lasso. Met deze lasso kun je ook gebruik maken van haken om zo verder te zwaaien. Soms zijn er extra opdrachten te voltooien in een level. Bijvoorbeeld het lanceren van een koe, of een puppy door het level heen loodsen. Er zijn diverse gevechten met eindbazen. Tussen elk level zit een race level genaamd “Andy Asteroids”. In dit level zie je Jim van achteren en moet je hem door een buizenstelsel leiden. Ook bevat het spel nog andere onderdelen, zoals bungie-jumpen, vechten en een doolhof onder water. Final Fantasy VI (Final Fantasy III) Final Fantasy VI (in de US Final Fantasy III) is een turn-based RPG. Het verhaal speelt zich af in een fantasiewereld met technologie uit de tweede industriële revolutie (tweede helft 19e eeuw tot de eerste wereldoorlog). Het spel speelt zich af in drie spelmodes; Een wereldmap, een dorp of een dungeon map, een vechtscherm en het menu. De wereldmap is een geschaalde versie van de hele map. Reizen door de map gaat te voet, op een chocobo of door middel van een luchtschip. De gevechten werken met een action bar. Deze loopt langzaam vol en als deze vol is mag het karakter zijn actie uitvoeren. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
 24. Super Mario World Super Mario World is een platformspel. In het spel speel je Mario. Het spel deelt veel spelelementen met de voorgaande titels, maar heeft ook diverse nieuwe elementen. De speler kan nu door speciale items ook zweven en ook is er een nieuwe draaisprong. Het spel heeft 96 levels. Er is een wereldmap, waarbij diverse kastelen verbonden zijn door paden. Op de paden zijn diverse forten, spookhuizen en andere map iconen te zien. De speler kan verschillende routes nemen om tot het doel te komen. Elke wereld heeft een eindbaas. Je kunt ook met twee spelers spelen. De spelers kunnen dan om de beurt een level kiezen op de wereldmap en deze spelen. Er zijn ook nieuwe power-ups, zoals Cape Feather, een cape waarmee Mario verder mee kan vliegen. Ook kan een power-up bewaard worden om op een later moment te gebruiken. The Magical Quest, Starring Mickey Mouse In dit platformspel is het de taak van de speler om Pluto terug te vinden. Er zijn vier sets kleren die Mickey aan kan doen. Mickey begint in traditionele kleding waarmee hij dingen kan pakken en gooien. Met de goochelaarskleren kan hij magie schieten, onder water ademen en vliegende tapijten besturen. Met het brandweerpak kan hij water spuiten tegen zijn vijanden, branden blussen, blokken wegduwen en ijspegels maken. In zijn bergbeklimmerspak kan hij bergen beklimmen en met zijn grappling haak vijanden verslaan en objecten pakken. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
 25. Tiny Toon Adventures - Buster Busts Loose! In dit platformspel speel je als Buster Bunny. Het spel heeft zes levels en ieder level heeft een doel, bijvoorbeeld Dizzy Devel voeren of Duck Vader verslaan. De levels spelen zich af in diverse omgevingen; In een school, in het wilde westen, in een trein, in een spookkasteel, in een stadium, in de lucht en op een ruimteschip. Na het uitspelen van het level krijgt de speler de kans om extra levens te winnen in de vorm van een minigame, zoals bijvoorbeeld Bingo en Mystery Weight Challenge. Bonuspunten kun je verdienen door sterren te verzamelen. Deze worden achtergelaten door de vijanden die je verslaat. Bij het verzamelen van honderd sterren krijg je een extra leven. Vijanden kun je verslaan door er op te springen. Killer Instinct Killer instinct is een 1 tegen 1 vechtspel. Het spel leent de set van aanvallen van Street Fighter en is ook erg geïnspireerd door Mortal Kombat, maar onderscheidt zich ook op diverse vlakken: Het spel heeft twee levensmeters. Als er één levensmeter leeg is stopt de ronde en de volgende ronde begint de winnaar met de hoeveelheid energie die hij over had. Combo's worden automatisch uitgevoerd door een combinatie van knoppen. Elke speler heeft twee eindmoves, genaamd "No Mercy". Deze moves zijn minder gewelddadig dan in Mortal Kombat. Ook is er "Humiliation", waarbij de tegenstander gaat dansen. Daarnaast is er een combo breaker waarmee een speler een combo kan onderbreken voordat deze afgerond is. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
 26. Super Mario Kart Super Mario Kart is een racespel waarin je in een kart rijdt. Dit kun je zowel in je eentje als met twee spelers spelen. Je kunt kiezen uit acht personages uit de Super Mario franchise. Ook het thema van elke baan is gebaseerd op de Super Mario franchise. De camera bevindt zich achter de kart die je bestuurt. De bedoeling is om als eerste over de finishlijn te komen. Vierkanten met vraagtekens op de weg geven je extra mogelijkheden om andere rijders aan te vallen of te vertragen. Je kunt bijvoorbeeld een schild afvuren of een bananenschil achterlaten. Als je een Starman pakt kun je een tijdje niet aangevallen worden. Computerspelers hebben een speciale kracht die te maken heeft met het karakter van de computerspeler. Er zijn ook munten aanwezig waardoor de topsnelheid verhoogt wordt. Deze munten zorgen er ook voor dat wanneer je geraakt wordt je alleen munten verliest, maar niet de macht over het stuur kwijtraakt. Plok Dit is een platformspel met in de hoofdrol Plok. Plok kan ledematen naar zijn vijand gooien. Als je de vijand raakt zullen de ledematen weer terug keren naar zijn lijf. Bij sommige puzzels moet je een ledemaat opofferen om een schakelaar om te zetten. Als je de schakelaar raakt komt dat ledemaat aan een klerenhanger te hangen. Deze kan zich naast de switch bevinden of ergens anders in het level. Sommige schakelaars kun je alleen omzetten met een bepaald ledemaat. Er zijn ook power-ups over het level verspreid. Voorbeelden zijn een vlammenwerper, bokshandschoenen en raketwerpers, maar ook zijn er voertuigen zoals een tank of een helikopter. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
 27. Lufia II - Rise Of The Sinistrals Lufia II is een RPG met puzzelelementen die alleen uitgebracht is in Japan en Europa. Je loopt over een wereldkaart en je kunt kerkers in gaan. Je kunt vechten tegen monsters en nieuwe uitrustingen en spreuken vinden of kopen met de opdracht de wereld te redden. Je gezelschap bestaat uit maximaal vier personen en een capsule monster. Zo’n capsule monster kunnen je items en uitrusting geven en zullen evolueren. Reizen kan op diverse manieren zoals warping, een spreuk, een boot die later omgezet kan worden in een onderzeeboot of luchtschip. Later in het spel zijn diverse casino games beschikbaar zoals Black Jack of een slotmachine. Vijanden zie je op de kaart en kunnen ontweken worden. Bewegen is turnbased. Vijanden bewegen alleen als de speler dat doet. Er zijn wapens te verzamelen. In kerkers wordt vooral de nadruk gelegd op puzzels. Sunset Riders Deze conversie naar SNES van het gelijknamige arcadespel speelt zich af in het wilde westen. Het is een zogenaamde run and gun game. Op hoog tempo moet men rennen en over kisten en andere obstakels springen terwijl vijanden van allerlei hoeken aanvallen. Met een revolver kun je jezelf verdedigen. Bonussen kun je vinden in saloons of door zakdragende bandieten te overmeesteren. Ook zijn er power-ups te verdienen, zoals automatisch schieten of een tweede geweer die in een andere richting schiet. Het doel is om alle levels door te gaan en de “outlaw” aan het einde te verslaan. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
 1. Load more activity
×