Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Ik heb zelf een Evercade handheld. Wat ik er tof aan vind zijn de fysieke releases, cartridges, doosjes en het is heel betaalbaar. Wat ik er minder aan vind is dat de cartridges eigenlijk gemodde SD-kaartjes zijn in een andere vorm en dat alle spellen op basis van software-emulatie zijn. Daarom heb ik de console die later uitkwam niet gekocht. De arcade-carts zijn vaak NES-versies in emulatie. Viel mij enorm tegen.
 3. Yesterday
 4. Eerlijk, goed topic en heel passend hier op Retroforum (Welkom overigens!), maar zelf veel te weinig kennis over. Ik heb de naam wel eens gehoord, maar niet iets wat ik ooit gebruikt heb. De mogelijkheid om geëmuleerde roms ermee te spelen is wel heel mooi en ook de mogelijkheden voor homebrew zijn top, maar inmiddels zijn er best wel veel mogelijkheden met betrekking van retro games op handheld en andersoortige hardware. Wat is voor jou hetgene waarin de Evercade er voor jou uitspringt? En welke games speel jij er zo op, TS? Althans, ik ga er even voor het gemak van uit dat jij er
 5. Lieve jongen, in beide gevallen is het iets waar je geen AI voor nodig hebt. Goh, wat zijn we ook weer allemaal interessant met AI... Ik hoor trouwens dat vooral de wind in het stemgeluid én een deel van de muziek is weggefilterd. De oude versie is een door een bandje ingespeelde variatie óp Mull of Kintyre (Zo'n tune die nét niet genoeg erop mag lijken - Hilarisch overigens dat AI niks met Bas' schreeuw op 1:42 aan kon vangen ), en de nieuwe versie is een door Bert Smorenburg gearrangeerde directe knock-off van Mull of Kintyre, waardoor die niet kon worden uitgebracht. Het is alle
 6. Tenzij iemand er 10 heeft
 7. ik denk dat je alleen maar NEE krijgt op je vraag over of dit de meest gebruikte P20000T is
 8. Ik zou graag een onderzoek doen onder de forumleden naar de P2000T computers die jullie in gebruik hebben. Je kunt meedoen via deze link: https://forms.office.com/e/DfeWmtRZXz Als je meerdere P2000T computers hebt, dan mag je m meerdere keren invullen. Je kunt dan in de enquête een groot deel van de vragen die algemeen zijn een tweede keer overslaan. Ik zal jullie van de respons op de hoogte houden. Alvast hartelijk dank voor het invullen.
 9. Ik kwam op dit forum terecht in mijn zoektocht naar Evercade liefhebbers. Tot mijn verbazing kon ik geen topic vinden. Zijn er hier liefhebbers van de Evercade?
 10. Last week
 11. Ik heb geprobeerd met behulp van AI de oude achtergrond muziek beter hoorbaar te maken door de stemmen eruit te filteren Het is eerste liedje waarbij ik dit gedaan heb is thema Ierland zowel de oude als de nieuwe versie. Het is zeker niet perfect maar ik vind het wel aardig gelukt. Thema Ierland oud Thema Ierland nieuw Misschien is het zo mogelijk om alsnog de titel en/of artiest te achterhalen Shazam kan hem nog niet vinden Binnenkort ga ik dit proberen bij het oude thema Amerika van Aad Klaris om zo een volledige versie te kunnen
 12. Hallo, ik heb sinds vandaag een probleem met het opstarten van mijn photo play kast. ALs ik hem aan zet krijg ik de volgende melding: when trying to update a password, this return status indicates that the value provides as the current password is not correct. ik heb hiervoor nog nooit een wachtwoord moeten invullen. Kon altijd gewoon spelen. Kan iemand mij hierbij helpen?
 13. Earlier
 14. Zeker, dat ga ik graag doen. Hartelijk dank!
 15. Versie 0.7 van M2000 is inmiddels officieel gereleased (zie hier) en inmiddels ben ik bezig met versie 0.8. @Hawker17 hierbij een Windows 32-bit "snapshot" versie van M2000; zou jij kunnen testen of ie goed installeert en werkt op 32-bit Windows? M2000-v0.8-snapshot-win32.zip
 16. Oké. Oké. Complimenten aan Martijn (As always). Ik moet toch even een beetje mijn toon matigen. Ja, het is jammer dat er veel gebruik gemaakt moest worden van de oude documentairebeelden, maar het is dus wel een 'lief' project.
 17. Ik heb de film niet gezien, alleen filmpje op YouTube waarin dit fragment te zien is. Dit betreft een foto van een krantenartikel en geen scene uit de serie.
 18. Toch maar een kijkje genomen gisteravond. Is het een van jullie opgevallen dat er heel kort een foto uit de plaaggeest tijd werd geshowd met een scene die nooit in de serie terugkwam. Leek wel op een leeg huis met grote ramen waar ze zaten te schilderen ofzo
 19. Heb toen de kinderen nog wat kleiner waren 2 Blu-Rays gekocht. Mijn favorieten blijven de pompoenenkas en fitness. Fitness is gewoon heerlijk met de stemmen, en de pompoenen is er een waar het project echt wel slaagt en indrukwekkend is, ook wel eens leuk.
 20. "Tapijt". Één die ik me nota bene herinnerde van vroeger, zodat ik dus ook al een vaag gevoel had dat er iets ontbrak. En dat was nog waar ook! Het is nummer 4, en dus één van de oudste. Niks te maken met #50 (Kaarten), wat toch soort van half officieel lijkt te zijn. Het is overigens heel goed mogelijk, dat er nog thuisopnames van deze aflevering bestaan. Één stond dus al op youtube, alleen dat was amateuristisch overgezet vanaf een TV-scherm.
 21. Hallo Dionoid, Dat werkt ! Door de cassette files vanuit 'mijn documenten' te openen is het inderdaad niet meer nodig om als administrator op te starten. Had ik moeten weten, maar ik ontwikkel al jaren geen software meer voor Windows en dan vergeet je kennelijk toch het een en ander
 22. Welke ontbreekt er dan? Die ene aflevering uit seizoen 5? Want dan is het logisch, aangezien dat geen originele uitgave is, maar een fanmade
 23. A13, niet S0. (heb het bericht gewijzigd)
 24. Meen je dit nou?
 25. Kan ik me alleen maar bij aansluiten. En ik moet bekennen dat ik dit zelfs heb gedaan, alleen nooit het hele circuit in een simulator gezet. Enkel de stukjes waar ik twijfels over had. In retrospect had ik aan alles moeten twijfelen... Enfin, het viel gelukkig met een enkele botch wire (A13 -> pin2 van de 74HC157) op te lossen.
 26. Haastige spoed is zelden goed... Check, check en check 1 dag of meer later nog eens. En voor zo'n niet al te grote schakeling is 't handig die in een circuitsimulator te tekenen -zeker als je "scherpe blik" stilaan meer moeite heeft een logicatrein te blijven volgen zonder te ontsporen- waardoor je kan zien of -en zoja hoe- 't de mist in gaat. Ik heb de 157 + logicadoosjes in EWB gezet, daarin viel al gauw A13_1 nogal op (werd 1 keer niet hoog toen 't moest)... De rest is wel in orde. Succes met 't herorganiseren.
 27. Dank voor jouw scherpe blik! Daar gaat inderdaad nog wat fout op die 74HC157 chip.
 28. Inderdaad, dat is ook mijn ervaring. Dank voor de uitleg.
 29. Dat is mij ook opgevallen. Sterker nog, wanneer ik een cassette digitaliseer met een cassettefout E, dan is het programma na "splitape" prima leesbaar. Heb nu ook een melding gekregen op een tape met cassettefout N. Ik kan die code nergens terugvinden in de boeken. Heb jij een idee? Via wat gerommel met poke &h60ac,1 en cload, kom je wel door wat corrupte blokken heen en is er uiteindelijk weer een goed draaiend programma te vinden.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...