Ga naar inhoud

fr4nk

Users
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door fr4nk

  1. Heyho,

    Ik ben Frank uit Utrecht. Opgegroeid in de jaren '80 in de arcadehallen van Breda, Renesse en Scheveningen. Space Harrier was mijn game. Evenals Galaga, Phoenix en Commando. Ik heb ooit voor mijn verjaardag een Atari 2600 gekregen maar die is om onduidelijke reden naar een familielid verhuisd en heb ik nooit meer weergezien. Ik heb een tijdje met de Commodore gepield maar ik liet dat vooral aan mijn maten in Breda die beter konden programmeren en klooien dan ik. In de jaren '90 raakte ik verslingerd aan de PSX en heb spellen als Tony Hawk Pro Skater, WipeOut en Coolboarders kapot gespeeld. Ik liet alles rondom Nintendo en Sega wat links liggen, ik weet eigenlijk nog steeds niet waarom... Na de PSX heb ik geen console meer gehad maar gingen we vooral mini gamenights houden bij het internetbureau waar ik werkte. Doom, Duke Nukem, je weet het wel.

    Toen werd het heel lang stil. Tot ik kinderen kreeg. Voor mijn dochter kocht ik destijds een Wii, maar de sloeg niet echt aan. Voor mijn zoon heb ik nu een Switch gekocht. En een beetje voor mezelf. Want de vibe is terug. We spelen ons gek met Super Smash, Kirby en ik vind het tof om te zien dat mijn zoon van 7 de oude titels van Nintendo Switch Online weet te waarderen. Zelda vind hij fantastisch, evenals Adventures of Lolo.
    Inmiddels probeer ik een RetroPie goed werkend te krijgen, ROMS te vinden, hou ik andere fora weer in de gaten en heb ik nog meer plannen.

    Tot zover! Benieuwd wat ik hier kan bijdragen en kan vinden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...