Ga naar inhoud

pdebruine

User
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over pdebruine

 • Titel
  Pong

Profiel

 • Interesses
  Oude Intertoys speelboeken
 • Console
  Nintendo 64

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. pdebruine

  Oude LEGO-reclames

  Leuk topic, zelf kwam ik deze folders tegen in mijn oude lego boekjes. Ik heb ook nog een ouder lego idee├źn boek (in redelijk slechte staat ). Daar zal ik proberen nog wat scans van te maken.
 2. @RM: Jammer zeg, ik had ze graag van je overgenomen Maar goed als jij ze bewaard hebt zullen er vast wel meer mensen zijn die dat gedaan hebben. Heb je ze bij het oud papier weggegooid? Welke boeken had je allemaal dan?
 3. @Keetie: Ik wilde gewoon eens even terug in de tijd en kijken wat er toen ook alweer allemaal voor speelgoed was. Voornamelijk staat me vaag bij dat ik vroeger een speelgoed pistool had waar een soort van oranje rubberen kogels in gestopt werden in een soort van magazijn. Ook had ik vroeger eens soort van lasertag achtig speelgoed met pistolen en doelen die je met een tuigje op jezelf bevestigde. Ik wilde kijken of ik dat terug kon vinden. @Hinse: Inderdaad van die catalogussen bedoel ik. Je had ze van de Intertoys en de Bart Smit. Speelboom zou ook wel kunnen, wij hadden vroeger een WigWam winkel in ons dorp, die was onderdeel van Speelboom las ik net. Zelf kwam ik ook oude catalogussen van Lego tegen tussen mijn oude speelgoed. Zie bijgevoegde catalogus.
 4. Hallo allemaal, In een nostalgische bui vroeg ik me gisteren af of oude Intertoys/Bart Smit speelboeken van mijn kindertijd (eind jaren 80, begin jaren 90) ergens online te vinden waren. Na wat zoeken kwam ik op de site van Intertoys wel de covers tegen, maar geen inhoud helaas. Is iemand hier die wel eens ergens online tegen gekomen?
×