Jump to content

Angela

User
 • Content Count

  368
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Angela

 1. [..]

  ja tuurlijk ;)

  Maar met GTA maak ik gewoon altijd winst. (op een colom inzetten, dus 1/3 kans)... Enige dat ik verlies maakte was toen ik te hoog was begonnen...

  Maar het is dus heel goed mogelijk dat je verliest. Vooral met die zwart/rood. Zoals je al zegt, als je 1x verliest moet je weer 31 keer winnen om quitte te spelen. Zonder de 0 zou dat gemiddeld lukken, maar door de 0 verlies je dus. Maar op de een of andere manier gaat dat niet op in dat spel.

  En Angela, ik heb wel ns n roulettetafel in t echt gezien, alleen k ken al die benamingen niet uit mn kop :P Daar komt bij dat jij nog lang niet in t casino mag komen >:):P

  Ten eerste: GTA is een computerspel. Het is volstrekt onmogelijk dat een computer een random getal trekt, dat kan gewoon niet. Dus het kan best dat jij het systeem waarmee de computer de keuzes maakt gekraakt hebt.

  Ten tweede: Ik mag zoveel eigenlijk niet :P

 2. Zeg mensen, hebben jullie wel eens een roulette-tafel gezien?

  Sommige sites vinden het blijkbaar niet leuk als je hun plaatjes wil laten zien... maar even weggehaald ;)

  Negeer de lettertjes maar even. Julllie rekenen enkel op 2 van de vele vakjes. rood/zwart. Er zijn er nog veel meer.

  - Er zijn 16 soorten weddenschap in Roulette.

  Door de chips anders te plaatsen kan je op 1, 2, 3, 4, 5, 6, 12 of 18 nummers wedden.

  De volgende tabel is een lijst van alle types weddenschappen en de overeenkomende uitbetalingen voor de weddenschappen.

  Weddenschap Categorie Uitbetaling - in Roulette:

  - Even 1:1

  - Odd 1:1

  - Red 1:1

  - Black 1:1 1-18

  - 1:1 19-36

  - 1:1 1-12

  - 2:1 13-24

  - 2:1 25-36

  - Any Column 2:1

  - Any Number 35:1

  - Twee-nummer combinatie 17:1 (0 en 00 alleen American Roulette!)

  - Drie-nummer combinatie 11:1

  - Vier-nummer combinatie 8:1

  - Vijf-nummer combinatie 6:1 (alleen American Roulette!)

  - Zes-nummer combinatie5:1

 3. Ja, dat verandert zo'n beetje elke 4 minuten... Ik snap het nut van die topics ook niet. Kun je beter je playlist posten.

  Ja, da's waar. En in mijn geval kun je rustig "musicals, meer musicals, meat loaf, musicals" zeggen.

 4. Dat is onzin natuurlijk. Hier wordt nog jaren over gesproken. Men spreekt toch ook over 11 september en de aanslagen in Madrid dat is men toch ook niet na een paar weken vergeten?

  Ik vind dat je wel erg laconiek tegenover het geheel staat. Is jouw keuze maar je kan wel een beetje alerter zijn. Misschien niet altijd goed een 'het gebeurt mij toch niet' instelling te hebben. Want als je in Londen de schade ziet zal je toch wel even moeten slikken denk ik.

  Met een "Het gebeurt mij wel"-instelling schiet je nog minder op. En dingen als 11 september of Madrid worden enkel aangehaald als er weer eens iets de lucht in vliegt, waar of niet?

  Er zijn ergere dingen gebeurd en die zijn ook gewoon vergeten. 7 augustus 1998, bijvoorbeeld. Een aanslag door Al-qaeda op Amerikaande ambassades , 220 doden. Wist jij dat nog? Ik niet.

  Mensen moeten niet zo zeuren "Oh, wat ben ik bang, oh wat is dit eng! Stel je voor dat..." Stel je voor dat heeft nog nooit iemand geholpen en dat doet het nu ook niet. So what? Er zijn een stuk of veertig mensen dood, erg, maar er zijn oorlogen gaande waarbij er meer sneuvelen, denkt niemand aan.

  Met angst bereikt niemand iets.

 5. Ik ga 2 augustus met de boot naar Parijs, kom daar ongeveer 16 augustus aan, het zal wel even slikken zijn voor ik de metro instap.

  Alstjeblieft, zeg... als je zo gaat denken, stel ik voor dat je jezelf opsluit in een schuilkelder en er NOOIT meer uitkomt. Wie weet? Ik woon schuin tegenover een moskee, straks komen hier racistische jongeren die wraak willen, de moskee aanvallen en raak ik ook gewond! Och jee, ik ben zo bang! Met dit soort aanstellerij krijgen die klootzakken dus hun zin.

 6. Mensen, niet zo zeuren hoor, ik ga binnenkort ook naar Londen en ik heb nergens last van. Overal ontploft zooi en er kruipt ook niemand in elkaar als ze naar Enschede of Madrid gaan, noch staat er iemand bij stil dat je op zo'n beetje elke straathoek wel kunt denken "Hier is iemand gestorven", want oor de jaren heen is dat waarschijnlijk wel gebeurt.

  Mensen vergeten snel, over een paar maand hoor je er niemand meer over.

 7. Ik vond het vijfde boek juist nogal zwak. Het einde was volledig uit de lucht gegrepen. In de andere boeken kun je einde achteraf wel aan zien komen, OotP totaal niet. De "sterf"scene was trouwens ook bagger. En veel te weinig Snape.

  Ik luister niet naar geruchten, ik lees het boek vanzelf wel. Ik hoop alleen dat er een love interest komt voor Snape, bij voorkeur van de mannelijke kant ;) Snape is cool :Y

  Och, er gaan zoveel geruchten over boek 6... Er zou een Weasley doodgaan, of Snape ( *haalt fakkel en hooivork vast van stal* ) of Hagrid... doe maar zo'n Weasley, zijn er toch genoeg van. ;)

  En Maike, ik denk dat John zich meteen zou aanmelden voor de film van boek 6 als dat laatste gebeurt ;)

 8. Maar we hebben wel lol gehad! ;)

  Mijn stem is volledig naar de Filistijnen, ik had vanmorgen een tentamen aardrijkskunde en heb bij een vraag waar ik het antwoord niet wist "Kansas" opgeschreven, m'n benen hebben geklaagd, ik heb m'n rechterhand volledig opengehaald en kan nu nauwelijks meer een pen vasthouden.

  Maar het was de enige kans om Meat Loaf de komende tijd in Nederland te zien (misschien ga ik nog in een ander land, ik weet zeker dat 'ie nog in Engeland en Duitsland komt)

  M'n oren zijn inmiddels weer redelijk in orde (beetje Oost-Indisch doof af en toe, maar dat had ik ervoor ook al ;) ), maar het was alle pijn en moeite meer dan waard.

 9. haha doet me opeens denken aan mevrouw Huuskes.

  Bij Herman Finkers thuis wordt Huiskes in het dialect altijd Huuskes. Maar bij hem thuis spraken ze zoveel dialect dat Jansen ook Huuskus werd :D

  Maar wij hebben een wiskunde lerares en die heet Huiskes en die komt ook uit de achterhoek :D Dus dat gaf weer stof tot lol in de les :P

  Ja, die band hebben wij ook tot vervelens toe gekeken in de eerste. ;)

 10. Och, hier is het vrij simpel, we noemen brood wel stoete of zo, maar bij Steenwieks haal je gewoon de H weg voor woorden, vervang je de ij door ie en spreek je een "-en" of "een" kort uit, dus gewoon een N... krijg je wel leuke zinnetjes van...

  "'N ontie in 'n okkie met 'n ekkie eromèn."

 11. Die Russische clown popov schijnt wel goed te zijn. Ik ben zelf niet zo'n fan van clown, meer van acrobaten... tijdens het 100 jaar circustheater gala was er een fransman, meen ik, en die was me toch goed! En hij had alleen een broek aan dus ik nog blijer ;)

  Verder zijn de Mongoliers uit Circus Althoff ook best leuk, maar de clowns zijn verschrikkelijk irritant.

  Popov is dood... ik zie in het museum en in het circus natuurlijk erg veel clowns en soms zijn ze best leuk. Dennis en Vladimir Stoliarov, bijvoorbeeld. Goeie acrobaten zijn er ook erg veel, ik vond The Flying Angels bij Althoff wel erg goed. (En ja, Maike, daar zat Efrem ook bij ;))

 12. Toen ik zag dat het oude adres niet meer toegankelijk was, was ik minder geschokt, dan ik van te voren zou denken. Waarschijnlijk was het doordat het al iets aan voelde komen.

  Ik weet natuurlijk niet hele verhaal over de werkelijke motivatie om de toestemming in te trekken. Maar voor mijn gevoel weet ik wel wie hier vooral achter zit. En ik denk dat jullie allemaal wel weten wie ik bedoel.

  Kun je wel, Chewbacca zomaar de schuld geven... :P;)

 13. [..]

  Een typisch voorbeeld van iets dat Bassie dan weer tegenspreekt... Ik vind, wat Malabar zegt, juist. Niet zozeer zijn mening, maar het feit dat hij beide partijen met elkaar vergelijkt en dan een kant kiest. Voordat ik Bas ontmoette dacht ik ook kwakkeloos dat DJ Koelkast altijd gelijk heeft. Dát is dus het verhaal wat jij gehoord hebt, snappie?

  Ik zeg niet dat DJ géén gelijk heeft, ik zeg alleen dat als je één kant van het verhaal hoort, je dus niet eerlijk kunt afwegen.

  Ondanks dat Malabar wel 2 verhalen heeft gehoord, kan hij natuurlijk ook geen perfecte afweging maken. Hij zegt alleen hoe het in zijn oogpunt is.

  Ik denk dat haast niemand het verhaal van beide kanten precies weet...

  Voordat ik Bas kende, dacht ik dat ik 'm aardig zou vinden... ;)

  Maar meneer van Toor is al langer agressief bezig hoor. Hij heeft een stel deurwaarders genaamd "De Slachters" op Alberto Althoff afgestuurd... (Da's een feit, kan alleen m'n bron niet onthullen, ik hou het maar op meerdere mensen in het circuscirquit)

 14. Och, ik blijf in elk geval wel gewoon doorgaan, vind alleen nieuwe avatars wat irritant en sommige personen UITERST irritant. Maar och, onder de vorige naam mocht ik die ook al niet en nee, het zijn geen users (hoewel... ;) ) voordat iemand zich voor het hoofd gestoten voelt.

  Trouwens... mijn mammie heeft altijd gelijk, daar is het een mammie voor. ;)

 15. Och... ik weet in elk geval al één verzameling die bij de volgende rommelmarkt waarschijnlijk weggaat... en de heren Van Toor kunnen maar beter uit m'n buurt blijven als hun stuitje hen lief is... mits 'ie nog twe vinden valt onder de vetlaag. Zo niet, mogen ze m'n kisten operatief laten verwijderen.

×
×
 • Create New...