Jump to content

Angela

User
 • Content Count

  368
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Angela

 1. Ik heb 'm in iets tussen de 9 en 10 uur non-stop, ook inclusief drinken en lozen, uitgelezen. Aan de positieve kant... veel Snape.
 2. Ten eerste: GTA is een computerspel. Het is volstrekt onmogelijk dat een computer een random getal trekt, dat kan gewoon niet. Dus het kan best dat jij het systeem waarmee de computer de keuzes maakt gekraakt hebt. Ten tweede: Ik mag zoveel eigenlijk niet
 3. Zeg mensen, hebben jullie wel eens een roulette-tafel gezien? Sommige sites vinden het blijkbaar niet leuk als je hun plaatjes wil laten zien... maar even weggehaald Negeer de lettertjes maar even. Julllie rekenen enkel op 2 van de vele vakjes. rood/zwart. Er zijn er nog veel meer. - Er zijn 16 soorten weddenschap in Roulette. Door de chips anders te plaatsen kan je op 1, 2, 3, 4, 5, 6, 12 of 18 nummers wedden. De volgende tabel is een lijst van alle types weddenschappen en de overeenkomende uitbetalingen voor de weddenschappen. Weddenschap Categorie Uitbetaling - in Roulette: - Even 1
 4. Ja, da's waar. En in mijn geval kun je rustig "musicals, meer musicals, meat loaf, musicals" zeggen.
 5. Jerome Pradon in Whistle Down The Wind - The Nature Of The Beast
 6. Met een "Het gebeurt mij wel"-instelling schiet je nog minder op. En dingen als 11 september of Madrid worden enkel aangehaald als er weer eens iets de lucht in vliegt, waar of niet? Er zijn ergere dingen gebeurd en die zijn ook gewoon vergeten. 7 augustus 1998, bijvoorbeeld. Een aanslag door Al-qaeda op Amerikaande ambassades , 220 doden. Wist jij dat nog? Ik niet. Mensen moeten niet zo zeuren "Oh, wat ben ik bang, oh wat is dit eng! Stel je voor dat..." Stel je voor dat heeft nog nooit iemand geholpen en dat doet het nu ook niet. So what? Er zijn een stuk of veertig mensen dood, erg, maar
 7. Alstjeblieft, zeg... als je zo gaat denken, stel ik voor dat je jezelf opsluit in een schuilkelder en er NOOIT meer uitkomt. Wie weet? Ik woon schuin tegenover een moskee, straks komen hier racistische jongeren die wraak willen, de moskee aanvallen en raak ik ook gewond! Och jee, ik ben zo bang! Met dit soort aanstellerij krijgen die klootzakken dus hun zin.
 8. Weet iemand een programma waarmee je veel BMP bestanden tegelijk (Dus niet dingen als "probeer opslaan als... eens ) om kunt zetten in .jpg? Liefst gratis en geen trial.
 9. Mensen, niet zo zeuren hoor, ik ga binnenkort ook naar Londen en ik heb nergens last van. Overal ontploft zooi en er kruipt ook niemand in elkaar als ze naar Enschede of Madrid gaan, noch staat er iemand bij stil dat je op zo'n beetje elke straathoek wel kunt denken "Hier is iemand gestorven", want oor de jaren heen is dat waarschijnlijk wel gebeurt. Mensen vergeten snel, over een paar maand hoor je er niemand meer over.
 10. Och, er gaan zoveel geruchten over boek 6... Er zou een Weasley doodgaan, of Snape ( *haalt fakkel en hooivork vast van stal* ) of Hagrid... doe maar zo'n Weasley, zijn er toch genoeg van. En Maike, ik denk dat John zich meteen zou aanmelden voor de film van boek 6 als dat laatste gebeurt
 11. Maar we hebben wel lol gehad! Mijn stem is volledig naar de Filistijnen, ik had vanmorgen een tentamen aardrijkskunde en heb bij een vraag waar ik het antwoord niet wist "Kansas" opgeschreven, m'n benen hebben geklaagd, ik heb m'n rechterhand volledig opengehaald en kan nu nauwelijks meer een pen vasthouden. Maar het was de enige kans om Meat Loaf de komende tijd in Nederland te zien (misschien ga ik nog in een ander land, ik weet zeker dat 'ie nog in Engeland en Duitsland komt) M'n oren zijn inmiddels weer redelijk in orde (beetje Oost-Indisch doof af en toe, maar dat had ik ervoor ook
 12. Ja, die band hebben wij ook tot vervelens toe gekeken in de eerste.
 13. Och, hier is het vrij simpel, we noemen brood wel stoete of zo, maar bij Steenwieks haal je gewoon de H weg voor woorden, vervang je de ij door ie en spreek je een "-en" of "een" kort uit, dus gewoon een N... krijg je wel leuke zinnetjes van... "'N ontie in 'n okkie met 'n ekkie eromèn."
 14. Weet ik.. maar het was zo... lang... en waar, natuurlijk.
 15. *bedwingt de neiging om "amen" te zeggen*
 16. Popov is dood... ik zie in het museum en in het circus natuurlijk erg veel clowns en soms zijn ze best leuk. Dennis en Vladimir Stoliarov, bijvoorbeeld. Goeie acrobaten zijn er ook erg veel, ik vond The Flying Angels bij Althoff wel erg goed. (En ja, Maike, daar zat Efrem ook bij )
 17. Kun je wel, Chewbacca zomaar de schuld geven...
 18. Voordat ik Bas kende, dacht ik dat ik 'm aardig zou vinden... Maar meneer van Toor is al langer agressief bezig hoor. Hij heeft een stel deurwaarders genaamd "De Slachters" op Alberto Althoff afgestuurd... (Da's een feit, kan alleen m'n bron niet onthullen, ik hou het maar op meerdere mensen in het circuscirquit)
 19. Och, ik blijf in elk geval wel gewoon doorgaan, vind alleen nieuwe avatars wat irritant en sommige personen UITERST irritant. Maar och, onder de vorige naam mocht ik die ook al niet en nee, het zijn geen users (hoewel... ) voordat iemand zich voor het hoofd gestoten voelt. Trouwens... mijn mammie heeft altijd gelijk, daar is het een mammie voor.
 20. Zeg, ik heb geen moeite om ergens op gewezen te houden, maar dan door mods en admins, dus niet door jou. Oftewel, bemoei je niet met mij, daar zijn wel mensen voor.
 21. Och... ik weet in elk geval al één verzameling die bij de volgende rommelmarkt waarschijnlijk weggaat... en de heren Van Toor kunnen maar beter uit m'n buurt blijven als hun stuitje hen lief is... mits 'ie nog twe vinden valt onder de vetlaag. Zo niet, mogen ze m'n kisten operatief laten verwijderen.
 22. Een erg slimme moeder, waarschijnlijk Mijn mammie mocht de dag voor moederdag een doos bonbons uitzoeken op mijn kosten
 23. Ik zit te wachten tot seizoen 8 van Baantjer er is... *wil aflevering met Stanley Burleson* en buiten dat... alle musicals zijn welkom.
 24. Een muurtje bij Geheime Agenten? Da's toch uit prof? *heeft net economietentamen gehad, de scherpte is er wel weer uit voor vandaag
×
×
 • Create New...