Jump to content

Harrie

User
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Harrie

  • Rank
    Pong

Profiel

  • Console
    Photoplay spirit 2.1

Profile Fields

  • Interesses
    Photoplay

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Probleem opgelost Het bleek dus een kapotte compoort 3 te zijn. Nu het touchscreen op compoort 4 aangesloten. In de instellingen van Touch.ini ipv 3 9600 3 nu ingevuld 4 9600 4 (poortnr. baudrate. IrQ) Alles werkt nu naar behoren, waarschijnlijk krijg ik een fout als ik via een modem contact zou willen maken, maar die optie zal wel nooit gebruikt gaan worden... als het nog zou werken bij Funworld. In ieder geval wel veel geleerd over deze machines. Nog 1 vraagje rest er, de dongle is aangesloten op een zogenaamde I/O poort , lijkt op een para
  2. Ik had de HDD in een andere pc, let wel, zonder enige vorm van Windows erop. Geboot vanaf dos 6.22 bootdisk Op de HDD een file op gezet van de Elo site genaamd comdump.exe Na het terugplaatsen van de harddisk werkte het touchscreen spontaan, maar nadat ik alles weer gefatsoeneerd had en dichtgebouwd weer geen touch. Met de spatiebalk in PTS dos beland en het comdump programma gestart met de variabelen comdump 3 9600 3 Volgens de diagnose beschrijving van Elo komt er wel degelijk een touch signaal op compoort 3 binnen 9600 baud en IRQ3 Maar op de een
  3. dit vond ik op de elo site. http://media.elotouch.com/pdfs/manuals/intelli.pdf IntelliTouch Serial Controllers The IntelliTouch serial controllers have one green diagnostic LED. Following power on, the controller performs a short self-test, where the LED stays lit. After the self-test, the LED flashes once per second, indicating normal operation. The self-test results are displayed by most Elo driver software. During normal operation, the LED also indicates controller/host communication is in progress. When the touchscreen is touched, the LED should ligh
  4. Goedemorgen... Naar boven had ik al geprobeerd... Ook links van de dongle zit nog een com poort...deze geeft ook geen verbetering. Is er een programma om te testen of het touch gedeelte goed werkt. als ik de photo play opstart gaat op het touch printje een ledje knipperen. zodra ik eenmaal het scherm aanraak blijft dit groene ledje constant aan. Na het losnemen van de com kabel knippert het ledje weer tot ik het scherm een keer aanraak.
  5. Hoi DJ. Zo beter? Ik heb zojuist de bios in default gereset. Maakt niets uit qua werking. Gr Harrie
  6. Hallo Djkoelkast, Zoals verzocht stuur ik een aantal foto's mee van de bios instellingen en een foto van het moederbord wat er in zit. De I/O instellingen had ik al gevonden op het forum. Het ledje van de touch brand altijd, ook las ik het scherm aanraak...klopt dat ?
  7. Hoi Hoi. Blij dat er een forum is van Photoplay... Ik heb sinds gisteren en photoplay spirit 2.1 Dat staat er tenminste op de kast. Als ik de machine start komt er een beeld met IGO4, maar ik kan op geen enkele manier de touch aan de gang krijgen Het groene ledje op het touch printje brand wel. Nu denk ik dat er een andere computer in zit dan origineel. Hij zat er ook maar lala ingeschroefd. Ik heb ook 1 usb stekker over, terwijl de pc geen usb heeft. Het is zeker niet het door iedereen genoemde 6vwe board. Tijdens het opstarten sta
×
×
  • Create New...