Ga naar inhoud

WouterBoeve

Users
  • Aantal items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door WouterBoeve

  1. 57 minuten geleden, doeska zei:

    Ik ga zeker wel weer een kijkje nemen. Al heb ik al wel 2 keer een tentoonstelling bezocht (waaronder de eerste in 2004) blijf ik het toch wel leuk vinden.

    Ik ben er in 2017 geweest, erg leuk om ze in het echt te zien

  2. 36 minuten geleden, djkoelkast zei:

    Absoluut niet, ik ga niet naar iemand die mij compleet verrot heeft gescholden op basis van dingen die helemaal niet waar zijn en nooit naar wat dan ook heeft willen luisteren. Echt niet.

    Lijkt me inderdaad, vervelend, vooral als je fan van iemand was☹

  3. 2 uren geleden, samba-boy zei:

    Als het nou de éérste museumexpo was die ze deden, maar dit is de zoveelste. Ik heb echt wel wat beters te doen, zeker als ik zie wat voor volk erop af komt.

    Bassie & Adriaan volk😉 het kan natuurlijk heel gezellig worden!

  4. 9 minuten geleden, djkoelkast zei:

    Ik heb al een hele tijd facebook niet meer bekeken, ik log alleen af en toe in op messenger omdat ik bepaalde mensen alleen daar spreek, verder geen facebook meer. Heerlijk.

    Kijk wel af en toe op Reddit, volg daar een paar groepen die ècht mijn interesse hebben (en minder 'cluttered' zijn dan facebookgroepen).

    Je kan natuurlijk ook beter het retroforum gebruiken he😉😊

  5. 7 minuten geleden, Ross zei:

    Ik heb net van het weekend Facebook, Instagram, TikTok etc van mijn telefoon geflikkerd. Nu merk je pas hoe vaak je je telefoon pakt om even te kijken....

    Zeker waar, alleen heb ik daar nog steeds last van, omdat ik wil weten wat op retroforum gebeurt😉

  6. Oke er is al bijna een jaar niks in dit topic geplaatst, maar ik vind dit toch een interessant onderwerp, eigenlijk is alleen YouTube en Whatsapp belangrijk, voor mij, YouTube om Filmpjes te kijken en te maken, en whatsapp, om afspraken te maken, en het is handig voor werk, maar apps zoals tiktok, snapchat, en instagram boeien me niks, misschien dat ik in de toekomst een facebook account maak, maar dat weet ik nog niet zeker!

  7. 2 minuten geleden, samba-boy zei:

    Het is een discussieforum, Plat. Als je zo graag alleen jezelf wil horen en geen weerwoord wil hebben op wat je uitkraamt, koop een dagboek.

    Klopt, het is een discissieforum over series en andere dingen, niet voor iets onbenulligs 

  8. 2 uren geleden, samba-boy zei:

    Je moet beter schrijven wat je bedoelt. Als je trouwens wat meer tijd spendeert aan je reacties, en wat meer werkt met leestekens zoals punten en minder met afkortingen als sws, zou dat al heel wat schelen.

    En wat je nu schrijft is ook al iets anders van wat je eerder zei.

     

    Ineens wordt me in het geheel duidelijk waarom die spelfouten in die laatste video voor jou niet zo'n probleem waren. Sws.

    We laten de discussie maar voor wat het is, ik neem aan dat niemand op een discussie zit te wachten!

  9. 57 minuten geleden, samba-boy zei:

    Ja, maar dat zegt hij toch ook? Je maakt er een 'kip of het ei' van, terwijl @RM gewoon terecht opmerkt; dvd's worden minder verkocht omdat alles online komt. Het is absoluut niet 'alles komt online omdat dvd's minder verkocht worden'.

    Je moet goed lezen, ik zei dat de DVD's sws al minder verkocht worden, ook als het niet op YouTube komt 

  10. 33 minuten geleden, RM zei:

    Andersom ;).

    Doordat alles op youtube staat komen er geen DVD's meer.

     

    Klopt, maar anno 2020 kijken veel mensen naar videoland/netflix/YouTube DVD,s worden steeds minder populair 

  11. 15 minuten geleden, samba-boy zei:

    En je wil ook graag het laatste woord hebben. Volgens mij... Ik maak deze zin even niet af, zoek het uit.

     

    Overigens is het verhaaltje van Aad over 'zomerstop' natuurlijk gewoon onzin, en al helemaal waarom ze Europa afl 1 er ook weer van af sleurden: waarschijnlijk hebben ze na fel overleg (of bellen met de thuisbasis) in allerijl besloten al die series snel offline te knallen, om er enigszins "exclusiviteit" aan te hangen. Dvd's werden al niet meer gekocht, maar nu werd het wellicht ook niet meer op Videoland bekeken?

     

    Het is een beetje het Disney Vault-systeem van vroeger; videobanden en dvd's slechts tijdelijk verkrijgbaar maken, zodat de vraag aanhoudend bleef. Alleen, dat werkte vroeger. Kids van nu zijn verwend. Beschikbaarheid is wat telt.

    Ik denk niet dat het onzin is, een jaar geleden was er ook een zomerstop, en ja het zou kunnen dat de DVDS niet meer goed liepen door dat het op YouTube komt, maar dan heb je na de zomer toch weer het zelfde probleem?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...