Ga naar inhoud

RM

Moderator Retroforum
 • Aantal items

  4842
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RM

 • Titel
  Dig Dug
 • Verjaardag 31-12-1983

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Gamen, TV Programma's, Pools, Contests...
 • Console
  NES / GB / Wii / Wii U

Recente bezoekers van dit profiel

6218 profielweergaven
 1. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ik heb inmiddels je inzending verwerkt in de OP
 2. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ja die heb ik wel ontvangen . Wellicht zit er iets niet goed in jouw account? m.b.t. de pool; Wat ik al zei: Lever alsnog je inzending in zoals je die door wilde geven. Ik ga er van uit dat je dat in alle eerlijkheid doet, ook als je in zou hebben gezet op de inmiddels bekende eerste afvaller. Zodra de inzending binnen is zal ik deze alsnog verwerken.
 3. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Hi Joost, het spijt me het te zeggen, maar ik heb echt niets van jou ontvangen... Ik kan mij ook herinneren dat dat vorig jaar ook al een keer zo was...? Kun je een printscreentje maken van je PB die je naar mij zou hebben verstuurd?
 4. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  De eerste afvaller is bekend en de OP is al bijgewerkt. Dit jaar worden in het schema niet de behaalde punten weergegeven, maar de punten die potentieel nog behaald kunnen worden. Voor onderdeel 1 is het maximaal aantal te behalen punten 208 (40+36+32+28+24+20+16+12). Voor onderdeel 2 is het maximaal aantal te behalen punten 80 (8x10 pasvragen (jokers)). Als een kandidaat uit het spel ligt dan worden voor zowel onderdeel 1 als onderdeel 2 de misgelopen punten direct afgetrokken van het potentiële eindtotaal. Je krijgt dus ook puntenaftrek als de afvaller van de week niet goed is voorspeld. Op deze manier heeft iedereen een iets inzichtelijker weergave van hoeveel punten iedereen nog kan halen.
 5. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Top Maar dat betekent nu dus ook dat jouw moeder een keiharde concurrent is voor ons allemaal, gezien zij nu ook een award kan winnen
 6. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ik heb inmiddels de schema's in de OP geplaatst en mijn inzending zichtbaar gemaakt. @djkoelkast, @Logitech, @MarsM, @Joost, @Ross, @samba-boy Verder heb ik nog slechts 2 (en een half ) inzending binnen, dus aan de rest (eenmalig) de reminder om in te zenden voor vanavond 18:00, want anders hoeven we niet eens aan de pool te beginnen .
 7. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Hmm.. ok.. Dan moet ik even mijn bestand iets aanpassen, maar dat komt goed ;). Leuk!
 8. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Inderdaad! Nu de rest nog
 9. Mwoa, ik weet niet. Bij de meeste foto's vind ik de Sony inderdaad beter, maar als je echt retrobeelden wilt creëren dan heb je aan die Casio wel een leuk toestelletje . Smaken verschillen.
 10. Liever Juve dan Atletico! Blij dat die er ook al uitliggen
 11. RM

  Wie is de Mol? # 2

  Of juist wél . Ze kan ook juist denken dat ze net moet doen alsof ze teleurgesteld is zodat niemand haar als de Mol zou zien mocht zij dan gekozen worden. Dat heb ik dus al duidelijk bij Martijn; Die wil zo graag en is zo fanatiek dat die teleurstelling gewoon niet van zijn gezicht gehouden kan worden en die baalt denk ik écht .
 12. RM

  Er is er één jarig! #2

  Van harte @djkoelkast!!
 13. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  I know Eigenlijk begon dat al met seizoen 5, toen het vanaf dat moment enkel nog voor bekende Nederlanders was
 14. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ja sowieso de opzet daarvan en die vele lagen die er in zitten! Zo zouden ze het in Nederland ook moeten doen, maar dat niveau wordt al lang niet meer gehaald...
 15. RM

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Geen probleem . Maar je weet niet wat je mist . Zojuist aflevering 1 gezien en deze is al veeele maten beter dan het gehele Nederlandse seizoen 19!!
×