Jump to content

RM

Moderator Retroforum
 • Content Count

  5,626
 • Joined

 • Last visited

About RM

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 12/31/1983

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  NES / GB / Wii / Wii U / Switch

Profile Fields

 • Interesses
  Gamen, TV Programma's (inclusief series en tekenfilms), Pools, Contests...

Recent Profile Visitors

17,018 profile views
 1. Ik heb inmiddels de OP volledig bijgewerkt en dus is de eindstand van de Pool ook zichtbaar. De awards volgen nog (zo spoedig als mogelijk).
 2. Ik heb inmiddels de nieuwe tussenstand en mijn inzending voor aflevering 7 in de OP bijgewerkt
 3. En ik sluit mij volledig aan op bovenstaande. En als je alles goed observeert en aanhoort dan weet je ook wie de laatste afvaller gaat worden...
 4. Ik heb inmiddels de tussenstand tot en met aflevering 5 bijgewerkt in de OP. Daarnaast heb ik ook mijn inzending voor aflevering 6 aan de OP toegevoegd (en ik heb daarbij voor een tactische inzet gekozen ).
 5. Dat is allemaal seizoen 1 . Het zou meer interessant zijn als het seizoen 3 (rechter David) was .
 6. Zojuist de 4e aflevering gezien en die was weer zeer goed, maar toch zit hier wel een element in die tot discussie kan leiden... Ik ben benieuwd naar jullie reactie / gedachte hierover. Ik ga zodadelijk de stand bijwerken en uiterlijk morgenavond zal ik ook direct míjn inzending voor aflevering 5 in het topic zetten .
 7. Ik vraag mij dan toch af waar je aan denkt
 8. Dit is echt zoveel leuker en zoveel beter gemonteerd ten opzichte van wat Nederland ons voorschotelt.... Alleen al die begin scene waarin Gilles die pannenkoekjes staat te bakken en die eieren in beeld komen en je je meteen afvraagt waar dat voor dient. En dan inderdaad die droge humor van "ze stappen in met 26 eitjes... krak..." en de veel betere opdrachten.. Het is gewoon een genot om naar te kijken! Ik heb inmiddels de tussenstand en het afvalschema weer bijgewerkt in de OP. Ook als je de aflevering nog moet zien kun je gerust kijken, want je wordt niet (direct) g
 9. Mijn inzending voor aflevering 3 is inmiddels in de OP geplaatst.
 10. En ook voor deze contest bijgaand de awards
 11. Jullie hadden nog awards van mij tegoed . Hierbij de winnaar en de runner-up award!
 12. Weet je zeker dat die bestaat?
 13. Ik heb inmiddels de OP aangevuld met alle deelnemers aan de Pool en alle inzendingen voor de eerste aflevering. Ik heb nog geen tijd gehad om de tiende kandidaat te verwerken, alsook niet de mogelijkheid gehad om de afvaller al te verwerken, dus dat volgt later.
×
×
 • Create New...