Jump to content

RM

Moderator Retroforum
 • Content Count

  5,292
 • Joined

 • Last visited

About RM

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 12/31/1983

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  NES / GB / Wii / Wii U

Profile Fields

 • Interesses
  Gamen, TV Programma's, Pools, Contests...

Recent Profile Visitors

10,415 profile views
 1. Inmiddels is het aantal inzendingen zo goed als gestopt. Zodra ik meer tijd heb zal ik gaan nadenken over algemene hints, te beginnen voor de BN'ers die helemaal nog niet geraden zijn. Zodra de hints gegeven worden zijn die antwoorden op dat moment nog slechts 1 punt waard.
 2. RM

  Bassie & Adriaan #11

  Ik vind het niet echt geniaal, maar het is wel aardig
 3. Dat snap ik en daarom heb ik de Pool dusdanig opgezet dat we voor zowel de NL als de BE versie dezelfde opzet kunnen gebruiken. Dat betekent dus dat de NL versie is ingekort en de BE is uitgebreid. Voor mij is deze opzet ook amper werk, gezien alles automatisch kan worden doorberekend. Als je niet (actief) kijkt dan zou je nog mee kunnen doen, gezien de antwoorden op de vragen ingevuld kunnen worden met behulp van je gevoel van wie je denkt dat het is in combinatie met de statistieken tabel.
 4. Zodra de kandidaten bekend zijn (vermoedelijk 22 december) wordt hier de informatie bijgewerkt. Hieronder wordt (zodra het programma is gestart) het afvalschema van de kandidaten en de stand van de pot per aflevering bijgehouden. Om spoilers te voorkomen wordt deze informatie verborgen. De opzet van deze Pool is zoals gezegd eenvoudiger: Er zijn geen dilemma's, geen vrijstellingen, geen tactische denkspelletjes en geen executies meer. Iedereen die meedoet blijft dus tot het eind van het seizoen in het spel en blijft zo kans maken op ofwel
 5. Het zou niet meer dan logisch zijn... Nieuw tijdperk
 6. RM

  Bassie & Adriaan #11

  Heeeel bijzonder.... In totaal 31 minuten B2 in zowel de Sleutel als De Diamant?! 9 minuten van de Huilende Professor?! Ik weet niet hoe die berekeningen tot stand zijn gekomen, maar zelfs een klein kind weet dat dat niet kan kloppen... Als ik Aad was zou ik jaren geleden al gezegd hebben "Jongens, we gaan rond de tafel zitten en we komen er wel uit", maar dit begint zielig te worden. En het is allemaal niet nodig... Alle acteurs zijn 80+, waar zijn we mee bezig?
 7. RM

  Bassie & Adriaan #11

  Dit werd gisteren ook uitgebreid meegenomen in de show van Ruud de Wild op Radio 2 en er werd zelfs een dag top 5 aan besteed. Ik heb de moeite genomen dit op te nemen: B&A 25-11-2020 Radio 2.mp3
 8. RM

  Bassie & Adriaan #11

  Hij werd in maart nog 86 jaar en er werd nog een item aan hem besteed in het Jeugdjournaal
 9. We hebben inmiddels een nieuwe deelnemer en er zijn weer 2 nieuwe onthullingen! De OP is weer bijgewerkt .
 10. Dat bedoel ik . Op dit moment hebben de deelnemers die meedoen bij elkaar al 77 verschillende namen genoemd
 11. Met een beetje zoekwerk moet je een eind kunnen komen . Inzendingen die ik al eerder heb ontvangen bewijzen dat het te doen is, er zijn nog slechts 8 namen niet geraden .
 12. De bovenste optie staat al aan en het werkt nog niet, dus ik zal er mee moeten leven . Ach, er zijn ergere dingen.
 13. "Het geld is binnen zoek het maar uit" Top antwoord! . In ieder geval dank voor jouw inzet dj. Meer kun je niet doen .
 14. Dat werkt bij mij ook niet...?!
 15. Ik heb hetzelfde "probleem"
×
×
 • Create New...