Jump to content

RM

Moderator Retroforum
 • Content Count

  5,452
 • Joined

 • Last visited

About RM

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 12/31/1983

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  NES / GB / Wii / Wii U

Profile Fields

 • Interesses
  Gamen, TV Programma's, Pools, Contests...

Recent Profile Visitors

12,992 profile views
 1. Ik zou ze uitpakken en vervolgens in vacuum trekken, dan wordt het een dikke flippo .
 2. RM

  Bassie & Adriaan #11

  Ieder woord dat hier aan verspild wordt is er één teveel .
 3. Een big mac van 18 jaar oud die niet groen uitgeslagen is van de schimmel? Het kan echt niet goed zijn. Ik zou dan ook bijna een pak oreo koekjes kopen, uitpakken en laten liggen en ik durf dan te wedden dat binnen 2 weken de vliegen er op zitten.
 4. Maar... Hoezo verzameling?!. Het zijn koekjes dus die kun je niet bewaren en/of verzamelen. Na 2 weken staat de schimmel er op, zo niet eerder. Je zou hooguit een foto kunnen maken, maar heeft dat charme? En 15.000 dollar voor een ordinair koekje vind ik ook zwaar over de top... Rare jongens, die Amerikanen.
 5. Jep en met een beetje geluk of pech (hoe je het bekijkt) worden deze opnamen over een aantal jaren voor het dubbele bedrag aangeboden. Dan heeft de vorige eigenaar tijd gehad om ze te digitaliseren en dan kan er lekker aan verdiend worden. En dan kunnen er van de opbrengst weer nieuwe opnamen worden aangekocht en de cirkel is weer rond .
 6. Ach natuurlijk, de Franse taal is de originele tekst, daar is niets betweterigs aan! Dat verklaart dan ook meteen waarom de Nederlandse versie 2,5 minuut duurt en de Engelse versie 46 seconden; De Franse versie duurt ook 2,5 minuut, maar na 46 seconden stopt de muziek even en gaat daarna instrumentaal verder, dus de Engelse versie stopt daar en voor de Nederlandse versie werd die muziek doorgetrokken en hebben ze er gewoon een hele tekst bij verzonnen .
 7. In het Engels heet hij ook Ovide, puur om de grap met "Video" te maken. En wat betreft dat "rijmen"; dat is puur het gebrek aan vertaling (die heel vaak vrij slecht is). De originele tekst is van dat stukje is: "but Groaner knows no smarty, Can ruin Ovide's party".
 8. Peter R. De Vries wíst ook heel veel van heel veel zaken en heeft ook heel veel gedaan en heel veel betekend voor vele mensen. Een man die altijd heeft gestreden voor gerechtigheid, die zich altijd in zaken vastbeet, moorden heeft opgelost en nu zelf ook is vermoord... Vanaf het moment dat hij is neergeschoten heb ik nog de hoop gehad dat hij het zou overleven, maar als dan uiteindelijk toch dat bericht komt... Vreselijk! Het is onbeschrijflijk, onbegrijpelijk, onwerkelijk, afschuwelijk, heftig en vooral een zeer laffe daad. Op de radio heb ik ook meerdere malen geho
 9. RM

  EK voetbal 2020 Pool

  Wedstrijddag 22 (de finale) is gisteren gespeeld en daarmee is het toernooi en dus ook de Pool afgelopen. Hieronder de uitslagen per deelnemer; En dan stonden er nog een aantal detailvragen open. Hieronder de juiste antwoorden op de detailvragen en de verdiende punten per deelnemer; En daarmee zijn alle punten berekend en zijn de winnaars van de awards bekend. Hinse wint de Pool en krijgt: Jorn99 wordt 2e en krijgt: De standen
 10. RM

  EK voetbal 2020 Pool

  Wedstrijddag is 21 gespeeld. Hieronder de uitslagen en verdiende punten per deelnemer; De standen zijn weer volledig bijgewerkt in de OP
 11. RM

  EK voetbal 2020 Pool

  Wedstrijddag is 20 gespeeld. Hieronder de uitslagen en verdiende punten per deelnemer; De standen in de OP werk ik morgen weer bij.
 12. RM

  EK voetbal 2020 Pool

  Wedstrijddag is 19 gespeeld. Hieronder de uitslagen en verdiende punten per deelnemer; @Hinse is inderdaad niet meer in te halen, dus die kunnen we al wel feliciteren met de winst . En dan kunnen we inmiddels ook een detailvraag met zekerheid invullen; De standen zijn bijgewerkt in de OP
×
×
 • Create New...