Ga naar inhoud

RM

Moderator Retroforum
 • Aantal items

  4723
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RM

 • Titel
  Dig Dug
 • Verjaardag 31-12-1983

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Gamen
 • Console
  NES / GB / Wii / Wii U

Recente bezoekers van dit profiel

5884 profielweergaven
 1. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Nogmaals: Het heeft alles te maken met goed lezen. Doe je inzending voor vrijdag 18:00 en het wordt vanzelf duidelijk . Met de inhoud van de pool bedoel ik puur dat je niet moet gaan aangeven hoeveel punten je hebt en welke antwoorden je hebt ingezonden op welke vragen; Puur om het zo spannend mogelijk te houden . En ja, we staan open voor feedback (vandaar de nieuwe opzet), en we kunnen prima tegen kritiek. Maar: - heb ook vertrouwen in ons als organisatie en oordeel niet te snel - het zou ook leuk zijn (niet verplicht) om ook af en toe wat meer interactie te hebben en wat leuke berichten te zien in plaats van alleen maar "negatieve" berichten; Dat motiveert zoals gezegd ook meer - de reacties die samba-boy plaatst in dit topic hebben niets met kritiek te maken, maar alles met olie op vuur gooien, uit de tent lokken en cynisme en zijn niet nodig; Het voelt voor mij/ons als trappen en het zou ook hem ook sieren als hij daar op terug zou kunnen komen, maar tot nu toe zegt hij helemaal niets. Niet iedereen is van deze "grappen" gediend.
 2. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  We hebben al een aantal keer aangegeven dat er een plan is uitgedacht en dat er al een hint daartoe is gegeven. Het meedenken wordt zeker gewaardeerd, maar je zou ook wellicht iets meer vertrouwen kunnen hebben in ons plan . Dus... Laat iedereen gewoon de inzendingen insturen en ons aan het originele uitgedachte plan houden, dan wordt de rest vanzelf duidelijk . Zoals al gezegd, niets is wat het lijkt. En ja, het programma is ook saai op dot moment, maar dat staat los van de pool en de constructieve opmerkingen die gemaakt moeten worden om de lolbroek uit te hangen. Ik zou daar graag nog een onderbouwong voor zien en daarnaast ook graag willen verzoeken om daar mee te stoppen om de sfeer te bewaren .
 3. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Dit soort berichten kan ik wel erg waarderen Zoals aangegeven staat de vragenlijst voor aflevering 3 allang in het topic (en de OP). Ik verneem graag wie er op een leuke manier nog met de pool wil meedoen en in dat geval kunnen de inzendingen worden gedaan.
 4. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Dat was gisteren. En dan vandaag als kers op de taart het filmpje met zogezegd leuke bijgevoegde tekst. Ik kan dat niet anders opvatten dan pure cynisme en hier wordt wordt duidelijk de draak mee gestoken. Graag zie ik de reactie van @samba-boy hier op.
 5. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ik heb inmiddels met Hinse en djkoelkast prive contact gehad, dus daar gaat het niet om. Waar gaat het dan wel om? Naar aanleiding van de terechte feedback van Hinse vorig jaar (over de nutteloze tussenstanden) hebben wij in alle creativiteit iets proberen te bedenken wat op het echte spel lijkt en wat afweek van afgelopen edities. Dat het net als in het echte spel keihard werkt is een consequentie daarvan. Iemand is de pechvogel en het had iedereen kunnen zijn. Er was bij de organisatie echter een uitgedacht plan die inhoudelijk uiteraard niet kan worden verraden, maar een eerste hint naar aanleiding van de executie van gisteren is allang gepubliceerd (inclusief de nieuwe vragen). Blijkbaar is de opzet qua ingewikkeldheid en met afvallers niet ideaal, is het te uitgebreid en wil ik het allemaal wel te mooi doen. Maar ik wíl het ook graag mooi doen. Mijn verwachtingspatroon is duidelijk te hoog, dat besef ik. Wat andere mensen helaas lang niet altijd beseffen is dat in het organiseren van dit soort pools giga veel tijd zit; spelverloop uitdenken (1 complete dag) vragen bedenken (2 avonden per week) scores berekenen/grote administratie (1 avond) schema's maken en photoshop voorbereidingen (1 avond) enz. Als ik dan in plaats van wat meer enthousiasme constant berichten lees in de strekking van "Nou het duurt wel allemaal erg lang", "Ik mis alleen het muziekje nog", "Er zitten spoilers in de vragen",..., dan motiveert dat qua organisatie ook niet. Ik krijg dan ook niet het gevoel dat mensen de moeite doen om het te "willen" begrijpen (er wordt gewoon niet goed gelezen), maar er is wel tijd om de lolbroek uit te hangen. Ik verwacht niet elke week een reactie als gaaf!, mooi!, wow!, maar ik verwacht ook geen reacties die nu 2x door @samba-boy worden geplaatst, want die zijn verre van constructief en druipen van cynisme. En als ik vervolgens aankondig te stoppen dan blijft het stil. Als het anders is dan hoor ik dat graag, want ik vraag mij oprecht af voor wie ik het aan het doen ben (het kost mij namelijk tot nu toe gemiddeld 15+ uur per week). Ik ben niet uit op het voeren van dergelijke discussies, maar word daartoe wel constant uit mijn tent gelokt. En nu besteed ik weer de halve middag en mijn vrije avond hier aan.
 6. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Omdat we het gevoel hebben dat we te kakken worden gezet, daarom. We stoppen er allebei weken werk in en proberen er nog wat van te maken hier en het enige wat we terug krijgen zijn cynische berichten als hierboven, commentaar, negativiteit of geen enkele reactie. Als het dan zo moet dan is de lol er wel af. Spijtig maar helaas. En verder ga ik er niet over uitwijden om verdere escalatie te voorkomen.
 7. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Allen, We hebben besloten om de pool te stoppen. Erg jammer, maar op deze manier gaan we niet verder. Iedereen bedankt voor zijn bijdrage.
 8. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Tja, helaas moet iemand de eerste zijn...
 9. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Net als in het echte spel is alles uitgedacht en is niets wat het lijkt. Goed blijven opletten dus en het spel strategisch spelen . Voor de duidelijkheid: Ook als organisator heb ik geen grotere of kleinere kans om vroegtijdig uit de pool te vallen. Ik heb namelijk zelf ook niet het antwoord op de wekelijkse vragen en weet ook niet wanneer de antwoorden bekend worden. Antwoorden manipuleren is ook niet mogelijk, want mijn inzendingen deel ik versleuteld via pb naar TMP. Zoals jullie gewend zijn deel ik na afloop weer alle statistieken om het verloop van de pool terug te kunnen bekijken. Verder zoals gezegd staat het een ieder vrij om hier vooral lekker te reageren over het verloop van de serie en over je verdenkingen, zolang het maar niet over de inhoud van de pool gaat. En het staat jullie ook vrij om te helpen met het verzinnen van vragen, want zoals je zult begrijpen gaat in het organiseren van dit alles best veel werk en tijd zitten. Alle hulp en positiviteit is daarom zeker welkom!
 10. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ja, ik ik ben ook blij dat iedereen het leuk vindt
 11. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Dus voor de duidelijkheid: @djkoelkast, @Logitech en @Ross hebben nu een groen scherm. En op dit moment wachten we op de uitslag van het scherm van @TMP.
 12. RM

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Vrijstelling? Je hebt een groen scherm
×