Ga naar inhoud

RM

Moderator Retroforum
 • Aantal items

  3814
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RM

 • Titel
  Frogger
 • Verjaardag 31-12-83

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Gamen
 • Console
  NES / GB / Wii / Wii U

Recente bezoekers van dit profiel

3141 profielweergaven
 1. Digitaliseren van analoge video

  Je kunt ook gewoon voor 2 euro die band opnieuw aanschaffen via bijvoorbeeld marktplaats
 2. The X-Files

  Ja haha, je gaat het nog druk krijgen om al die OP's aan te passen
 3. The X-Files

  Nope, heb net even snel gekeken. Het is wel in meerdere topics ter sprake gekomen, maar nog geen eigen topic. Bij dezen dus .
 4. The X-Files

  Ja seizoen 10 dus Zullen we het topic weer splitsen ? Mars kan je alles over die serie vertellen .
 5. The X-Files

  Jaa oke, dan begrijp ik dat je het niets vindt. Die eerste film zit tussen seizoen 5 en 6 in, maar het verhaal gaat wel door En die nieuwe serie ban 6 afleveringen wordt de event series genoemd en is dus seizoen 10
 6. The X-Files

  Niet?! Wonderbaarlijk, want X-Files behoort tot de beste series ever en is zo niet de beste serie allertijden. Heb je dan de eerste of de tweede film? Want het lijkt mij dat je die niet lekker kunt volgen als je de serie niet kent...
 7. De tweede week is om en 6 games van de 12 games zien we weer terug in de poule fase; De OP is weer bijgwerkt. Deze week de 3e voorronde week. Hieronder weer de links naar de topics Voorronde 13: Killer Instinct Vs. Clocktower Voorronde 14: Super Turrican Vs. The Legend Of The Mystical Ninja Voorronde 15: Mortal Kombat II Vs. Theme Park Voorronde 16: Final Fantasy VI (Final Fantasy III) Vs. Mario Is Missing! Voorronde 17: Ultimate Mortal Kombat 3 Vs. TMNT - Tournament Fighters Voorronde 18: Secret Of Evermore Vs. Star Fox 2
 8. Secret Of Evermore Secret Of Evermore is een actie RPG. In dit spel speel je een jongen die met zijn hond naar een fantasiewereld wordt getransporteerd. De speler stuurt de jongen en de hond (die van gedaante kan wisselen) door een wereld die is opgedeeld is in diverse rijken. Als je de jongen bestuurt zal de hond door de computer bestuurd worden en als je de hond bestuurt zal de jongen bestuurd worden door de computer. Je gaat het gevecht aan met diverse vijanden. Je kunt schuilen in een grot. Er zijn diverse wapens zoals een zwaard, speer, bijl of bazooka. Elk wapen heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Ook zijn er formules van toverspreuken te vinden. Star Fox 2 Star Fox 2 is het vervolg dat pas geleden uitgekomen is op de SNES mini. Anders dan in het eerste deel kan er nu vrij bewogen worden over een map en hoeft men niet een vast pad te volgen. Als de speler in contact komt met de vijand zal het scherm overschakelen naar een actiemodus. De bedoeling van het spel is om alle slechte strijdmachten te verslaan en de planeet Corneria te verdedigen, zodat het schadeniveau niet oploopt tot 100%. Je moet raketten onderscheppen en schepen vernietigen. Er is ook een satelliet die met zijn kanon op vijanden kan schieten. Deze moet ook verdedigd worden, want speciale vijanden kunnen deze overnemen om zo schade te brengen aan Corneria. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
 9. Ultimate Mortal Kombat 3 Ultimate Mortal Kombat 3 is een update van de normale Mortal Kombat 3 met een gewijzigd gameplay-systeem, een aantal extra karakters en een aantal andere toevoegingen. Diverse personages die afwezig waren in Mortal Kombat 3 zijn weer terug gekomen. Ook is er een nieuwe 2-tegen-2 modus en een nieuwe acht-speler toernooi modus toegevoegd. Om meer balans in het spel te krijgen hebben een aantal spelers nieuwe vechtmoves gekregen en sommige moves zijn gewijzigd. Er zijn ook nieuwe achtergronden in sommige levels. TMNT - Tournament Fighters TMNT Tournament Fighters is een vechtspel. Er is een toernooi georganiseerd en diverse vechters hebben zich ingeschreven. Shredder is daar één van en de Turtles besluiten ook om mee te doen om hem te stoppen en te laten zien hoe goed ze kunnen vechten. Je kunt vechten met 4 knoppen; Zachte slag, harde slag, zachte schop, harde schop. Er is ook een speciale aanval: Als je tegen de vijanden vecht zal langzaam een groene balk zich vullen. Als deze helemaal gevuld is en de twee knoppen van de sterke aanval worden tegelijk ingedrukt dan zal er een speciale vechtaanval uitgevoerd worden. Er is ook een story mode, waarbij April O’Neil en Splinter gered moeten worden. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
 10. Final Fantasy VI (Final Fantasy III) Final Fantasy VI (in de US Final Fantasy III) is een turn-based RPG. Het verhaal speelt zich af in een fantasiewereld met technologie uit de tweede industriële revolutie (tweede helft 19e eeuw tot de eerste wereldoorlog). Het spel speelt zich af in drie spelmodes; Een wereldmap, een dorp of een dungeon map, een vechtscherm en het menu. De wereldmap is een geschaalde versie van de hele map. Reizen door de map gaat te voet, op een chocobo of door middel van een luchtschip. De gevechten werken met een action bar. Deze loopt langzaam vol en als deze vol is mag het karakter zijn actie uitvoeren. Mario Is Missing! Mario is Missing! is een educatief spel. Bowser wil de wereld laten overstromen door met haardrogers Antarctica te laten smelten. Onderweg naar het kasteel valt Mario in een gat dat onder hem verschijnt. Je speelt daarom als Luigi. In elk level moet Luigi diverse objecten zoeken die gestolen zijn door schildpadden (Koopa Troopa's). De objecten kunnen teruggewonnen worden door op de schildpadden te springen. Luigi kan ze terugbrengen naar de bezienswaardigheden waar ze gestolen zijn. Na het beantwoorden van een aantal vragen zullen de objecten weer teruggenomen worden naar hun oorspronkelijke plaats. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
 11. Mortal Kombat II Dit is het tweede deel van de serie 1 tegen 1 vechtspellen genaamd Mortal Kombat. Dit deel is een verbeterde versie van de originele Mortal Kombat. Je kunt nu ook bukkend stompen en draaiend schoppen. Er zit meer verschil tussen hoog en laag schoppen en diverse andere vechtmoves zijn sterker geworden. Wedstrijden zijn onderverdeeld in rondes. Degene die als eerste 2 rondes wint, wint de wedstrijd. De winnaar krijgt aan het einde de kans om de wedstrijd te eindigen met een speciale move, de Fatality. Theme Park In dit spel heb je een stuk land in de UK. Op dit stuk land kun je een pretpark bouwen. De bedoeling is om een zo winstgevend mogelijk pretpark te bouwen. Je kunt diverse dingen kopen: Attracties, winkels en personeel. Je verdient geld door de verkoop van kaartjes, eten en andere koopwaar. Voorbeelden van attracties zijn een achtbaan, een springkussen, een boomhut of een reuzenrad. De achtbaan kun je zelf ontwerpen. De prijs van de kaartjes en diverse andere goederen kun je zelf bepalen. Ook kun je de hoeveelheid suiker in snoep en ijs bepalen. Er zijn diverse factoren die je park beïnvloeden: Het weer, de economie, het terrein en de waarde van de grond. Uiteindelijk heb je zoveel geld dat je het volgende grotere park kunt betalen. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
 12. Super Turrican Dit spel kent zijn oorsprong in de Commodore 64. Het is een platform spel waarin je door levels loopt en kunt schieten. De planeet Katakis is overgenomen door kwade strijdmachten. Het is jouw taak om deze planeet te bevrijden van deze kwade machten. Je moet oppassen voor mijnen en je wordt aangevallen door diverse vijanden. Je kunt diverse power-ups pakken, zoals schilden of diverse wapens. Je kunt je wapen naar boven en onder richten. Ook moet je regelmatig muren kapot maken om verder te komen. The Legend Of The Mystical Ninja The Legend Of The Mystical Ninja is een plaftormspel met RPG elementen. Je standaard aanval heeft drie niveaus en het bereik kan verbeterd worden met grijze katten die worden achtergelaten als je een vijand verslaat. Ook zijn er drie Judo talenten te leren. Je kunt een dier krijgen waar je op kunt rijden en waarmee je vijanden kunt rammen, je kunt een aanval leren die alle vijanden op het scherm raakt, je kunt leren een stukje te vliegen en er is een gevechtsaanval die zich snel herhaald. De meeste levels bestaan uit twee delen. In het eerste deel loop je door een dorp en kun je praten, spullen kopen, speciale aanvallen leren en mini games spelen. Voorbeelden hiervan zijn een Gradius kloon, air hockey en gokspellen. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
 13. Killer Instinct Killer instinct is een 1 tegen 1 vechtspel. Het spel leent de set van aanvallen van Street Fighter en is ook erg geïnspireerd door Mortal Kombat, maar onderscheidt zich ook op diverse vlakken: Het spel heeft twee levensmeters. Als er één levensmeter leeg is stopt de ronde en de volgende ronde begint de winnaar met de hoeveelheid energie die hij over had. Combo's worden automatisch uitgevoerd door een combinatie van knoppen. Elke speler heeft twee eindmoves, genaamd "No Mercy". Deze moves zijn minder gewelddadig dan in Mortal Kombat. Ook is er "Humiliation", waarbij de tegenstander gaat dansen. Daarnaast is er een combo breaker waarmee een speler een combo kan onderbreken voordat deze afgerond is. Clocktower Dit spel is alleen in Japan uitgebracht, maar is volledig in het Engels. Het is een point-and-click survival-horror spel. Je speelt een karakter genaamd Jennifer Simpson; Een wees die geadopteerd is door Mr. Barrows, die in een toren woont genaamd: Clock Tower. Je kunt door kamers lopen en op objecten klikken. Je wordt achtervolgd door een karakter genaamd Scissorman. Er zullen zich enge scenes afspelen en sommige acties kunnen zelfs je dood betekenen. Al spelende zal het verhaal zich ontrafelen. Stem op jouw favoriete spel en laat een reactie achter!
×