Jump to content

RM

Moderator Retroforum
 • Content Count

  4,969
 • Joined

 • Last visited

About RM

 • Rank
  Dig Dug
 • Birthday 12/31/1983

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  NES / GB / Wii / Wii U

Profile Fields

 • Interesses
  Gamen, TV Programma's, Pools, Contests...

Recent Profile Visitors

7,526 profile views
 1. RM

  Posts een 'like' geven

  Het gaat er meer om wat de toegevoegde waarde is. Likes hebben geen referentie waarde. Wat zegt het nou als je 20 likes hebt? Is dat goed? Is dat weinig? Moet je er misschien 200 hebben? Dat bedoelde ik ook met mijn eerdere posts. En precies wat Logitech aangeeft; Als je straks ook kunt liken dan reageer je toch ook? Dus waarom dan ook nog een bericht plaatsen? Dát gevaar voorzie ik hier .
 2. RM

  Posts een 'like' geven

  Dan blijft nog wel het gevaar erin zitten dat met het invoeren van die knoppen op alles een like of dislike wordt gegeven en dat er zoals ik al eerder zei op het forum nog minder reacties worden geplaatst dan dat nu wordt gedaan. De laatste tijd zitten er al regelmatig enkele dagen tussen dat er geen enkel bericht geplaatst wordt. En ik word persoonlijk gemotiveerder van reacties met inhoud en eventueel een mening ter onderbouwing dan van een x aantal likes, want daar kan ik niets mee. Maar goed, dit is hetzelfde als met de vorige discussie; 1 persoon oppert en er zijn nu al 3 of 4 mensen die het niets vinden. Laat het vooral niet van mij afhangen, maar neem in de overweging wel mijn voorspelling mee.
 3. RM

  Posts een 'like' geven

  Prachtig bericht, maar het beantwoordt niet de vraag die ik stelde over wat het aantal likes nou zegt. En daarnaast; Ik heb de afgelopen jaren al heel wat dingen georganiseerd op dit forum en daarom kan ik aangeven dat er meer waarde zit in het plaatsen van een reactie. En dan heb ik het niet over reacties als "gaaf", "leuk gedaan" en "super" (hoewel dat wel meer motiveert), maar wel over wat iemand er inhoudelijk van vindt. Dat biedt dan ook ruimte voor een organisator om voor een volgende keer verbeteringen aan te brengen. Aan het klikken op "duimpie omhoog" heb je persoonlijk niets. En zoals eerder gezegd; Op een forum kun je juist een goede discussie houden en daarmee het gesprek op gang houden of bij een pool inhoudelijk het over het programma of de wedstrijden hebben. "Duimpjes omhoog" zijn dooddoeners, omdat dan het gesprek ophoudt. Neem gewoon iets meer de tijd en typ een bericht in plaats van dat je op knoppen moet klikken, anders voorspel ik dat dit forum ook meer op een naslagwerk gaat lijken. Als ik wil liken neem ik wel een facebook account. En terugkomend op het onderwerp van dit topic: Ik lees boeken en stripboeken enkel op papier (maar dat zal niemand verbazen). Kranten lees ik niet en nieuws krijg ik door via de radio of via pushberichten op mijn telefoon.
 4. RM

  Ducktales (1987, NL)

  Gaaf! Zijn dat ook de Nederlandstalige versies?
 5. RM

  Posts een 'like' geven

  Again... wat voegt het toe?
 6. RM

  Posts een 'like' geven

  Wat is het nut van liken? Dat heb ik nooit begrepen... Wat zegt het nou als je 20 likes hebt? Niet doen dus. Voegt niets toe en brengt nóg minder activiteit op het forum (Een forum is juist bedoeld om een reactie te plaatsen).
 7. RM

  Galgje #13

  Dingetjes?! Dat is dan een maatje met slechte humor!
 8. RM

  Game of Thrones

  Je vergeet dan voor het gemak maar even dat dat hele gebeuren met de Night King 7 seizoenen lang is opgebouwd tot dé climax en in 3 afleveringen een zeer teleurstellend einde heeft? Je vergeet dan ook even dat we dan nooit meer zullen weten wat Bran's connectie was met die Night King en de eventuele loop die hij zou kunnen hebben gecreëerd als Warg? Deze 2 punten alleen al vind ik best teleurstellend. En dan hebben we het nog niets eens over de domme en gemakkelijke manieren waarop de bad guys worden verslagen (bijvoorbeeld Euron Greyjoy die door een eenhandige Jaime wordt neergestoken of Littlefinger die seizoenen lang manipuleert en zich door 2 "kinderen" in de val laat lokken) en de fouten die gemaakt zijn tijdens de opnames (ik noem het bekertje Starbucks koffie). Juist als je met de wetenschap van nu de serie terugkijkt denk je vooral met de Night King, "ach, waarom de angst, het valt allemaal reuze mee!"; De magie is er vanaf .
 9. RM

  Bassie & Adriaan #10

  Hinse doelt meer op het punt dat MarsM en ik liever van een fysieke drager houden (DVD/Blu-Ray) . Dus ik zou er geen interesse in hebben als het enkel op Videoland of streaming verschijnt.
 10. Wellicht helpt het ook om een link naar het spel te plaatsen... Ik herken er trouwens wel ontzettend veel Castlevania in (vooral in de muziek)
 11. RM

  Medisch Centrum West-tapes

  Een half uur geleden vorige post geplaatst en nu al is de video door Endemol verwijderd 😏
 12. RM

  Bassie & Adriaan #10

  Maar HD hoeft ook niet. Een hard copy is "voldoende" .
 13. RM

  Bassie & Adriaan #10

  Precíes dit is de discussie! . Punt is dus dat er zichtbaar steeds minder DVD's komen, wat ik dus zeer jammer vind. En dat gebeurt dus fysiek in Nederland doordat Nederland voorop loopt met internet en streaming, dus drukt dat de DVD uit de markt uit... . Dan moeten er wel winkels over blijven om te kunnen zoeken, want de laatste tijd gaan vele stenen winkels failliet... door online shoppen
 14. RM

  Bassie & Adriaan #10

  Onder Retro versta ik fysieke dragers in welke vorm dan ook (boeken, cassettes, diskettes, schijfjes, CD's, DVD's...) die je ook zichtbaar en fysiek in de kast kunt zetten, zodat je je verzameling kunt tonen. Streamen en downloaden is voor mij meer van deze tijd en heeft geen mogelijkheid om iets fysiek te presenteren en is niet tastbaar en heeft voor mij 0 waarde (dat zijn gewoon bestandjes).
 15. RM

  Bassie & Adriaan #10

  Dan is je verzameling toch niet zichtbaar... Snappen jullie dan niet wat ik bedoel?! Ik dacht dat wij hier een RETRO forum waren, maar dat streamen en downloaden is niet echt Retro te noemen...
×