Ga naar inhoud

dennismiiboy

Users
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dennismiiboy

  1. Sluit maar af deze topic ik ben nu de weg kwijt.
  2. Oke ik begrijp het sorry daarvoor
  3. Ik zou het willen kopen voor een redelijke prijs
  4. Ik wil altijd bronnen vermelden, ik wil als het online staat de persoon vermelden en waarderen die de afleveringen heeft
  5. Nee hoor, ik wil het uploaden op internet zodat iedereen de nasynchronisatie kan zien, ik doe het graag voor iedereen zodat meerdere generaties de nasynchronisatie kan zien
  6. Andere mensen willen ook naar dat materiaal kijken, het gaat niet om geld maar dat het materiaal veilig blijft. Stel dat er brand is dan is het allemaal. Poef weg!
  7. Jij klinkt echt egoistisch. Sorry hoor als je aangesproken voelt.
  8. Rustig en het probleem is dat er nooit een dvd is gekomen. Als er een dvd ervan was zou ik die kopen maar die is er niet. En de makers hebben er ook over de rechten geen problemen mee. Dit moet echt online bewaard worden, omdat de nasynchronisatie dan nooit meer te vinden is. Dan gaat een stuk geschiedenis verloren.
  9. Ik probeer het. Maar wil je toch alsjeblieft de opnames uploaden op YouTube of op google drive zetten ongeacht de beeldkwaliteit. Het is op Fox Kids uitgezonden maar nu is het Disney XD en waarschijnlijk heeft Disney het bronmateriaal vernietigd. Dit is echt wat gearchiveerd moet worden online om iedereen te laten zien hoe goed de zender was.
  10. Sorry ik wist gewoon niet wat hij bedoelde
  11. Alstublieft, ik wil al twee jaar een opname en ik heb uren en uren ernaar gezocht zonder antwoord. Wilt u alstublieft de opnames sturen of uploaden. Omdat dit een cruciaal ding is, voor de serie.
  12. En stuur of upload het zo snel mogelijk
  13. Slechte beeldkwaliteit maakt niet uit gaat om de Nederlandse audio en Jeroen is iemand die de Nederlandse versie ook wil vinden
  14. Is er een update? Heeft iemand toevallig opnames van de NL dub? Is AlwinVideoChannel op retroforums een gebruiker?
  15. Ik had ook nog geen Netflix in die tijd. Als een dvd met NL stemmen beschikbaar was zou ik die kopen.
  16. Ik zoek naar de nldub vanwege dat ik het wil zien en Jeroen vraagt ook om de dub. Zie bijlage. En ik vind alleen de NL dubs interessant vanwege de stemrollen.
  17. Ik ben op zoek naar Nederlandse Angela Anaconda afleveringen. Heeft iemand die toevallig?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...