Jump to content

Nick Schipper

User
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Nick Schipper

  • Rank
    Pong

Profiel

  • Geslacht
    Man
  • Console
    Photoplay

Profile Fields

  • Interesses
    Games
  1. Ik heb hem weer aan de praat. Ik heb hem aan gezet en de bios batterij vervangen. De oude batterij was 1.7 Volt, te weinig dus. Daarna moest ik in de bios setup de Restore on AC/Power Loss op power on inplaats van power off. Probleem opgelost.
  2. Ik heb iets gevonden. Er zitten op het moederboard wat jumpers. Hier zit een powerbutton op (zie foto). Als ik deze kortsluit en hem dan aanzet springt alles aan en werkt hij naar behoren. Ik moet kort daarna wel de jumper verwijderen anders gaat hij weer uit. Geen idee wat dat zou kunnen zijn.
  3. Kan ik de batterij er zo maar uithalen? Ben ik dan geen instellingen of settings kwijt?
  4. Dat had ik inmiddels ook gezien op het internet. Deze zien er allemaal netjes uit en zijn niet bol.
  5. Ja sorry heb er niet zo heel veel verstand van, maar baal er van dat hij nu defect is terwijl ik hem pas heb gekocht gewoon voor de fun. Wil hem graag weer werkend hebben.
  6. Hallo, Ik heb een photoplay xtreme spirit gekocht en heb er maar 2 dagen mee kunnen spelen. Ik zet hem aan en hij doet vervolgens niks meer. Ik dacht eerst dat het aan de voeding lag van de pc, echter is dit een atx voeding en moet een PS-on signaal krijgen van het moederboard. Ik heb de voeding los gekoppeld en eruit gehaald. Volgens het schema is pin nummer 14 van de 20 polige stekker van de voeding de PS-on, deze heb ik doorverbonden met een com en inderdaad de voeding gaat aan. Het lijkt er dus op dat de voeding het signaal niet krijgt van het moederb
  7. Hallo, Ik heb een photoplay xtreme spirit gekocht en heb er maar 2 dagen mee kunnen spelen. Ik zet hem aan en hij doet vervolgens niks meer. Ik dacht eerst dat het aan de voeding lag van de pc, echter is dit een atx voeding en moet een PS-on signaal krijgen van het moederboard. Ik heb de voeding los gekoppeld en eruit gehaald. Volgens het schema is pin nummer 14 van de 20 polige stekker van de voeding de PS-on, deze heb ik doorverbonden met een com en inderdaad de voeding gaat aan. Het lijkt er dus op dat de voeding het signaal niet krijgt van het moederbo
×
×
  • Create New...