Jump to content

Knaap76

User
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Knaap76

  1. ik zeg het je heel eerlijk alles dat ik kan herinneren aan letters/text is heel wazig voor mij maar ik doe echt mijn best om iets na boven te kunnen halen. ik ben nu 18 en toen was ik 4/5
  2. de console en vooral de joystick lijkt er heel erg op maar de kwaliteit was 8 of 16 bit, vtech is daar te goed voor (deze tenminste).
  3. Waarschijnlijk weg gegooid door mijn ouders, dit was ergens in 2006 dus die heb ik sws niet meer liggen.
  4. Hallo, ik ga een kort verhaal vertellen over een console waar ik de naam niet van weet en maar niet kan vinden op internet. ik ben nu 18 en toen ik 4-5 jaar was (denk ik) had mijn vader een console gehaald voor mijn broer en ik heb daar heel veel op gespeeld. Wat ik me nog goed kan herinneren is dat het een blauwe (waarschijnlijk een beetje donker blauw) console was en de controller ook en aan de voorkant van de controller tussen L3 en R3 zeg maar had je een switch waar je de console aan en uit kon doen en wat ik me kan herinneren van de gameplay zelf is heel vaag maar ik weet wel dat je een lijst had met games met een zwarte achtergrond een aan de rechter kan had je het logo staan en dat was zeg maar 2 ogen (beetje googly eyes look) die aan elkaar vast zaten met een S vorm streepje ( zoiets: 👁👁 zo iets alleen niet echt realistische ogen) en ik denk dat de spellen zelf 2d was en heel erg 8-16 bit. Ik heb hier echt leuke herinneringen aan en ik kan het maar niet vinden mijn broer kan het zich niet al te best herinneren en dat geld het zelfde voor mijn zus en neef, ik heb mijn best gezocht op het internet en ik kan het maar niet vinden dus ik ben bang dat het een chinees knock off ding is die je gewoon op een zwarte markt koopt voor 35 € ofzo. Maar sinds het hier in nederland was en dit een nederlands forum is kunnen jullie mij misschien helpen ik ben alvast zeer dankbaar! Please help mij met zoeken ik zoek al een jaar bijna!
×