Jump to content

Betamax

User
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Betamax

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  Commodore C64
 • Facebook
  Chris Bruinsma

Profile Fields

 • Interesses
  Muziek Collecteren en Beluisteren met de hand van Lp’s, Cd’s en Cassette’s.
  Oude videobanden opspeuren op rommelmarkten en ze digitaliseren [vooral zoekend naar Jaren 70 en 80 reclameblokken]

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eindelijk! ik heb na lang zoeken het hele concert op audio-cassette gevonden! bij een vrouw die groot fan was en waar ik allemaal spul van heb gekocht! ze had ook nog veel oude VCC banden met bijvoorbeeld (Babbelonië, ster reclame en journaal, klassewerk, Wie ben jij, op volle toeren, 60 jaar KRO en nog veel meer) dus dat laat ik allemaal overzetten! ik laat nog van mij horen Chris
 2. Richard is de pianist van het duo en heeft alle {!} video's op 2" quad tape en op Ampex. De live concerten nam hij dan op met banden (audio), die beluisterden Karen en Richard samen dan thuis om te kijken of ze nog dingen moesten verbeteren. Hij woon in Amerika. Hij is qua Beeld materiaal niet echt vrijgevig. Hij heeft alleen een Greatest Hits DVD uitgebracht, maar het word tijd dat hij die andere beelden eens laat uitbrengen op Bluray!
 3. Ik zal inderdaad verder vragen, nee dit is niet in het buitenland uitgezonden. Richard staat wel bekend om alle tv opnames van hen opgenomen op Ampex banden te hebben. En oudere opnames (dus vast ook hun concert in Nederland in November 1971) op 2 Inch Quad tape. Maar hij brengt niks daarvan uit omdat hij niet van live concerten houd. Chris
 4. Ja ik heb Beeld En Geluid al gecontacteerd, ook over het concert van hun uitgezonden door de TROS in 1976.. alles is jammer genoeg gewist. Maar ik had hoop dat iemand het heeft opgenomen.. De foto's komen van het nieuw jaars programma "Geprolongeerd '74" waarin allemaal TV clips werden uitgezonden van het jaar 1974. dat is jammer genoeg het enige nummer wat nu bestaat op video, op heel veel mooie foto's na.. niet eens audio.. Nog steeds heb ik hoop dat het net als het Grand Gala Du Disque concert opduikt!
 5. Hallo iedereen, als groot Carpenters fan wil ik natuurlijk alle tv opnames kunnen bekijken. Nu zoek ik naar een concert wat ze hebben gegeven in Nederland, uitgezonden op Nederland 2 op 7 Maart 1974 om 19:05. het betreft Karen in een rode lange broekpak achtige jurk. Ik hoop dat ik het hele concert met jullie hulp kan vinden. ik hoor graag van jullie! groetjes Chris!
×
×
 • Create New...