Jump to content

Koeiestaart

User
 • Content Count

  481
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Koeiestaart

 1. [..]

  Onzin, Ajax had gewoon zelf vaker moeten scoren. Nu blijft het 1-1 en is er aanleiding om te zeuren tegen de scheidsrechter. Ik ben ook van mening dat die treffer van AZ afgekeurd had moeten worden, maar om nu meteen te zeggen dat Wegereef de wedstrijd voor Ajax nadeling be?nvloed heeft, nee dat geloof ik niet. Ze hadden het gewoon zelf moeten beslissen.

  48 minuten met 10 man tegen 11 van AZ. Dan is 1 doelpunt al een hele prestatie. Als Ajax met 11 man had gespeeld had het misschien de wedstrijd naar zich toegetrokken. Wegereef heeft wel degelijk het spelbeeld be?nvloed. Hoe het had gelopen als hij de juiste beslissingen had genomen is natuurlijk speculatie. Misschien had Ajax dan wel niet de motivatie gehad om er in de 2e helft keihard tegenaan te gaan.

 2. Als dit overtredinkje op een speler was gemaakt had er je ook niemand over gehoord. Op het momnet dat Stekelenburg buiten zijn gebied is hoeft hij niet beschermd te worden door de scheidsrechter meen ik. Hij grabbelde gewoon behoorlijk mis en dan worden er weer excuses gebruikt. En nu mag wegereef een tijdje geen ajax-wedstrijden meer fluiten. Echt belachelijk, Feyenoord heeft hem ook zo vaak tegen maar die vragen toch ook niet om zulke maatregelen. Beetje de rotte appels weghalen bij jou wedstrijden... :N

  Ajax heeft daar niet op aangedrongen, dat is voor zijn eigen veiligheid gedaan door de KNVB. En Wegereef fluit al 5 jaar niet meer in de Kuip omdat hij daar bedreigd is. Als Ajax dus al slecht is is Feyenoord het net zo.

 3. [..]

  Maar goed mijn punt was en is sowieso dat je bijna in elke post probeert zo veel mogelijk interessant over te komen door allerlei dure woorden / woordcombinaties te gebruiken. Als ik vandaag of morgen een keer tijd en zin tegelijk heb wil ik best wel een mooi overzicht daarvan maken. Intrinsieke waarde... het rijk der fabelen _O- er gelijk overheen, laatst las ik iets over de "intensiteit van mijn wekkertonen", blaatblaat.

  forum/viewtopic.php?p=90487#90487

  ^ oh en deze is vooral geweldig. "Ik vraag me af wat daar de represailles van waren" _O_ . Dat merk ik allemaal enkel op hoor... laat je er nu niet door weerhouden, maar dat doe je denk ik ook niet ;) .

  Beetje overdreven lijkt me. Het rijk der fabelen, represailles en intensiteit zijn veel gebruikte woorden. Je merkt het op zeg je, maar je geeft er wel een waardeoordeel over. Of in jouw woorden, je lacht me uit. Prima hoor, maar je zet jezelf behoorlijk voor lul door te doen alsof ik hier de loser ben omdat ik dure woorden gebruik, terwijl jij mij uitlacht en vervolgens de gebeten hond speelt omdat iedereen weer eens tegen jou is. Wees dan consequent (of is dat ook een te duur woord?).

  Ik probeer trouwens niet interessant te doen. Ik heb totaal geen reden om op jou en anderen interessant over te komen. De omgeving waar ik normaal in spreek en schrijf is hoe ik me hier presenteer. Als jij daar plezier om kan hebben ben ik blij voor je.

  EDIT: en ik vind het niet vervelend als ik afgezeken word en ik weet niet waarom. Maar wees dan niet verbaasd als ik om een reactie vraag.

 4. [..]

  Nee, dat zeg je niet maar dat had je dan moeten zeggen aangezien je zelf zegt dat je het met mij eens bent. Je zeikt mij dus af omdat ik iets "voor een 2e keer zeg" terwijl je het met me eens bent en degene die uit zijn nek lult laat je ongemoeid. Ga nou niet zo principieel kinderachtig al mijn woorden ontleden met als ik "quote" even gebruik voor het geven van een reactie richting mij doordat mijn naam expliciet wordt genoemd. En wat moet ik met die "tijd" van koeiestaarts post? Dat hij de 2 na laatste poster was die uit zijn nek lulde? Blijft het nog steeds onzin dat je mijn naam er specifiek bij noemt.

  Ik snap jouw hele punt richting mij gewoon niet... omdat ik iets herhaal is het gelijk nonsens :? . Je verkondigt zelf ook 5 keer dat RM uit zijn nek lult, in 2 verschillende topics terwijl het punt al duidelijk was. Alsjeblieft zeg :N

  Ik heb nog steeds geen argumenten gehoord waarom ik uit mijn nek lul. Dus eerst argumenten en daarna afzeiken graag :)

 5. [..]

  Dan is de enige die nonsens toevoegt koeiestaart met zn intrinsieke waarde nogwat (dacht dat ze dat alleen bij bedrijfskunde gebruikten, maar toch weer wat geleerd... maar je moet toch wat dure woorden in je post zetten he..).

  Wat is daar nonsens aan dan? Naast het feit dat je vind dat het een duur woord is, heb ik geen argumenten gehoord die er tegen in gaan.

  Dat jij het naar het rijk der fabelen helpt omdat er intrinsiek in staat zegt meer over jou dan over mij denk ik :)

 6. [..]

  De enige oplossing die ze dan nog hebben is een kwalitatief veel minder goed nummer gaan produceren om de kosten laag te kunnen houden.

  Dan ga je voorbij aan de intrinsieke waarde van muzikanten om mooie en kwalitatief goede muziek te maken. Dat is de basis van een nummer.

 7. Ik heb 3 wekkers, 5 minuten op elkaar volgend. Ook heb ik de intensiteit volgend op elkaar ingesteld. Ik word eerst met een vriendelijk zacht deuntje gewekt, 5 minuten later een irritant getring en 5 minuten daarna met een hels kabaal wat je doet denken aan een brandweersirene. Werkt op zich prima, je word er alleen niet vrolijk van :{

×
×
 • Create New...