Jump to content

Superboef

User
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Superboef

 1. :Y) Best jammer dat jullie mij vergeten zijn. Ook leuk dat jullie (omdat ik ook al lang ouder ben geworden) me niet door hadden.

  Ik belde ook al via men skype naar mensen met de lach van Superboef maar niemand had me precies door. Maar ik zal het maar gewoon zeggen dat ik JennoH ben, aan jullie of jullie me terug verbannen.

  En over dat van Djkoelkast heb ik me allang mijn exuses aangeboden, ik wou hem niet zo kwetsen (nogmaals sorry daarvoor!)

  Groetjes Jenno Hallaert.

 2. Bijvoorbeeld: zit ik op te nemen, stopt de dvd ineens: Vol. Bij een videoband kan je de band snel uit de recorder halen, een nieuwe erin doen, en op RECORD drukken, bij een dvd duurt het eerst een halfuur voordat je hem er uit kunt halen, en dan kan er eindelijk een nieuwe in, moet die eerst worden gelezen.

  Eindelijk gelezen, dan druk je op RECORD, duurt het weer een halfuur voor de recorder is opgeladen, dan werkt het, je drukt op RECORD, en dan:

  AFLEVERING AFGELOPEN :O| (Zie dit als een smiley die schreeuwt)

  En dan heb je ook nog die vreselijke pixels, nee, geef mij dan maar de oude video's....

  Het is nog maar pas het begin van de DVD Recorder, ik koop die dingen pas als het al uit de mode is, dan zijn ze veel goedkoper en beter.

 3. Scary Movie 4 is net uit de bioscoop en ze zijn al aan een volgend deel bezig! Ik vind dat ze mogen ophouden op 5, en dan aan iets nieuws beginnen en dan bedoel ik niet Scary Movie 6 ofzo.

  Ik vond ook een aantal Scary Movie 5 posters op het internet:

  Scarymovie5teaser1copy.jpg

  Scarymovie5teaser2copy.jpg

  Scarymovie5teaser3copy.jpg

  Ik twijfel er wel aan of ze echt zijn.

 4. [..]

  Dat klopt niet helemaal. De opnames zijn namelijk al begonnen. Sterker nog de belangrijkste opname periode zit er al op. De premiere is ergens in 2007.

  Dat heb ik even bewerkt in mijn post. ^O^

×
×
 • Create New...