Jump to content

Superboef

User
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Superboef

 1. Best jammer dat jullie mij vergeten zijn. Ook leuk dat jullie (omdat ik ook al lang ouder ben geworden) me niet door hadden. Ik belde ook al via men skype naar mensen met de lach van Superboef maar niemand had me precies door. Maar ik zal het maar gewoon zeggen dat ik JennoH ben, aan jullie of jullie me terug verbannen. En over dat van Djkoelkast heb ik me allang mijn exuses aangeboden, ik wou hem niet zo kwetsen (nogmaals sorry daarvoor!) Groetjes Jenno Hallaert.
 2. Wat een pech voor Bassie. Heeft Djkoelkast er soms iets mee te maken?
 3. Ziet er erg leuk uit! Is dat trouwens de serie dat de laaste serie met Sebastiaan? En welk verhaal heb je geschreven voor hem uit de serie te schrijven?
 4. Superboef

  Spring

  Het is nog maar pas het begin van de DVD Recorder, ik koop die dingen pas als het al uit de mode is, dan zijn ze veel goedkoper en beter.
 5. Scary Movie 4 is net uit de bioscoop en ze zijn al aan een volgend deel bezig! Ik vind dat ze mogen ophouden op 5, en dan aan iets nieuws beginnen en dan bedoel ik niet Scary Movie 6 ofzo. Ik vond ook een aantal Scary Movie 5 posters op het internet: Ik twijfel er wel aan of ze echt zijn.
 6. Dat heb ik even bewerkt in mijn post.
 7. De premiere van de 2de film van Mr Bean zal gehouden worden ergens in 2007. bron
 8. Ja inderdaad, bij En de plaaggeest en Het geheim v/d sleutel hoor je ook (gelukkig) de tune die bij de serie past.
 9. Laast ook De Reis Door Europa gekocht. Ze zijn echt slecht aan elkaar geplakt! Zoals hierboven al is vertelt zie je na 2 afleveringen gewoon de eintune + volgende keer. Dat is echt een schande. Foto's:
 10. Hij drukt op dat ogenblik op de knop voor de autolift omhoog te doen. Op de achterkant van de dvd zie je die foto staan.
 11. Nu heb ik ook Bassie en Adriaan en de Plaaggeest. De foto's:
 12. Foreign Media Group geeft de cover en menu gemaakt. En tot nu toe bestaat aleen De Plaaggeest en De Reis Door Europa op Dubbel dvd. Ik heb nog wat foto's:
 13. Er zijn nieuwe versies van Bassie en Adriaan op de markt. Ik heb nu al Bassie en Adriaan en het geheim v/d sleutel 2DISC. Er bastaat ook: De Reis door europa 3DISC en En de Plaaggeest 2DISC. Hier de foto's van de cover: Foto1 Foto2
×
×
 • Create New...