Ga naar inhoud

Retroplayer

Users
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Retroplayer

  1. ook qua investering was het goed geweest om retro games in een eter Stadium aan te schaffen. Man, wat is dat omhoog gegaan. Klopt idd, met betrekking tot ons forum. We gaan de komende tijd investeren in een nieuwe look!
  2. Ik doe het bewerken van de films niet, dat doet iemand anders van de crew. Ja, het zijn mooie series. Ik heb de recentere versies van Mario Kart niet gespeeld... Kan er dus ook geen mening over vormen... Welkom op ons forum trouwens. Ik hoop dat jij je ook nog even voorstelt aldaar... Hoor het graag!
  3. Beste forumleden van het Retroforum, Allereerst een groet aan alle forumleden (die ook geintresseerd zijn Retro games, consoles en computers.) Mijn naam is Julian, retroliefhebber, columnist en docent. Ik ben op dit forum terechtgekomen door een video van het retroforum waarbij zijn aanwezig waren bij de Retro Game Experience in Hilversum: http://www.youtube.com/watch?v=Ft2aRqk45m8. Ik dacht ik ga even neuzen bij de buren en het is complimentwaardig, vandaar mijn aanmelding! Zelf ben ik mede-eigenaar van een website waarbij ook Retro games, consoles en computers centraal staat en oo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...