Ga naar inhoud

Leander

User
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Leander

 • Titel
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  kickboksen,fietsen, retro gaming.
 • Console
  Nintendo nes
 1. Leander

  Wat zijn normale prijzen?

  Duidelijk. Bedankt.
 2. Leander

  Wat zijn normale prijzen?

  Kortom: Het is maar net wat jezelf ervoor over heb.
 3. Leander

  Wat zijn normale prijzen?

  Wat zijn normale prijzen voor nes games compleet in box? Ik krijg vandaag supermario 3 ( classic versie)binnen, daar heb ik 27,50 voor betaald, met verzenden erbij. Is dit teveel, of is dit de normale prijs. Als ik de prijzen zie die ze vaak vragen op mp dan rijst dat de pan uit.
 4. Morgen krijg ik super mario 3 (cib),voor de nes. Gekocht via mp.
 5. Leander

  Mijn Nintendo NES is binnen

  de console is in perfecte staat,dat was alleen de console,maar als ik zie wat ze op internet vragen voor vergelijkbare consoles, die zijn vanaf 199 euro. dan ben ik niet zo duur uit vind ik. maar alles kan goedkoper.dan heb je wel mindere kwaiteit. als het in goede staat is dan heb ik er best wat voor over,maar het moet niet te gek worden natuurlijk.
 6. Leander

  Mijn Nintendo NES is binnen

  Hij is zeker in zeer nette staat,mag ook wel voor 80 euries
 7. Leander

  Mijn Nintendo NES is binnen

  Goedenavond. Ik heb vandaag me nintendo nes en games binnen gekregen. Lekker retro gamen. Hierbij wat fotos. Ik heb vandaag ook al via mp supermario 3 gekocht compleet,die fotos volgen nog. Ik ga complete games verzamelen. Hopen dat het geen verslaving wordt:)
 8. Leander

  Stel je even voor #2

  alleen iets ouder en wijzer haha
 9. Leander

  Stel je even voor #2

  Leander. 06-07-1976. Rotterdam. Kickboksen,fietsen,retro gaming. Google. Hoi. Ik heb als kind heel veel op de nintendo nes en op de gameboy gespeeld. Ik heb vandaag een nintendo nes in doos besteld met 2 controllers en 3 games erbij,Robocop,Airwolf en double dragon 3. Ik zal me game collectie ongetwijfeld uitbereiden. Ik heb volgende week 2 weken vakantie en ga lekker gamen. groetjes.
×