Ga naar inhoud

TMP

Forum admin
 • Aantal items

  6329
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over TMP

 • Titel
  Forum Admin
 • Verjaardag 01-01-70

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  -
 • Console
  -

Recente bezoekers van dit profiel

1839 profielweergaven
 1. Stranger Things

  Het aanbod wordt wel steeds groter en groter inderdaad, dus ik beperk mij ook zeker in wat ik kijk. Van het reguliere tv-aanbod maakt ik nauwelijks gebruik, dus dat geeft wel meer ruimte over dit soort series.
 2. Stranger Things

  Zijn er nog meer mensen die kijken naar deze Netflix-serie? Het zijn vooral de fijne jaren '80 sfeer en de vele verwijzingen die het wat mij betreft zeer de moeite waard maken. Wat dat betreft best retro ook ;). Inmiddels zijn er twee seizoenen uitgebracht, het tweede seizoen vrij recentelijk.
 3. Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Het afgelopen EK was qua niveau het meest droevige eindtoernooi dat ik bewust heb meegemaakt. Hoe meer landen er mee gaan doen, hoe minder interessant het wordt. Maar goed, het gaat de FIFA / UEFA alleen maar om het geld, dus het zal wel zo blijven of nog erger worden.
 4. Voetbal: Speculatie en discussie #9

  De groepsfase zal sowieso wel weer een kwestie van uitzitten worden met weinig interessante wedstrijden.
 5. Is het mogelijk dat gesloten topics onderaan het betreffende subforum komen te staan? Dan valt de aandacht vanzelf meer op de nog actieve (althans open) topics, zodat het ook niet zo erg is dat er wat omvangrijke subfora zijn.
 6. Bassie & Adriaan #8

  Mocht er iets te melden zijn over Bassie & Adriaan, dan mag dat in het nieuwe deel hier: https://www.retroforum.nl/topic/4810-bassie-adriaan-9/
 7. Bassie & Adriaan #9

  Praat hier verder over Bassie & Adriaan! Linkje naar het vorige topic in deze reeks: https://www.retroforum.nl/topic/4678-bassie-adriaan-8/
 8. Van cassette tot cassette

  Wat late reactie op @Keetie, maar ik heb Guardians of the Galaxy inderdaad helemaal gezien en het tweede deel ervan ook. Vond zelf de eerste film erg leuk, de tweede wel een stuk minder. Leuk inderdaad om die cassettebandjes daarin terug te zien komen, sowieso beschikken die films over een prima soundtrack. Verder zelf al tijden niet meer naar een cassettebandje geluisterd en zie dat ook in de toekomst niet echt meer gebeuren.
 9. Weet niet wat je ervoor betaald hebt, maar je zou kunnen proberen zijn adres te achterhalen en dan hem eventueel civielrechtelijk aanspreken. Als je een rechtsbijstandverzekering hebt, zou je daarbij kunnen aankloppen. Aangezien je wel iets geleverd hebt gekregen, hoewel het kennelijk (iets) afwijkt, zal de politie er waarschijnlijk niet veel mee doen. Je kunt ook proberen er met de verkoper uit te komen en bijvoorbeeld het ding op eigen kosten terug sturen. Maar nogmaals, hangt allemaal ook een beetje af van hoeveel je ervoor betaald hebt.
 10. Bassie & Adriaan #8

  Probeer wat meer aandacht aan je posts te besteden en het ook zoveel mogelijk in één post te plaatsen.
 11. Voetbal International

  Dat klopt wel. Moet zeggen dat ik die nooit naar het programma van Lubach kijk, maar ik heb wel meegekregen dat hij een paar keer internationale aandacht heeft gehad met zijn programma. Dat is zeker knap. Of hij verder een echt sterke presentator is, kan ik niet zeggen.
 12. Voetbal International

  Toch maar mooi een Televizier-Ster voor Wilfred Genee! Het is een van de weinige tv-programma's waar ik nog met enige regelmaat naar kijk, al blijf ik er zeker niet voor thuis.
 13. Ik zou wel wat subonderdelen aanhouden in het archief, anders is het helemaal niet aantrekkelijk om er überhaupt ooit nog eens in te kijken. Qua onderdelen die in aanmerking komen voor samenvoeging of om te verdwijnen, liggen wat mij betreft de onderdelen met erg weinig posts voor de hand. Bijvoorbeeld: - Retro documentatie (34 berichten), kan opgaan in Retro Algemeen (of verspreid worden over diverse subfora); - Tutorials (120 berichten), verspreiden over diverse subfora; - English forum (38 berichten), is dit echt iets waar wij ons op willen richten? Zo niet, dan kunnen die paar topics herverdeeld worden; - Wellicht Retro Muziek en Muziek samenvoegen, veel topics uit Muziek zouden ook bij Retro Muziek passen, de rest kan herverdeeld worden; - Wellicht samenvoegen van ID Contests en Rate the Game, maar dan wel met subfora blijven werken. Wellicht overwegen om de oude Rate the Movie topics een aparte categorie in het archief te geven; - Culinair samenvoegen met bijvoorbeeld Be creative! of Gezellig offtopic. Zo maar wat suggesties .
 14. Ziet er beter en overzichtelijker uit! De geplande evenementen zouden wat mij betreft ook in de rechterkolom mogen, zodat de focus echt op de forumindex ligt. @MarsM: ik wil volgend jaar wel weer een WK-pool organiseren, als ik @RM daarmee niet het gras voor de voeten wegmaai .
 15. Ik heb op zich niet bijster veel over dit onderwerp te melden. Ik heb bewondering voor de personen op dit forum die (nog steeds) allerlei contests en verkiezingen opzetten en ben ook zelf bereid om waar nodig uit te helpen. Het is echter niet enkel iets van nu dat mensen minder of niets posten, dat is in het verleden ook wel in periodes zo geweest. Op andere fora waar ik zit merk ik ook dat minder gepost wordt dan voorheen en het is hier nou eenmaal altijd een vrij kleine kern geweest die voor de meeste content en interactie zorgt. Het zal toch grotendeels uit de users zelf moeten komen om actief mee te (blijven) doen of niet. Kijk bijvoorbeeld naar de contests, daar wordt altijd veel tijd in gestoken qua organisatie en uitwerking, terwijl er doorgaans niet veel meer dan een handvol mensen meedoet. Als mensen zelf posten en actief zijn komt de interactie vanzelf. Je kunt heel veel organiseren en mensen hier naartoe lokken, maar ze zullen toch zelf moeten posten.
×