Jump to content

TMP

Forum admin
 • Content Count

  6,553
 • Joined

 • Last visited

About TMP

 • Rank
  Forum Admin
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  -

Profile Fields

 • Interesses
  -

Recent Profile Visitors

7,930 profile views
 1. De awards zijn uitgereikt aan @MarsM, @RM en @djkoelkast! @samba-boy, het is mij niet helemaal duidelijk of de bronzen award voor de derde plek is of voor iedere deelnemer. Heb het vooralsnog alleen aan de nummer drie gegeven.
 2. Italië is wel de verdiende winnaar inderdaad. Ben het ook eens met je constatering dat er maar weinig leuke wedstrijden te zien zijn geweest. Komt wat mij betreft toch ook echt door het grote aantal deelnemers, dat maakt het niveau niet beter. (En ik las ergens dat ze het deelnemersveld nog meer willen gaan uitbreiden...!)
 3. De awards zijn uitgereikt aan @Hinse en @Jorn99.
 4. Duidelijk te vroeg gepiekt. @Hinse, gefeliciteerd met de verdiende winst! @RM, bedankt voor de organisatie! Leuke opzet zo.
 5. Oh nee, mijn tweede plek komt nog serieus in gevaar !
 6. Het lijkt er op dat de eerste plek vergeven is aan @Hinse! Een gewaagde (en naar nu blijkt goede) keuze om Frankrijk al relatief vroeg te laten sneuvelen.
 7. Ik vrees dat ik te vroeg heb gepiekt! Knap gedaan @Hinse!
 8. De Fransen verpesten mijn hele Pool! Maar verder geen probleem dat ze eruit liggen. Heb de wedstrijd niet gezien helaas. Een nog veel grotere blamage dan Nederland, want de Fransen hebben echt enorm veel kwaliteit in de selectie (en zelfs nog de nodige uitstekende spelers thuis gelaten).
 9. Er hebben toch meer mensen op de Belgen ingezet dan ik had verwacht !
 10. Ik lig er ook niet wakker van hoor. Erg hoge verwachtingen had ik er van tevoren ook niet van. Nederland heeft echter werkelijk alle geluk van de wereld gehad met de loting, dus dan valt het uiteindelijk toch wel tegen.
 11. Wat een wanvertoning van het Nederlands elftal! Verdiend uitgeschakeld. Benieuwd naar de invloed daarvan op deze Pool...
 12. Fijn dat Schotland mij niet in de steek heeft gelaten . De voorhoede was ook echt van een heel matig niveau.
 13. Het gaat nu pas echt beginnen ! Die veertien punten voorsprong ben ik met een wat ongelukkige voorspelling zo kwijt...
 14. Dan heb ik mij daarin vergist... Gelukkig gaat het voorspellen tot nu toe beter !
×
×
 • Create New...