Jump to content

TMP

Forum admin
 • Content count

  6,302
 • Joined

 • Last visited

About TMP

 • Rank
  Forum Admin
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  -
 • Console
  -

Recent Profile Visitors

1,541 profile views
 1. Update Retroforum

  Internet Explorer 11 dus .
 2. Update Retroforum

  Als ik een subforum open (bijvoorbeeld 'Film en TV') dan zie ik alleen een lijst met topics. Ik zie onderin wel een heel brede balk, dus ik neem aan dat de overige gegevens (laatste post, totaal aantal posts etc.) nog wel zichtbaar zijn, maar dat ik daarvoor heel erg naar rechts moet bewegen. Hebben meer mensen daar last van?
 3. Game of Thrones

  Het nieuwe seizoen is inmiddels ook weer begonnen. Ik heb de eerste twee afleveringen gezien, straks de derde aflevering bekijken. Men weet het hoge niveau tot nu toe goed vast te houden. Aangezien men er na volgend seizoen mee stopt, lijkt het er ook niet op dat de serie te lang doorgaat, hetgeen nog wel eens een probleem wil zijn.
 4. Update Retroforum

  Het kan aan mij liggen, maar de kleurstelling op de homepage vind ik niet heel duidelijk. Moet echt een beetje moeite doen om te zien welke topics ik wel en niet heb gelezen. Dat was met de zwarte letters een stuk duidelijker. Kan dat aangepast worden (bij persoonlijke instellingen bijvoorbeeld)?
 5. Overlijdens in het nieuws #2

  Zo triest dit. Linkin Park is een van mijn favoriete bands, ik ben met hun muziek opgegroeid en luister er nog steeds graag naar. Ik heb ze precies een maand geleden voor het eerst live mogen zien in de Ziggo Dome. Het was een geweldige avond! Heftig om dit nu te moeten lezen...
 6. Wielrennen #2

  Ik heb nog niet veel van de Tour de France gezien, maar vandaag wel een stuk kunnen kijken. Mooie etappezege van Mollema! Sowieso een goed wielerjaar tot nu toe, met de mooie Giro-winst van Dumoulin.
 7. Bassie & Adriaan #8

  Oh, die rechtszaak.
 8. Bassie & Adriaan #8

  Kan mij niets herinneren van een rechtszaak , maar dat zal dan aan mij liggen .
 9. Bassie & Adriaan #8

  Meer dan tien jaar geleden en dan nog zo gepikeerd doen. Zo erg was het sowieso allemaal niet.
 10. Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd !
 11. [MULTI] ID Contest: Frey's Favorites

  De awards zijn uitgereikt !
 12. [MULTI] ID Contest: Frey's Favorites

  Zo zie je maar dat wat voor de een heel lastig is voor de ander erg makkelijk is. Ik had (uiteraard) geen probleem met het herkennen van Danko Lazovic . Ook Lily Allen herkende ik zonder problemen en De Boomhut heb ik vroeger wel regelmatig gezien. Het personage waarvan Paul van Gorcum de stem vertolkte had ik vrij toevallig de eerste keer goed geraden. Voor die tv-serie van nummer 24 heb ik een hint gehad en vervolgens viel het kwartje wel snel, maar ik ken die serie verder ook niet.
 13. House of Cards

  Nog meer mensen die dit (inmiddels) volgen? Seizoen 5 is net uit en ik ben daar gisteren aan begonnen.
 14. [MULTI] ID Contest: Frey's Favorites

  Mooie contest Frey! En een knappe eindspurt van Hinse! Zoveel punten had ik niet kunnen halen. Ik heb alle hints gebruikt, dus veel hoger was ik niet meer uitgekomen. De awards zullen binnenkort worden uitgereikt ! @MarsM Nu ben ik wel nieuwsgierig welke hints jullie wél hebben gevraagd...
 15. Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Kan mij voorstellen dat het voor de Ajax fans een behoorlijke tijd spannend was, al zal er na de 0-2 niet veel vertrouwen meer zijn geweest, maar het was eigenlijk een vrij waardeloze wedstrijd...
×