Ga naar inhoud

TMP

Forum admin
 • Aantal items

  6311
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over TMP

 • Titel
  Forum Admin
 • Verjaardag 01-01-70

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  -
 • Console
  -

Recente bezoekers van dit profiel

1682 profielweergaven
 1. Bassie en adriaan

  Wij hebben al een centraal Bassie & Adriaan topic (hier: https://www.retroforum.nl/topic/4678-bassie-adriaan-8/) om over dit soort dingen te discussiëren, dus hier kan een slotje op.
 2. ID Contest La La La 5

  De awards zijn uitgereikt !
 3. Game of Thrones

  Ik denk dat het tegenwoordig inderdaad heel lastig is om alle spoilers te blijven vermijden. Heel veel mensen kijken het immers meteen zodra de aflevering uitkomt (op wat voor manier dan ook) en het is nou eenmaal een ontzettend populaire serie.
 4. Game of Thrones

  Uitstekende slotaflevering! Vond de voorlaatste aflevering ook goed, maar daar viel qua plotuitwerking nog wel het een en ander op aan te merken. Al met al weer een prima seizoen. Je merkt wel echt dat het tempo omhoog is gegaan, maar dat is op zich ook geen ramp.
 5. Game of Thrones

  Het gaat inderdaad wel erg hard nu. Veel doden en ogenschijnlijk behoorlijke tijdsprongen (althans er wordt veel en heel snel gereisd). Vond het qua actie wel een uitstekende aflevering, die scènes met de White Walkers vind ik altijd wel sterk.
 6. ID Contest La La La 5

  Mooie contest weer RM !
 7. Update Retroforum

  Internet Explorer 11 dus .
 8. Update Retroforum

  Als ik een subforum open (bijvoorbeeld 'Film en TV') dan zie ik alleen een lijst met topics. Ik zie onderin wel een heel brede balk, dus ik neem aan dat de overige gegevens (laatste post, totaal aantal posts etc.) nog wel zichtbaar zijn, maar dat ik daarvoor heel erg naar rechts moet bewegen. Hebben meer mensen daar last van?
 9. Game of Thrones

  Het nieuwe seizoen is inmiddels ook weer begonnen. Ik heb de eerste twee afleveringen gezien, straks de derde aflevering bekijken. Men weet het hoge niveau tot nu toe goed vast te houden. Aangezien men er na volgend seizoen mee stopt, lijkt het er ook niet op dat de serie te lang doorgaat, hetgeen nog wel eens een probleem wil zijn.
 10. Update Retroforum

  Het kan aan mij liggen, maar de kleurstelling op de homepage vind ik niet heel duidelijk. Moet echt een beetje moeite doen om te zien welke topics ik wel en niet heb gelezen. Dat was met de zwarte letters een stuk duidelijker. Kan dat aangepast worden (bij persoonlijke instellingen bijvoorbeeld)?
 11. Overlijdens in het nieuws #2

  Zo triest dit. Linkin Park is een van mijn favoriete bands, ik ben met hun muziek opgegroeid en luister er nog steeds graag naar. Ik heb ze precies een maand geleden voor het eerst live mogen zien in de Ziggo Dome. Het was een geweldige avond! Heftig om dit nu te moeten lezen...
 12. Wielrennen #2

  Ik heb nog niet veel van de Tour de France gezien, maar vandaag wel een stuk kunnen kijken. Mooie etappezege van Mollema! Sowieso een goed wielerjaar tot nu toe, met de mooie Giro-winst van Dumoulin.
 13. Bassie & Adriaan #8

  Oh, die rechtszaak.
 14. Bassie & Adriaan #8

  Kan mij niets herinneren van een rechtszaak , maar dat zal dan aan mij liggen .
 15. Bassie & Adriaan #8

  Meer dan tien jaar geleden en dan nog zo gepikeerd doen. Zo erg was het sowieso allemaal niet.
×