Jump to content

PannenkoekenNL

Users
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About PannenkoekenNL

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Console
  GBA

Profile Fields

 • Interesses
  TV

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bump, ben nog altijd op zoek naar meer afleveringen. Ben zoals vermeldt in de OP er bereid voor te betalen.
 2. Bedankt voor je antwoord! Ah, die van Jetix zijn wel gedigitaliseerd? Gezien daar de drager DVD-ROM is. En hoe gaat het precies in zijn werk? Kan ik het daar ter plekke vragen of moet ik eerst een mail sturen?
 3. Is het wel mogelijk om uitzendingen van de commerciële tv (in mijn geval Fox Kids/Jetix), ter plekke bij Beeld en Geluid te bekijken? Of is het helemaal niet voor het publiek toegankelijk?
 4. Ik hou de aflevering uiteraard voor mijzelf. Ik heb je een PM gestuurd, bedankt!
 5. Fantastisch! Dat zijn twee fragmenten van een aflevering uit het derde seizoen van Shin Chan die ik nog niet heb. Ben je ze bereid te delen met mij? Zoals ik hierboven al zei ben ik bereid er voor te betalen. Zo ja, zal ik je een PM sturen of mijn e-mailadres geven?
 6. Ja, mooie tijd was dat! Helaas zijn mijn videobanden al aardig wat jaren geleden weggegooid, erg veel spijt van...
 7. Hallo Ik ben een grote fan van de anime Shin Chan (Fox Kids/Jetix/Kanaal Twee) en ben opzoek naar opnames ervan. Op internet zijn in totaal 169 fragmenten hiervan te vinden, inclusief diegene die officieel op 8 verschillende DVD's zijn uitgebracht, echter zijn er in Nederland nog minstens het dubbele uitgezonden. Dus hoop ik dat iemand hier er nog wat heeft opgenomen (of bemachtigd heeft), met één extra zou ik al heel blij zijn. Ik ben bereid er voor te betalen. Alvast bedankt!
 8. Ja, haha. Ben een lange tijd terug al wel eerder actief geweest een lange tijd terug op de meeste forums waar je me tegenkomt, ben alleen mijn gebruikersnamen vergeten. Bedankt!
 9. Hoi Naam: Gerben Geboortedatum: 1997 Woonplaats: Gelderland Hobby's: Series/anime kijken Hier gekomen via: Google
×
×
 • Create New...