Jump to content

Max1996

User
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Max1996


 1. 3 minutes ago, djkoelkast said:

  Ik heb wel een aantal banden met ruw materiaal (1 van de camera's), geen volledige afleveringen voor zover ze niet op ons YouTubekanaal staan. Ik denk dat 2001 en later ook iets te nieuw is voor wat ik meestal verzamel.

  2001-2006 is een beetje nieuw, ja, maar dat is ook de periode die ik me het beste herinner.


 2. On 8/15/2018 at 5:58 PM, samba-boy said:

  Ja wáár moet het dan op lijken? Teken iets uit ofzo, als het zo levendig in je herinnering is dat je overal 'nee dat is het niet' op kan antwoorden. Sorry als ik nu wat kattig overkom, maar ik kan er niet tegen als zoiets niet gevonden wil worden _O-

  Zo levendig is het niet. Ik herinner me alleen een wit-achtige 6x4 rechthoek met letters door elkaar gehusseld. Iets dat ik niet heb gezien tot nu toe.


 3. 8 hours ago, samba-boy said:

  Topscore. Ik ga er niet van uit omdat je van veel later bent, maar ik ga nu random namen noemen met filmpjes.

   

   

  Kans van je Leven of 'Kiezen of Delen', 2 spelshows uit ongeveer 2000 op RTL 4, die zouden het zomaar kunnen zijn. Heb er geen beeldmateriaal van. De ene show was met Ron Brandsteder, andere was met Martijn Krabbé.

  Het kan Topscore ook niet zijn omdat ik me wel herinner dat er sprake was van een wit (of een kleur dat er op leek) rechthoek of vierkant of iets dergelijks waarop de letters verschenen.


 4. 13 hours ago, MarsM said:

  Maar goed, wat djkoelkast ook zegt; je weet steeds heel overtuigend aan te geven wat het niet is, maar je bent heel vaag over wat het wel moet zijn. Dan wordt het inderdaad lastig.

  Dat is het hele probleem met mijn herinneringen van rond die tijd. Ik weet wat het niet kan zijn omdat ik me juist die dingen veel beter herinner dan de show in kwestie.


 5. 42 minutes ago, djkoelkast said:

  Probeer anders toch nog eens met wat nieuwe details te komen, we horen alleen "nee" en dat is het, wordt lastig zo.

  Tja, ik weet zelf eigenlijk ook niet zo veel meer over die show. Letterlijk het enige dat ik me herinner dat ik nog niet heb gezegd hier is een van die zinnen die op de show voorkwam. "Van een mug een olifant maken."

  Uiteraard heb ik daar niks over gezegd tot nu toe omdat het toch niks helpt.


 6. 4 hours ago, samba-boy said:

  Zo leuk was 'ie niet, als je het je zo vaag herinn~ Geintje hoor :P

   

  Welkom op Retroforum! Als tv-gek ga ik uiteraard voor je flink op zoek, want dat vind ik leuk en word ik ook wijzer van. :)

   

  Het zou zomaar 'That's The Question' kunnen zijn, het spelletje van de EO wat een paar jaar heeft gelopen. Weliswaar geen zinnen van 24-25 letters, maar wel zinnen maken met de lettertjes van vragen waar het goede antwoord op gegeven wordt. Daarnaast liep in 2014 kort op RTL 4 het spelprogramma 'LETRZ', waarin woorden van tussen de 2 en 14 letters gevormd moesten worden. Maar, misschien is het ook een onderdeel geweest uit één van de vele programma's als de Staatsloterijshow, 'Kans van je Leven' (redelijk geflopt op RTL 4) of een ander avondvullend programma.

   

  Laat ik daarom even met je bij het begin beginnen. Hoe kom je zo aan deze herinnering? :)

  That's The Question? Nee, dat kan hem niet zijn. Net als 10 Voor Taal herinner ik me die veel beter dan de show in kwestie.

  LETRZ? Nee, kan niet. Dat is veel te recent.

  Kans van je Leven? Denk het ook niet. Dat lijkt me een beetje te lang geleden om het te kunnen zijn.

   

  Over hoe ik me aan die herinnering kom, weet ik zelf ook niet precies. Het kwam gewoon plotseling naar voren een paar dagen geleden.


 7. Dat is wel erg weinig informatie.

  Weet je toevallig nog op welke zender het uit werd gezonden of wie het presenteerde?

   

  Het is niet toevallig 10 Voor Taal?

  Het was zeker niet 10 Voor Taal. Dat herinner ik me veel beter dan de show die ik bedoel. En helaas weet ik de zender of de presentator niet meer.

×