Jump to content

Max1996

User
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Max1996

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Console
  SNES

Profile Fields

 • Interesses
  PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is een beetje simpel, maar volgens mij zag de studio van boven er als zoiets uit? Ik weet niet helemaal zeker of het ging on enkele deelnemers of om paren aan weerszijden van de studio.
 2. Dat is een tijdje geleden... Het helpt niet echt, maar ik wil wel een beetje uitleg geven over waarom ik zekerheid kon geven met wat het niet was: That's The Question, 10 Voor Taal, Lucky Letters en Get the Picture heb ik zoveel meer gezien op TV dat ik het wel herken bij naam, in tegenstelling tot de programma in kwestie. LETRZ, Kans van je Leven, De Notenclub, Rad van Fortuin en Topscore komen niet overeen qua wat ik me kan herinneren van kleuren en studio-uiterlijk die ik toen zag. Dat tweede is ook waarom het niet Bodycheck kan zijn.
 3. 2001-2006 is een beetje nieuw, ja, maar dat is ook de periode die ik me het beste herinner.
 4. Ik ben op zoek naar volledige afleveringen van Te land, ter zee en in de lucht in de periode van 2001 tot 2006. Is er iemand die deze afleveringen nog heeft?
 5. Nee, dat is het ook niet. De rechthoek in kwestie stond rechtop in het midden van het scherm en bevatte de letters die een zin of iets dergelijks zou vormen.
 6. Zo levendig is het niet. Ik herinner me alleen een wit-achtige 6x4 rechthoek met letters door elkaar gehusseld. Iets dat ik niet heb gezien tot nu toe.
 7. Sorry, maar dat lijkt er helemaal niet op.
 8. Misschien dat het helpt, maar een schatting van wanneer het was uitgezonden is tussen 2002 en 2008.
 9. Het kan Topscore ook niet zijn omdat ik me wel herinner dat er sprake was van een wit (of een kleur dat er op leek) rechthoek of vierkant of iets dergelijks waarop de letters verschenen.
 10. Ik nomineer: Super Mario Kart Super Mario World Super Mario All-Stars Mega Man 7 Mega Man X
 11. Ik herinnerde me net nog iets van die show, maar ik weet niet of het eigenlijk wel helpt met het zoeken: Voor de kandidaten die aan de beurt waren, waren alle letters in zo'n gezegde te zien, maar dan door elkaar.
 12. Dat is het hele probleem met mijn herinneringen van rond die tijd. Ik weet wat het niet kan zijn omdat ik me juist die dingen veel beter herinner dan de show in kwestie.
 13. Naam: Max Geboortedatum: 7-2 Woonplaats: Groningen Hobby's: Gamen, vooral op de PC. Hier gekomen via: YouTube, een oude Te Land Ter Zee en In de Lucht video van Retroforum.
 14. Geweldige avatar!

  1. Show previous comments  1 more
  2. Max1996

   Max1996

   Erg bedankt! :D

   Dat is een van mijn favorieten.

  3. Max1996

   Max1996

   En voor de duidelijkheid: Dat geldt ook voor de gewone.

  4. Frey

   Frey

   Pokémon avatar en SNES als console, helemaal goed. 8-)

   Zet eens wat in het stel je voor topic. :P

×
×
 • Create New...