Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  23,799
 • Joined

 • Last visited

About djkoelkast

 • Rank
  Site Admin
 • Birthday 01/01/1980

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array
 • Facebook
  Array
 • Twitter
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

14,465 profile views
 1. Ik bedoel ten opzichte van het origineel Terwijl de Nederlandse echt heel saai aan het worden is met elke keer meerdere portospellen waar eigenlijk geen moer gebeurt.
 2. Kijk, ze maken er zo veel tofs van, zulke toffe beelden, spectaculaire spellen en niet van die flauwe spelletjes en zo nu en dan eens een dronebeeld. Dit is wel een zwaar verbeterde versie van De Mol hoor Ik kijk er naar uit, is er nog behoefte aan de uitzendingen? Moet er wel bijzeggen dat ik die van 15 maart pas de 19e kan uploaden ivm vakantie.
 3. Geluid van cassettes is gewoon tof, het medium zelf is tof, ik neem cassettes op voor in de auto terwijl er ook een cd-speler in zit.
 4. Uploaden kan gewoon bij een post zelf?
 5. Briljant mooi spul, waar haal je het vandaan zeg!
 6. djkoelkast

  [GB] Fawlty Towers

  Klopt inderdaad. Hier zie je het goed:
 7. Gisteren kwam deze binnen: Op een neon transparant-roze dubbelplaat + een cassette.
 8. Aankopen van deze week: 5-pack Maxell Neonz 90 minuten-cassettes En 2 pakjes ED-diskettes. De geflopte opvolger van HD. Let ook op het ED-gaatje rechtsonder, dat zit een stuk verder naar boven dan bij een HD-diskette. Geformatteerd zijn deze 2.88mb, je hebt er wel een ED-diskdrive voor nodig.
 9. djkoelkast

  [GB] Fawlty Towers

  Toen was geluk heel gewoon was oorspronkelijk Amerikaans, na het eerste seizoen zijn ze afgeweken van die scripts (die ook eigenlijk te flauw waren).
 10. Kom vaak tekort hoor, dan moet ik alsnog cd's branden.
 11. Die bovenste ZIP-drive heb ik ook pas gekocht bij een kringloop. Dit type USB ZIP-drive is de enige die bij mij het overal doet en lang meegaat. Die latere slimline USB-modellen zonder voeding gaan allemaal kapot. Wel jammer dat deze maar 100 is, ik heb er ook een doosje 250 bij. Heb ik ook wel in wat pc's intern zitten (zelfs ZIP750 drives) maar niet paraat op dit moment. Ik kocht laatst een Laser-toetsenbord. Omdat 'ie "clicky" was, maar het is niet alleen dat, het is gewoon echt een mechanisch toetsenbord Deze foto maakte ik net na de aankoop in Amsterdam om door te sturen, maar vooruit:
 12. Ik koop met grote regelmaat platen, ook eens een topic over gestart maar was zo'n beetje de enige die er in postte Deze kwam gisteren binnen:
 13. Dat is natuurlijk ook dingen weglaten in de montage
 14. Ik heb 1 band gevonden, daarvan had ik screenshots naar RM gestuurd en hij weer naar jou. Er zat ook Wolff tussen die banden. Helaas waren die Rex-afleveringen zonder intro opgenomen. Het kunnen ook dubs zijn, dat iemand ze van tv vol opnam en daarna met een 2e recorder op een 'bewaarband' overnam. De rest van die doos is waarschijnlijk in een krat terechtgekomen, zo'n krat van "komt ooit nog wel eens", maar ik heb ze zeker nog. Momenteel gewoon veel te druk met digitaliseren van banden om hier aan toe te komen.
×