Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  23,465
 • Joined

 • Last visited

About djkoelkast

 • Rank
  Site Admin
 • Birthday 01/01/1980

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Helder
 • Console
  Amiga 4000
 • Facebook
  djkoelkast
 • Twitter
  @djkoelkast

Profile Fields

 • Interesses
  Popje!

Recent Profile Visitors

12,649 profile views
 1. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Je brengt je mening nogal als feiten. Ik vind Flodder in Amerika wel degelijk een goede film, zit goed in elkaar, het is vermakelijk, kijkt makkelijk weg, het geeft ook echt een goed beeld van de vroege 90's. Verhaal vind ik in veel gevallen ondergeschikt, een film als The Neon Demon stelt qua verhaal ook niet veel voor, maar het is toch echt een enorm goede film naar mijn mening, die film moet het vooral van het visuele hebben. Flodder 3 is meer een vervolg op de serie, heeft meer weg van een aflevering van 1,5 uur met wat meer actie en locaties. Eigenlijk een losstaand iets, want het zijn ook de acteurs (4 stuks dan) uit de serie en niet uit de films. Maar als losstaand iets vind ik die wel aardig. Maar ik heb nooit beweerd dat ik de hele Floddertrilogie geweldig vind, ze hebben allemaal hun eigen plekje in de lijst van films die ik kan waarderen, maar ze staan ook zeker niet op nummer 1.
 2. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Wat maakt Flodder slecht dan?
 3. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Het verbaast mij sowieso dat er mensen zijn die The Matrix hebben uitgezien, ik vond dat een van de meest waardeloze films ooit.
 4. djkoelkast

  Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien?

  Zeker! Bijvoorbeeld Theo & Thea en de ontmaskering van het tenenkaasimperium, Amsterdamned, De Lift, Flodder (alledrie), Naar de klote!, De Zeemeerman en nog wel een heel aantal. Wel voornamelijk Nederlandse films trouwens.
 5. djkoelkast

  Schreeuw van de leeuw en andre van duin

  Dit is toch een forum, bedoeld om gezellig met elkaar te praten over, in dit geval, retrozaken. Het is toch geen prikbord voor alles wat je maar zoekt? Dus dan stel je je even voor in het voorsteltopic, je praat mee in andere topics, je maakt een mooi topic over bijvoorbeeld Paul de Leeuw als dat er nog niet is en dan zou je ook wel eens kunnen vragen of er wellicht mensen zijn die nog iets hebben wat ze willen ruilen met je bijvoorbeeld.
 6. djkoelkast

  Paul de leeuw

  Je hebt hier al een topic voor gemaakt, dubbel.
 7. djkoelkast

  Schreeuw van de leeuw en andre van duin

  Welkom op Retroforum! Deze categorie is niet echt bedoeld om dit soort vragen neer te gooien, maar om juist iets te vertellen over bepaalde series, kijk even naar de andere topics voor voorbeelden.
 8. djkoelkast

  Wie is de Mol? # 2

  Mijn voorspelling voor Wie is de Mol (Nederland) 2020, zonder dat er nog iets bekend is. Rapper Donnie doet mee en is de mol. Als die uitkomt dan wordt Wie is de Mol wel heel voorspelbaar hahaha
 9. djkoelkast

  Photoplay on Windows Touch PC

  Hi, welcome to Retroforum. The short answer is: you can't. The longer answer starts with emulation.
 10. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  Bedoel je de "gedateerde" stukken?
 11. Ja, daar waren de heren B&A ook zo blij mee
 12. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  Wat denk je zelf, lijkt me niet.
 13. djkoelkast

  Medisch Centrum West-tapes

  Ik vind dat breedbeeld wel jammer, ik zou nog even zoeken naar een 4:3-modelletje
 14. Nou ja, zolang er nog mensen zijn die > 100 euro uitgeven aan oude spelletjes in doos of aan een LP dan is het plafond voor het uitgeven nog lang niet in zicht. Toegegeven, mogelijk zijn dat investeringen, maar voor elke hobby is wel een liefhebber te vinden, al wordt het moeilijker.
 15. Zo werkt het met wel meer zaken, zodra het over geld gaat dan houdt het op. En dat is ergens wel te begrijpen, we hebben eerst jarenlang alles gratis gekregen via internet. Daarna hebben we gratis alles genomen via internet. Toen kwam er reclame, maar dat blokkeerden we gewoon, waardoor er weer geen inkomsten waren, maar nog steeds consumeerden we alles gratis. Nu zijn we op het punt dat het soms te veel geld kost om een zinvolle hobby te kunnen zijn, maar waarbij men nog steeds alles gratis wil consumeren. En zodra je over geld begint dan is het meteen een heikel punt en gaan alle hakken in het zand.
×