Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,282
 • Joined

 • Last visited

About djkoelkast

 • Rank
  Site Admin
 • Birthday 01/01/1980

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Helder
 • Console
  Amiga 4000
 • Facebook
  djkoelkast
 • Twitter
  @djkoelkast

Profile Fields

 • Interesses
  Popje!

Recent Profile Visitors

20,658 profile views
 1. Hij heeft toen gezegd: als ik niet zoveel % haal dan ga ik het niet doen. Dat is niet gebeurd en dus heeft hij woord gehouden. Ergens is dat ook heel sterk.
 2. Ik vind het wel stom dat er constant wordt gesproken over zijn overlijden, maar het is gewoon de moord op. 150.000 piek zou de dader er voor hebben gekregen. Die krijgt 18 jaar, staat na 10 jaar weer buiten, is dan ergens in de 30 en kan gewoon verder met zijn gangsterleven. Bah. De persoon Peter R. volg ik al heel lang op Twitter omdat ik wat hij deed altijd interessant heb gevonden. Onder al zijn tweets kwam een gigantische lading stront van mensen die het niet met hem eens waren, hij reageerde er nooit op. Ik heb zulke reacties nooit begrepen. Zo'n ongelooflijk gezond
 3. Daar hebben we een apart topic voor. Dan hoef je ook niet steeds alleen maar linkjes te dumpen
 4. Ik zie net dat ik uit 2005 nog een interview met Dick Rienstra heb, ooit uitgezonden op Radio Clown & Acrobaat. Ongeveer 25 minuten lang. Zouden mensen het leuk vinden dit nog eens te horen?
 5. Aww onze toch wel een beetje "eigen" Adjudant van der Steen. Wees op je hoede! Een ode aan deze geweldig sympathieke man met wat heerlijke jingles: Adjudant van der Steen - LIVE JINGLE.mp3 Adjudant van der Steen - RUSTIG.mp3 Dick Rienstra - Clown en Acrobaat jingle 3.mp3
 6. Rustig aan, ik heb echt een behoorlijk boekwerk opgehaald zaterdag, ik heb zelf ook nog niet alles kunnen bekijken, maar kwam dit alvast tegen. Ik heb de foto's hier op het forum geupload dus die blijven dan ook staan hier. Ik zal ook kijken of er documentatie/scherma's van die andere kaart bij zit.
 7. Ik heb de schema's gevonden en foto's gemaakt. Gezien Whizzi het toch binnenkort gaat scannen en openbaar gaat maken en ik er nu geen tijd voor heb is dit in elk geval iets waar je mee verder kunt hoop ik:
 8. Ik heb hier nu mogelijk meer info over voor je, ik moet de documentatie nog doorspitten, maar er zit een volledige handleiding bij over de MDCR-kaart. De rest van de kaarten nog niet bestudeerd, maar er zou best een 80-kolomskaart tussen kunnen zitten.
 9. Wie weet heeft @Integra zo'n machine staan, of weet hij er een te staan.
 10. Deze zou ik graag overnemen, dit zou een schitterende toevoeging aan de collectie zijn, die ook regelmatig (als het weer mag) tentoon wordt gesteld, bijvoorbeeld op de Retro Gamedag in Schagen.
 11. Niet zonder dat je het gaat horen, zeker bij een mono-opname.
 12. Openshot Shotcut Davinci resolve (niet makkelijk te leren!) En ik zou adviseren om niet de video maar de audio te knippen.
 13. Eindresultaat: vernaggelde audio die of te snel of te langzaam loopt. Audio drifting is vrij normaal en de enige manier om het goed te doen is stukje voor stukje de delen die uit sync lopen op te zoeken en audioframes toe te voegen danwel te verwijderen zodat het weer goed loopt.
×
×
 • Create New...