Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  23,926
 • Joined

 • Last visited

About djkoelkast

 • Rank
  Site Admin
 • Birthday 01/01/1980

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array
 • Facebook
  Array
 • Twitter
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

15,369 profile views
 1. Ik bedoel van die marktplaatsprijzen, die betaal ik er niet voor, want het is voor mij ook maar een non-profithobby die ik met anderen deel. Maar uiteraard hoeft het niet voor niets, maar gewoon schappelijk.
 2. Och, die controllers en videokaarten van die generatie gaan nauwelijks stuk, ik zeur nooit Alleen wil ik het wel om mee te nemen naar retrodagen, dus ik hoop dan niet op 'verzamelaarsprijzen', want dat heb ik er niet voor over.
 3. Laat maar weten wat je kwijt wil (en wat je er voor wil hebben). Ik ben ook bezig met een OS/2 Warp 3 pc. Dat wordt of een Pentium 75 of een Intel 486 DX4/100, maar ik heb wat haperende moederborden (batterijlekkageschade). Dat komt uiteindelijk wel goed hoor. Daar gaat een mwave geluidskaart + modem in 1 in. Daarvoor zoek ik ook nog een videokaart, liefste een Vesa Local Bus (dan wordt het de 486). En ook zoek ik nog wat ISA (mag Vesa zijn) IDE controllers, ik heb voldoende borden, te weinig controllers. Ik wil die pc's gaan meenemen op de Retro Gamedag in Schagen (en hopelijk gaat die door in november, vooralsnog wel), weer eens wat anders tentoonstellen
 4. Laat ik het zo zeggen: een PCI videokaart die past in het tijdsbeeld van een P233MMX en die ik kan gebruiken i.c.m. mijn 2x Voodoo2
 5. SCSI mag ook, daar heb ik nog wel schijven van liggen. Die maken wel allemaal kolereherrie. Maar ik heb nog wel meer halve pc's liggen haha Ik zoek nog een leuke 2D only PCI videokaart. Iets van een S3 Virge of die richting op, heb je daar iets van over?
 6. Daar heb ik de skills niet voor En wat voor hdd er in de XT moet komen maakt niet uit, ik heb daarvan gewoon heel weinig tot niets liggen. Ik ga wel een leuke P233 MMX bouwen in een big tower, met 128mb geheugen en 2x Voodoo 2 in SLI (die kabel ga ik wèl zelf knutselen).
 7. Haha 'gewoon' pinnetjes er op solderen
 8. Ik heb geen CRT's en XTIDE vind ik ook niet echt tof, het werkt (ook op Netwerkkaarten) maar is het toch net niet. Een leuke XT bouwen zal ook wat meer voeten in de aarde hebben, dat snap ik hoor Maar liefst zo authentiek mogelijk. Geheugen wat ik voor mijn 286 nodig heb is 30 pins, maar dan met pinnetjes ipv in een simm-slot.
 9. Oh kan allebei, ik heb nog wel een desktopkast die netjes is (alleen wat krassen bovenop maar daar kan een monitor op), zelfs met display! En ik kan wel proberen jouw kast te retrobriten, dat 'ie weer wit wordt. Ik heb ook best veel onderdelen, maar ik mis ook een hoop. Zo heb ik 2 8086-moederborden maar de rest ontbreekt (IDE controller, videokaart) en een 286 waar ik geen geheugen voor heb.
 10. Gaaf, ik zoek nog wel wat onderdelen en ik heb best wat kasten staan waar kleine beetjes missen, misschien kunnen we iets regelen (en ik wil er ook best voor betalen hoor).
 11. Meld je aan als: Mars Kramer uit Blokker
 12. Ik zou toch eens heel graag je Digibeta's van MCW lenen, krijg je ze als ik klaar ben gedigitaliseerd retour
 13. Ik heb nog wel 2 nieuwe opgaven: 1: Volgens mij is het Marcel Vanthilt die zingt "mail mij op www punt turner punt be", speelt het met zijn gitaar. Ben niet 100% zeker dat hij het was. Ik denk uitgezonden op één. 2: "U gaat door voor de koelkast", je hoort het vaak, maar ik heb het nog nooit echt gehoord. Vind een quiz waar dit echt gezegd is.
 14. Het is ook helemaal geen nieuws, behalve dat er nog steeds niets is geregeld.
 15. Zeer tof, denk dat je weinig herkent, maar soms, ergens in de verte
×