Ga naar inhoud

djkoelkast

Admin
 • Aantal items

  23103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over djkoelkast

 • Titel
  Site Admin
 • Verjaardag 01-01-1980

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Helder
 • Interesses
  Popje!
 • Console
  Amiga 4000
 • Facebook
  djkoelkast
 • Twitter
  @djkoelkast

Recente bezoekers van dit profiel

9301 profielweergaven
 1. djkoelkast

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Nieuw in de collectie van https://www.retroforum.nl Boxed Philips Artist Series monitor - Mondriaan-editie GRiD GRiDCASE 1520, een 286-laptop met 1mb intern geheugen. Met volledige reference, 10mb (!) JVC harddisk (met 26-pins-aansluiting, heel vaag ding), HD diskdrive, externe keypad èn een externe HD 5,25" diskdrive. Behalve de harddisk werkt de machine, ik krijg hem alleen nog niet geboot. En die harddisk is een probleem, als iemand er meer over weet: graag! Het is een 'rugged' laptop, de behuizing is van magnesium. Echt een heel erg gave machine! Er zitten ook 2 accu's bij, maar die zijn waarschijnlijk wel kapot, ik ga ze niet testen denk ik Een Radio Shack / Tandy TRS-80 model 100 in originele koffer. Voorzien van geheugenuitbreiding denk ik, nog niet heel goed onderzocht, maar er zit een uitbreiding in. Originele koffer En inclusief disk drive. Ik moet de snaar nog vervangen, want hij doet niets. Ook weer manuals En tapes. Verder bij deze aankoop een hoop boeken, tijdschriften (vooral radio-amateurgerelateerd), diskettes (ook nieuwe), accessoires, wat pc-spul (videokaarten, geluidskaart, speakersetje, AT/XT schakelbaar toetsenborden, 2 trackballs, een 5,25" interne pc diskdrive, harddiskje, DDR-geheugen, een "teletekstgenerator" met voeding (mogelijk voor de TRS-80) en nog een heleboel losse dingetjes. Mooi setje bij elkaar.
 2. djkoelkast

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Deze heeft Ross voor me meegenomen uit Zweden:
 3. djkoelkast

  Philips P2000T

  Wat een goede vondst Keetie!
 4. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  Het logo van de Verzonken Stad is wel heel tof gedaan, eigenlijk is het vooral de glow die het minder aantrekkelijk maakt en op de foto's had wel wat kleurcorrectie gemogen. En bij Europa zijn de tekeningen niet zo tof, alle andere hebben foto's.
 5. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  Die glow er omheen is echt heel lelijk gedaan, waarschijnlijk om de snijlijnen te verdoezelen. Helemaaal bij Bassie in de Amerikacover is het erg.
 6. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  Dus die heeft er èn niks voor betaald èn meerdere voor zijn eigen collectie
 7. djkoelkast

  Wie is de Mol? # 2

  Ik geloof niet zo in dat "lekken". Dit is gewoon vooropgezet om een 'buzz' te creeren voor dit programma en dat is ze weer goed gelukt ook.
 8. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  Wat aan de flauwe kant, maar herkenbaar.
 9. djkoelkast

  Wie is de Mol? # 2

  Ohja Evelien de Bruijn en Hart van Nederland doet wel een belletje rinkelen inderdaad.
 10. djkoelkast

  Wie is de Mol? # 2

  De BN'ers zijn echt op aan het raken, maar Sarah Chronis is natuurlijk mijn ultieme ONM-crush Die Nikkie zat ook in The Big Escape en was strontvervelend. Evi Hanssen is geen BN'er, maargoed, wel bekend van o.a. Expeditie Robinson Robèrt (lekker los gebakken) kennen we van Heel Holland Bakt Rick Paul van Mullingen zat o.a. in Adam & E.V.A. en Rundfunk De rest zegt me niet zo veel. Bedankt voor de mooi uitgewerkte post weer @RM!
 11. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  Als het niet relevant was hadden ze het net zo goed niet kunnen melden
 12. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  Oei, en nu?
 13. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  Dat is niet negatief hoor, ik constateer dat er iets staat wat niet helemaal strookt met de waarheid.
 14. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  "onlangs" kwam er een grote box uit. Toen was V&D nog rendabel, dus dat is niet onlangs.
 15. djkoelkast

  Q&Q

  Ik heb zelf volgens mij ooit 1 aflevering proberen te kijken, vlak na de eerste dvd-release, maar ik kom er niet doorheen, voor mij echt te gedateerd. Maar dat heb ik ook met Hamelen, Zevensprong en dat soort series. Mijn Idee vind ik dan weer wel tof, maar wellicht is omdat bovenstaande series gewoon van voor mijn tijd zijn en Mijn Idee er midden in zat, ook al is dat ook oubollig als de pest
×