Ga naar inhoud

djkoelkast

Admin
 • Aantal items

  22323
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over djkoelkast

 • Titel
  Site Admin
 • Verjaardag 01-01-80

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Helder
 • Interesses
  Popje!
 • Console
  Amiga 4000
 • Facebook
  djkoelkast
 • Twitter
  @djkoelkast

Recente bezoekers van dit profiel

5538 profielweergaven
 1. The X-Files

  En weer met een karige OP van mijn hand, zo lijkt het
 2. The X-Files

  Als het nog geen eigen topic had, misschien wel een idee
 3. The X-Files

  Ik heb het over de nieuwe serie, die van vorig jaar ofzo, waar ze al half bejaard zijn.
 4. The X-Files

  Ik heb het over de oude X-Files film met al die vliegen ofzo aan het einde en over de nieuwe serie (die 4-delige ofzo?)
 5. The X-Files

  Ik heb ook geen Netflix en ik vind Amerikaanse series ook eigenlijk nooit leuk. Soms wel een britse (Broadchurch bijvoorbeeld) of Nederlandse (Smeris en Hollands Hoop bijvoorbeeld) serie, maar Amerikaans eigenlijk niet. Heb me nog gewaagd aan The X-Files (omdat ik de film, die ik op Laserdisc heb, wel aardig vond) maar voor het einde van de 1e aflevering afgezet en verwijderd. Ik vond het helemaal niks.
 6. K3

  We moeten sowieso eens stoppen om overal maar moeilijk over te doen, de wereld is al vreselijk aan het verzeiken momenteel. Ik heb daar niets mee. Met geen van alle kampen, de 'het moet veranderen' en de 'het moet zo blijven'-kampen. Geldt voor meer dan alleen K3
 7. Hey pas op, ik vind een aantal voetbalspellen wel vermakelijk hoor. Voetbal zelf vind ik dan weer niets aan, zeker niet om op tv naar te kijken. Dartsspellen op consoles of computers vind ik dan weer echt helemaal niets aan, om maar eens een vergelijk te maken.
 8. K3

  Maar het is zelfs door Gert bevestigd tijdens K3 zoekt K3 (en ook al tijdens K2 zoekt K3), dus je kunt er wel moeilijk om doen, maar zo is het nu eenmaal gemaakt. En terecht, want degene die het betaalt moet het ook wel een beetje wat aan vinden.
 9. Ik kan me er wel iets bij voorstellen: ik heb niets met RPG's met lappen en lappen tekst waar je ook nog hints uit moet halen. Dan wint zelfs een slechte platformer bij mij eerder.
 10. Double Dragon ziet er niet uit, het stottert en de schaduwen knipperen constant. Daarom Mortal Kombat.
 11. Super Noah's Ark 3D is natuurlijk vooral bekend dankzij The Angy Video Game Nerd en het spel is goed van slechtheid. Met Mega Man op zich heb ik niets, maar even alle factoren buitengelaten zie ik in Mega Man hetzelfde als wat ik in Turrican zie en dat is een van mijn favoriete spellen (Amigaversie dan wel). Vanwege dat gevoel kies ik voor Mega Man.
 12. Dit voetbalspel vind ik dan weer niks, te grote karakters in beeld Kirby ziet er dan wel weer erg Japans uit, maar het idee is best grappig. Ik ga voor Kirby
 13. Ik ga voor Plok. Ik heb niets met Doom 1 en ik vind de muziek vreselijk. Bovendien zit hij er op de SNES helemaal niet uit.
 14. Ook al is The Mask veel te groot getekend, een soort van adventure met een controller op deze manier lijkt me nog veel vervelender. Dus The Mask.
 15. Ik ga hier voor Striker, ik vond Kick-Off op de Amiga ook leuk, ook al heb ik totaal niks met voetbal. Battletoads ziet er uit als een doodgewone beat 'em up als Double Dragon en daar heb ik gewoon niets mee.
×