Ga naar inhoud

djkoelkast

Admin
 • Aantal items

  23180
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over djkoelkast

 • Titel
  Site Admin
 • Verjaardag 01-01-1980

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Helder
 • Interesses
  Popje!
 • Console
  Amiga 4000
 • Facebook
  djkoelkast
 • Twitter
  @djkoelkast

Recente bezoekers van dit profiel

10046 profielweergaven
 1. djkoelkast

  Bassie & Adriaan #10

  Ik zou het niet weten, ik heb het doorgestuurd gekregen.
 2. djkoelkast

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Maar probeer dan ook zelf wel niet om alles als kritiek op te vatten, ook mogen we niet over de inhoud van de pool praten, dus dan denken mensen ook: dan zeg ik er maar helemaal niets over, snap je Het is mij nog niet duidelijk waar de pool heen gaat, maar ik blijf er graag aan meedoen.
 3. djkoelkast

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Persoonlijk denk ik, zeker gezien het verloop van het spel op tv (het is tot nu toe nog geen spectaculair seizoen, dat moeten jullie toch met me eens zijn, om niet te zeggen, bijna saai) het misschien beter is om de eliminaties iets uit te stellen en daarmee bijvoorbeeld pas vanaf afl. 4 te beginnen, dan heb je ook nog voldoende deelnemers voor de finale straks. Jullie zijn pioniers in het bedenken van zoiets nieuws, maar dan moet je ook de flexibiliteit hebben om iets van je plan af te wijken, omdat het nu eenmaal anders loopt. Als we 15 deelnemers hadden en de uitzendingen zouden wat vlotter gaan dan snap ik snelle eliminaties wel. Neem het laserspel, normaal altijd een heel spannend onderdeel, nu best wel saai en je zag ook weer overduidelijk mensen mollen. De montage heeft daar ook een handje van natuurlijk, helemaal sinds een paar jaar. Je kunt molacties verbergen, uiteraard, maar ook nepmolacties expres in beeld brengen en daar de nadruk op leggen, dat vind ik niks. Ook zag je al binnen 3 minuten in de 1e aflevering al "dagboekkamer"-stukjes. Die storen ook. De groep is nog niet heel dynamisch, het spelverloop is nog een beetje "mwah", de 1e executie was te lang en 4 vrijstellingen in afl. 1 slaan nergens op wat mij betreft, maar zo is het wel gegaan. Ik weet niet of het kan en of mijn meedenken wordt gewaardeerd, maar ik zou zeggen: we kopen een vrijstelling voor Hinse en we gaan vanaf afl. 4 echt executies doen. Die zou ik dan ook gewoon in 1 post doen, bijvoorbeeld in een aantal spoilers onder elkaar, zodat de deelnemers zelf het tempo kunnen bepalen.
 4. djkoelkast

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ik weet zeker dat het niet zo is bedoeld. Nogmaals: ik snap dat Hinse teleurgesteld is, daar is niets cynisch aan. Samba-boy doet gewoon alsof we in WIDM zitten, ook niets cynisch aan. Vat toch eens niet alles persoonlijk op, van negativiteit is geen sprake, geen reactie omdat WIDM op dit moment gewoon nog niet zo heel erg spannend is, er is nog niet veel gebeurd, maar we hebben ook pas 2 afleveringen gehad en maar 1 afvaller, dus zo gek vind ik dat ook niet. Gewoon doorgaan, want ook wij hebben als deelnemers er werk ingestopt, gewoon de stekker er uittrekken omdat de reacties je niet bevallen vind ik niet tof. Teleurstelling kun je verwachten als je mensen snel laat afvallen. Dat daar vragen over komen vind ik ook niet gek, maar jullie zullen er goed over hebben nagedacht, dus dan komt het vast goed.
 5. djkoelkast

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Als er een afvaller is hoor je toch altijd die muziek? Waarom vat je dat meteen negatief op? En dat Hinse teleurgesteld is met zijn afvallen kan ik me ook goed voorstellen, daar hadden jullie toch rekening mee gehouden bij het bedenken van dit format?
 6. djkoelkast

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Hoe hoger de sluitertijd hoe meer je last krijgt van stottereffecten (en je hebt ook veel meer licht nodig).
 7. djkoelkast

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Dat gestotter kan komen omdat de sluitertijd niet goed staat. Probeer die Shutter die off staat eens op 25 of 50 te zetten?
 8. djkoelkast

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ohm dat had ik niet goed begrepen, sorry
 9. djkoelkast

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Waarom heb ik nog geen vrijstelling gekregen?
 10. djkoelkast

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  jajajajajaja
 11. djkoelkast

  Digitaliseren van analoge video

  Ik heb volgens mij nog ergens een nieuwe (als in nog nooit iets op opgenomen) kleine S-tape liggen.
 12. djkoelkast

  Digitaliseren van analoge video

  Mooi gedetailleerd ook, ik herken een behoorlijk aantal apparaten.
 13. djkoelkast

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Nee, maar hier kun je toch nog wel meedoen, je mist alleen 1 aflevering, lijkt me niet onoverkomelijk.
 14. djkoelkast

  Medsch Centrum West-tapes

  De kwaliteit van Betacam is al zo veel hoger dan die van de dvd's dat ik het echt zeer interessant vind die digibeta's.
×