Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  23,610
 • Joined

 • Last visited

About djkoelkast

 • Rank
  Site Admin
 • Birthday 01/01/1980

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Helder
 • Console
  Amiga 4000
 • Facebook
  djkoelkast
 • Twitter
  @djkoelkast

Profile Fields

 • Interesses
  Popje!

Recent Profile Visitors

13,399 profile views
 1. Nog maar 2 dagen te gaan! We hebben bedacht dat het leuk is om met een Retroforumclubje over te blijven en met dat clubje even verderop een pizza te gaan eten, gezellig! Maar wel handig dat ik dan even reserveer, stuur mij even een berichtje via het forum, mail of als je mij persoonlijk via een andere weg contact dan mag het ook op die manier, dan kan ik een reservering maken. De Retro Gamedag is om 17u af en meestal zijn we rond 17:15 wel klaar met inpakken. Dan inladen en dan is het +/- 15 minuten naar de pizzeria.
 2. djkoelkast

  Philips P2000T

  Wat leuk @Wijnand en welkom op Retroforum!
 3. Ik gebruik ofwel VGA monitoren (met een composite/S-Video naar VGA converter) ofwel kleine, 4:3 LCD televisies. Geen HD spul dus. Het zou goed kunnen hoor, dat je dingen mist, maar het is een genot voor mijn oren dat ik het gepiep mis.
 4. Het is wel degelijk ondraaglijk, maar het komt maar zo ver en op den duur wen je er wel aan, maar het is elke keer opnieuw hoor, als ik die dingen hoor. Ik blijf daarom altijd zo veel mogelijk bij ons eigen hoekje, dan heb ik er het minste last van. Er zijn heel veel mensen die het niet (meer) horen, maar ik hoor het heel hard ook echt. Voor mij zeer onprettig.
 5. Voor mij is het piepen ondraaglijk, ik word er echt helemaal gek van. Daarom die keuze. PC monitoren hadden hier overigens geen last van. En het is ook opslagruimte, die heb ik niet echt. Daarom alles LCD. Ik snap dat de ervaring iets anders is, maar dat is een compromis die ik graag maak.
 6. Kom je ook die kant op volgende week? Ik vind beeldbuis tv-achtige monitoren niks, die piepen mij te hard, vreselijk geluid. Daarom neem ik zelf altijd alleen LCD mee, geen beeldbuis.
 7. Helaas heb ik zelf heel weinig van zulke machines of accessoires. Misschien heeft @WHiZZi een paar reservecontrollers, al richt die zich meer op home computers natuurlijk.
 8. Dan houden we het gewoon op 2 spelers, als ik geen controllers kan vinden. Ik heb zelf nog een Epoch Cassette Vision Jr., alleen geen games. Oude foto van mij:
 9. djkoelkast

  De archieven van de televisie #2

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/11/08/het-archief/ Vandaag wordt Het Archief gelanceerd, een online platform waarvoor het Vlaams Instituut voor Archivering (VIAA) samengewerkt heeft met meer dan 100 partners uit de culturele wereld en de mediasector, waaronder de VRT. Van de VRT alleen al is de informatie over meer dan een half miljoen video- en geluidsitems er al verzameld. https://hetarchief.be/home
 10. Jij neemt toch Japans spul mee? Heb jij heel toevallig 2 Dreamcast-controllers die we kunnen gebruiken die dag? Ik heb er 2, maar met Bomberman is het wel tof om met 4 te spelen. De Dreamcast gaan we op de beamer aansluiten dit jaar
 11. djkoelkast

  Enorm logo in retroforum notificatie mail

  Ik heb er een kleinere versie ingezet, dus nu moet het beter gaan
 12. djkoelkast

  Enorm logo in retroforum notificatie mail

  Technisch support, dat ben ik gewoon Ik zal er eens naar kijken, zou mee moeten schalen zou je zeggen.
 13. Ga je portretten schilderen? Of nee, gaat MarsM portretten schilderen? Dan toch wel in pixelart he
 14. Zo veel ongeveer:
 15. Haha vorig jaar was ik echt goed ziek ja. Ik ga er vanuit dat dat niet weer zo is, daar was niks aan
×