Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,011
 • Joined

 • Last visited

About djkoelkast

 • Rank
  Site Admin
 • Birthday 01/01/1980

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array
 • Facebook
  Array
 • Twitter
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

16,114 profile views
 1. In die tijd had je vrij veel Europese platen/cd's in een "Japanse persing". De kwaliteit van de drager zelf is vaak veel beter en er zit vaak veel meer bij. En de titel etc. staat dus op dat kaartje (de Obi) in het Japans. In het boekje is alles tweetalig. Duits en Japans. Duidelijk dus ook voor de Duitse markt bedoeld, voor mensen die dan een "Japanse persing" wilden. Dit is de Duitse cover:
 2. Om nog maar te zwijgen over de gigantische hoeveelheid reclame die je over je heen krijgt gestort.
 3. Absoluut niet, ik ga niet naar iemand die mij compleet verrot heeft gescholden op basis van dingen die helemaal niet waar zijn en nooit naar wat dan ook heeft willen luisteren. Echt niet.
 4. Japanse persing van Perlen (Der Plan). Deze cd heb ik in mijn jeugd heel vaak gehoord en deze persing bevat nog een extra nummer. Op de streamingdiensten missen een aantal nummers en hebben andere nummers een totaal verkeerde titel. Genoeg reden om een cd uit Japan te laten komen. Deze verzamelaar is nooit op vinyl uitgebracht en sommige tracks zijn net anders dan op de vinylalbums.
 5. Helaas is dat volk van leuke mensen in 2004 nu vooral naar vreemde types gegaan.
 6. Nee. Als er een nieuwe Belgische versie komt met een pool dan doe ik uiteraard graag mee. Maar voor dit, poeh, ik zal het opnemen en 'een keertje' kijken.
 7. Ik heb al een hele tijd facebook niet meer bekeken, ik log alleen af en toe in op messenger omdat ik bepaalde mensen alleen daar spreek, verder geen facebook meer. Heerlijk. Kijk wel af en toe op Reddit, volg daar een paar groepen die ècht mijn interesse hebben (en minder 'cluttered' zijn dan facebookgroepen).
 8. Ik denk niet dat ik het actief ga volgen, dus ik zal niet meedoen aan een pool voor de Nederlandse versie dit jaar.
 9. Met ex-kandidaten/mollen. Bleh.
 10. Mooi! Kan deze meteen dicht. Veel speelplezier.
 11. Ja dat is gewoon de powerbutton en als je die ingedrukt laat gaat ie weer aan. Dit is geen moederbord voor in een Photoplay dus.
 12. Volgende stap is alles reseaten, ofwel loshalen van het moederbord en weer vastmaken. Uiteraard als de stekkers uit het stopcontact zijn. Geheugen er uit en er weer in, processor er uit en er weer in, koelpasta controleren, mogelijk moet die worden vervangen, batterijtje even doormeten, misschien moet je die vervangen.
 13. Bekijk even of de condensatoren die op het moederbord zitten niet bol zijn. Als ze bol zijn dan moet je ze (laten) vervangen. Dat is bol, ze moeten recht zijn aan de bovenkant.
 14. Mogelijk zijn de condensatoren bol/lek. Asrock is ook gewoon een kutmerk trouwens, ik betwijfel of dit wel een origineel Photoplaymoederbord is. @T42 kom er maar in
×