Jump to content

Hawker17

Users
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Hawker17

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Console
  P2000

Profile Fields

 • Interesses
  C64, MSX, Philips P2000
 1. Dank je. Ik ga proberen de boel in een virtuele omgeving draaiende te krijgen.
 2. Philips had zelfs een spraakmodule voor de P2000. Mijn vader werkte vroeger bij Philips en wij zaten altijd dicht bij het vuur. Helaas veel in een opruimwoede verkocht voor een veel te lage prijs.
 3. Hartelijk dank! Ik krijg alleen een foutmelding: Versie bestand niet compatibel met Windows-versie. Werkt dit alleen op 64-bit systemen?
 4. Ik kan je helaas geen DM sturen. Zou je me uit kunnen leggen hoe ik deze mame-emulator draaiende kan krijgen?
 5. Dank je Bertus, ik heb de 64-bit versie kennelijk gemist. Het werkt nu prima met cas-files. Ik heb hier een aantal BAS-files voor de P2000 liggen, is daar ook een mogelijkheid om die te converteren naar cas-files? Is het ook mogelijk om vanuit de emulator een listing te csaven en die later weer in te lezen in de emulator?
 6. Goedemiddag mensen. Ik heb inmiddels de M2000 emulator voor Windows 10 draaiende, maar helaas zie ik de opdracht prompt niet om commando's in te geven. Hetzelfde met M2000 (dos-versie) die ik in DosBox heb draaien. Op een XP machine draait de M2000 emulator wel goed, inclusief opdracht prompt. Iemand een idee wat hier fout gaat?
 7. Dank voor je link Royke. Is het de bedoeling dat je de files een voor een download? Of kan je ook de inhoud van een map in een keer downloaden? Zie ik wat over het hoofd? De bat.files kan ik ├╝berhaupt niet downloaden helaas.
 8. Hallo allemaal. Heeft er iemand een werkende emulator gevonden die op Windows 10 draait? Ik heb bij de MAME versie gekeken, maar zie daar geen link tot downloaden. Of is die versie niet geschikt voor Windows?
×
×
 • Create New...